eastwest chess      
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ
1984

 

07.04.2020

Υγεία ή Ελευθερία;

Βραχιολάκια στο Χονγκ Κονγκ

 

 
  Για τους κρατούντες ύψιστο αγαθό είναι η υγεία.

Μα αγαπητοί, το 1821 δεν θα ξεσηκώνονταν οι Έλληνες, υπέρ της Ελευθερίας για την οποία πρόσφεραν όχι μόνο την υγεία τους αλλά την ίδια τη ζωή τους!

Τα δυσάρεστα νέα έρχονται από το Χονγκ Κονγκ cnbc.com

Σε όσους προσγειώνονται στα τοπικά αεροδρόμια επειδή επιθυμούν να επαναπατριστούν, περνούν υποχρεωτικώς βραχιολάκι για να παρακολουθούνται εάν εφαρμόζουν το μέτρο της καραντίνας!!

Όποιος δεν δέχεται πρέπει να βγάλει εισιτήριο επιστροφής!

Μα... ακόμη και αυτό, για το καλό μας γίνεται!

Επομένως, το μέτρο θα μπορεί να επιβάλλεται κάθε φορά που οι κυβερνώντες θεωρούν ότι υπάρχει υπέρτατος κίνδυνος για το σύνολο των πολιτών.

Στην Ελλάδα δεν έχει φθάσει αυτή η μέθοδος. Είναι ακριβά άλλωστε τα βραχιολάκια...

Το εξωφρενικό του εγχειρήματος «Στέρηση Ελευθερίας» ποιο είναι; Ότι έχει τη συναίνεσή μας!!

 
 

05.04.2020

Βήμα 2

Φίμωτρο από την ΔΙΣ

 

«...δεν επιτρέπει πλέον σε κανέναν απολύτως, Αρχιερέα, Ιερέα, Διάκονο, Μοναχό ή άλλον εργάτη της Εκκλησίας, να προβαίνει σε δημόσιες δηλώσεις ή εμφανίσεις στα μέσα της Γενικής Ενημερώσεως και το Διαδίκτυο...» !!

Απόσπαμα απόφασης ΔΙΣ 01.04.2.20

 
  Με την ανωτέρω αντιδημοκρατική απόφαση, η ΔΙΣ κλείνει στόματα.

Σε αγαστή συνεργασία Ιεραρχία και Κυβέρνηση βαδίζουν χέρι χέρι. Αλλά ποια στόματα αλήθεια ενοχλούν την Κυβέρνηση;

Των παρακάτω:

Μητροπολίτης Κυθήρων κ. Σεραφείμ
π. Βασίλειος Βολουδάκης. Μητρόπολη Αθηνών
π. Θεόδωρος Ζήσης. Μητρόπολη Θεσσαλονίκης
π. Νικόλαος Μανώλης. Μητρόπολη Θεσσαλονίκης
π. Αναστάσιος Γκοτσόπουλος. Μητρόπολη Πατρών
π. Φώτιος Βεζύνιας. Μητρόπολη Λαγκαδά

Οι αποφασιστικές συναντήσεις του αδύναμου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερώνυμου, λίγο πριν από κρίσιμες συνεδριάσεις των Ιεραρχών:

1. Μια μέρα πριν την συνεδρίαση της Ιεραρχίας της Ελλάδος με θέμα την αναγνώριση της ψευδοεκκλησίας της Ουκρανίας, τον συνάντησε ο Αμερικανός Υπουργός των Εξωτερικών κ. Μάικ Πομπέο. Η Ιεραρχία την άλλη μέρα πρόδωσε την κανονική εκκλησία της Ουκρανίας!

2. Μια μέρα πριν την συνεδρίαση της ΔΙΣ με θέμα την αποδοχή της πρόσκλησης του Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλου για ειρηνική επίλυση του ουκρανικού ζητήματος, δέχθηκε στο γραφείο του τον Αμερικανό πρέσβη κ. Τζέφρυ Πάιατ. Την άλλη μέρα η πρόσκληση απορρίφθηκε!

3. Ανήμερα της συνεδρίασης της ΔΙΣ με θέμα το άνοιγμα των εκκλησιών, δέχθηκε στο γραφείο του τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη. Η συνέχεια γνωστή.

Όλα στον πλανήτη κινούνται με "καλοσχεδιασμένες" κινήσεις. Ξέχασαν, όμως, τον Ξενοδόχο...

 
 

05.04.2020

Βήμα 1

Τέρμα οι παραλιακές

 

 
  Βήμα πρώτο λοιπόν του περιορισμού των ελευθεριών των Ελλήνων πολιτών. Για την ακρίβεια πρόκειται τουλάχιστον για το 21ο βήμα αλλά θα αρχίσουμε την αρίθμηση από σήμερα.

Απαγορεύονται οι βόλτες στον παραλιακό της Πάτρας και του Βόλου σε συνέχεια της απαγόρευσης σε αυτόν της Θεσσαλονίκης.

Από τις 9 Μαρτίου και εφεξής κάθε δυο τρεις ημέρες και ένα καινούργιο φρούτο μας σερβίρεται, στο πλαίσιο πάντα της προφύλαξής μας από τον ιό, που στον ανωτέρω πίνακα φαίνεται σε ποια θέση επικινδυνότητας βρίσκεται.

Η παγκόσμια ξεφτίλα του αχαλίνωτου ψέματος!

Στο ΡΙΚ εδώ youtube.com μόλις ο Υπουργός Υγείας, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι στον αέρα, ανέφερε πως πρόκειται για απλή γρίππη τον έκοψαν!!

Προσωρινώς, έχουν υπό την εποπτεία τους τις αστυνομικές δυνάμεις, ώστε να επιτηρούν την εφαρμογή των αντιδημοκρατικών τους. μέτρων Και αυτό το επιτυγχάνουν διότι έχουν πείσει τους αστυνομικούς ότι οι περιορισμοί αποσκοπούν στο καλό του συνόλου.

Όμως, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Τα όργανα της Τάξης έχουν οικογένειες και φίλους και συζητούν. Θα αντιληφθούν σε λίγο διάστημα ότι το ψάρι βρωμάει. Και μια και δεν είναι ούτε Τούρκοι ούτε Γερμανοί αλλά Έλληνες θα αρχίσουν να αντιδρούν στις απολυταρχικές διαταγές και δεν θα στρέφονται πια εναντίον των συμπατριωτών τους.

Ειδικώς μόλις μπει το Καλοκαίρι και οι πολίτες ξεκινήσουν τις ατομικές τους εξεγέρσεις...

 
 
ΠΟΙΚΙΛΑ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ