eastwest chess      
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ
Ανασκόπηση

12.12.2020

Πώς αρχίσανε; - Πού είμαστε; - Πού πάνε;

Τον περασμένο Μάρτιο "κάποιοι" επέλεξαν μια από τις ιώσεις που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια, την δαιμονοποίησαν - οι άνθρωποι έφτασαν να νομίζουν ότι έρχεται το τέλος του κόσμου - και αποφάσισαν πως ένα εμβόλιο θα αποτελέσει τη λύτρωση.

Μέχρι να "συντονιστούν" στην παράξενη αυτή ιστορία κυβερνητικοί, γιατροί και δημοσιογράφοι, έκαναν μερικά μεγάλα λάθη τα οποία αιωρούνται έως σήμερα.

Είπαν δηλαδή στην αρχή - αυτό που είναι η αλήθεια - ότι πρόκειται για απλή ίωση περίπου σαν τη γρίππη. Είπαν ότι δεν χρειάζεται η μάσκα γιατί προκαλεί βλάβες και πρέπει να τη φορούν μόνο όσοι έχουν τον ιό. Μετά συνέστησαν το συχνό πλύσιμο των χεριών με αντισηπτικό. Μετά ζήτησαν να κρατούμε 1,5 μέτρο απόσταση ο ένας από τον άλλο. Μετά, όταν η ίωση άρχισε να οπισθοχωρεί επέβαλαν λοκ ντάουν! Μετά έκαναν στροφή 180° και είπαν ότι η μάσκα είναι απαραίτητη. Στην αρχή σε κλειστούς χώρους, ύστερα και σε ανοικτούς αργότερα και στα παιδιά.

Σήμερα έχουν πείσει τον κόσμο ότι η ίωση είναι άκρως επικίνδυνη. Αυτό το πέτυχαν με ένα ανελέητο βομβαρδισμό των πληρωμένων ΜΜΕ προς το κοινό με σκοπό την τρομοκράτησή του. Κάποιοι τίτλοι: "Χωρίς τελειωμό η συμφορά. Και νέος νεκρός από κορωνοϊό στην Λάρισα" "Και νέα δραματική αύξηση των κρουσμάτων σήμερα. Ξεπέρασαν τους 100" Φυσικά εάν οι ειδήσεις δεν διανθίζονταν από το "χωρίς τελειωμό η συμφορά" και το "δραματική αύξηση" ο κόσμος δεν θα είχε λόγο να πανικοβληθεί.

Εν τω μεταξύ για πρώτη φορά στα χρονικά κατά την οποία παρουσιάστηκε μια επιδημία, ένα μεγάλο μέρος των πολιτών εμφανίστηκε δύσπιστο. Για πρώτη φορά στα χρονικά, εκατοντάδες κορυφαίοι επιστήμονες, πολλοί από αυτούς βραβευμένοι, έβαζαν το πράγμα στη θέση του, εξηγώντας ότι η ίωση αυτή δεν διαφέρει από τις υπόλοιπες. Και για πρώτη φορά στα χρονικά, κυβερνήσεις και δημοσιογράφοι στέρησαν στους έχοντες διαφορετική άποψη τον δημόσιο λόγο. Και στο μπερδεμένο κοινό εξηγούσαν πως αυτοί είναι ψεκασμένοι (οι νομπελίστες), τα έχουν "πιάσει", θέλουν να σπείρουν τον πανικό, δεν χρησιμοποιούν επιστημονικά δεδομένα (οι νομπελίστες), είναι συνωμοσιολόγοι, θέλουν το κακό μας και ότι άλλη μπούρδα τους κατέβαινε.

Επίσης, καταπάτησαν τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών, στέρησαν την ελευθερία του προσώπου, στέρησαν τη θρησκευτική ελευθερία, νομοθέτησαν ποινές, η αστυνομία στράφηκε κατά των πολιτών, προέβη σε συλλήψεις, σε ξυλοδαρμούς, σε αποκλεισμούς των Χριστιανικών Ναών και οι άνθρωποι μένουν με την απορία: Μα τι φταίω εγώ; Στον καρκίνο δεν με δέρνουν, ούτε στο  AIDS, στον κορωνοϊό γιατί; Μήπως θέλω να πεθάνω και δεν το έχω καταλάβει;

Φυσικά τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει. Όλα τα πρωτοφανή και αλλοπρόσαλα του 2020 έχουν μια εξήγηση: Εμβολιασμός. Και αφού αυτοί, που μας έχουν φλομώσει στο ψέμα, τον θέλουν με τόσο πάθος είναι ένας σημαντικός λόγος εμείς να μη τον θέλουμε!

 
ΠΟΙΚΙΛΑ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ