eastwest chess      
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ
1984 - Big Brother

20.03.2020

Αποφασίζομεν και διατάσσομεν

Το τέλος της Ελευθερίας

 

Πολιτική προφητεία!!

«Προβλέπονται αυστηρές ποινές για όσους
δεν συμμορφώνονται σε υποδείξεις και
διατάξεις της Κυβέρνησης για τον περιορισμό
της διάδοσης μεταδοτικής ασθένειας»

Ψηφισθείς Νόμος της Βουλής των Ελλήνων - Ιούνιος 2019

 

Με ξεκάθαρο «δημοκρατικό» τρόπο, ο Πρωθυπουργός της χώρας, μας προειδοποίησε ότι εάν συνεχίσει ο κόσμος να συναθροίζεται σε πάρκα και πλατείες θα επιβάλλει σκληρότερα μέτρα.

Δηλαδή τα σπίτια μας θα μετατραπούν σε προσωπικά κελιά!

Για το καλό μας!

Απαγόρευση συναθροίσεων άνω των τριων ατόμων στην Ελλάδα είχε εφαρμόσει στην Κατοχή το Γ' Ράιχ και στην Επταετία η Χούντα των Συνταγματαρχών.

Ενώ απαγόρευση κυκλοφορίας στους δρόμους, μας επέβαλε τότε η Γερμανία, μετά τη Δύση του ηλίου. Όχι φυσικά επί 24ώρου βάσεως.

Αλλά είπαμε... για το καλό μας...

Χθες στην Ελλάδα πέθαναν 71 άνθρωποι, ο ένας από κορωνοϊό. Εντάξει για τους 70 κάτι πάει και έρχεται(!), αλλά το να πεθαίνεις από κορωνοϊό, ε όχι! Δεν έχει σημασία ο ίδιος ο θάνατος αλλά η αιτία του!

Όπως και η στέρηση όλων των ελευθεριών που κατέκτησε ο άνθρωπος στο διάβα των αιώνων, το να στη στερεί ένα κομμουνιστικό ή φασιστικό καθεστώς δεν υποφέρεται με τίποτα. Το να στη στερεί το δημοκρατικό πολίτευμα είναι διαφορετικό! Την αποδέχεσαι με καρτερία γιατί είναι για το καλό σου.

Υπομονή! Έως πότε; Δεν έχει σημασία, υπομονή...

Πολλοί επιστήμονες διατηρούν την ψυχραιμία τους και δεν συμφωνούν με τα ακραία μέτρα κάποιων Κυβερνήσεων που ενδέχεται να φέρουν αντίθετα αποτελέσματα στην ψυχική υγεία των ανθρώπων. Ανάμεσά τους και ο διακεκριμένος καθηγητής Παθολογίας και Επιδημιολογίας και Πληθυσμιακής Υγείας του Πανεπιστημίου Στάνφορντ των ΗΠΑ Ιωάννης Ιωαννίδης, ο οποίος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου εδώ newsbreak.gr δηλώνοντας ότι «Κάποια κράτη οδηγούνται σε κινήσεις απελπισίας, κλειδώνοντας πρακτικά εκατομμύρια πολίτες και στοιβάζοντάς τους στα διαμερίσματά τους να μολύνουν ο ένας τον άλλο, χωρίς να τους επιτρέπουν να βγουν έξω.»

Αλλά υπάρχει και αυτή η ανάγνωση:

Ο Σύμβουλος εξ Απορρήτων του Φρανσουά Μιτεράν και σήμερα του Εμανουέλ Μακρόν Jacques Attali αναφέρει εδώ fr.sott ότι μια Πανδημία μπορεί να φέρει μια Παγκόσμια Κυβέρνηση

Όπως προειδοποιεί και το Roan Paul Institute εδώ bankingnews «Οι κυβερνήσεις υπερδιογκώνουν μια απειλή ως δικαιολογία για να περιορίσει όλο και περισσότερο τις ελευθερίες μας»

Ποτέ στην αθρώπινη ιστορία ο κόσμος δεν γνώρισε τέτοια σκλαβιά. Θα προχωρήσουν ακόμη παρά πέρα; Θα καταργήσουν την πρόσβαση στα κοινωνικά δίκτυα με πρόσχημα την διασπορά ψευδών ειδήσεων;

Πάντως ακόμη και αν αιφνιδιαστήκαμε και ο κόσμος οδηγείται στην πλήρη υποδούλωση, όπως έχει προαναγγείλει ο Όργουελ, υπάρχουν δύο ελπίδες:

Η πρώτη είναι ότι φοβούνται την αντίδραση του ενωμένου πλήθους, γι αυτό κάθε μέτρο που αναγγέλεται έχει το κάλυμα της προφύλαξής μας ώστε να έχει την αποδοχή μας.

Το δεύτερο ονομάζεται Ρωσία και Κίνα. Αυτοί δεν είναι στο κόλπο...

 
ΠΟΙΚΙΛΑ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ