eastwest chess      
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ
Η Δίκη των 7

10.10.2020

Τον Βαραββά, τον Βαραββά!

Καταδίκασαν ένα κόμμα 500.000 ψηφοφόρων σε αφανισμό. Το τρίτο κόμμα της βουλής το απέκοψαν από το δικαίωμα της εκπροσώπησης. Και επειδή δεν είχαν το συνταγματικό δικαίωμα εφηύραν ως αιτία την εγκληματική οργάνωση. Γελάνε και οι πάπιες με αυτή την αιτιολογία.

Τα πάντα είναι: Ναζιστές, φυλετιστές, παγανιστές, αντιεβραίοι, μιλιταριστές κ.ά. αλλά εγκληματική οργάνωση όχι.

Πού τους ενόχλησε η Χρυσή Αυγή; Γιατί δεν τους ενοχλούσε πριν 30 και 40 χρόνια. Από τότε γνώριζαν ότι επρόκειτο για ναζιστική οργάνωση. Τα περιοδικά της και η εφημερίδα της που εξυμνούσαν τον Χίτλερ, τα ΕΣ ΕΣ, το ρατσισμό, τον αντισιωνισμό και την Αρία Φυλή κυκλοφορούσαν ελεύθερα στα περίπτερα!

Ήταν εκτός βουλής και δεν τους χάλαγε την πιάτσα. Μόλις μπήκε στη βουλή τα πάντα άλλαξαν. Έπαιρνε ψηφοφόρους από όλες τις πολιτικές παρατάξεις. Λίγο πριν τη δολοφονία Φύσσα ξεπερνούσε το 12%!

Η ρητορική τους εξέφραζε πολλούς αγανακτισμένους ανθρώπους στα εθνικά θέματα, στην αθρόα λαθρομετανάστευση, στη μνημονιακή πολιτική, στην παγκοσμιοποίηση, στο δίκαιο του αδυνάτου κλπ. Και εκεί που κυρίως κέρδιζε τον κόσμο ήταν το πάθος και το θάρρος τους. Ήταν κάτι καινούργιο. Ο κόσμος τους θαύμαζε και τους εμπιστευόταν. Τους θεωρούσε όχι πουλημένα κορμιά όπως τους άλλους πολιτικούς.

Ενοχλούσε όλους. Αμερικανούς, ΕΕ, Παγκοσμιοποιητές, Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, Αριστερούς, Αναρχικούς. Όλοι κάτι έχαναν. Στοχοποιήθηκαν. Η πρώτη αφορμή δόθηκε με το επεισόδιο Δούρου, Κανέλλη. Η χαριστική βολή ήλθε από τον Ρουπακιά. Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί αυτό. Η ναζιστική σκληρότητα θα εκδηλωνόταν κάποτε.

Και φθάσαμε στη γιορτή της Δημοκρατίας(!) της 7ης Οκτωβρίου, όπου αγκαλιασμένοι αριστεροί και δεξιοί στήθηκαν έξω από το Εφετείο Αθηνών!

Η φαρισαϊκή υποκρισία βασιλεύει. Ποιας δημοκρατίας; Των μασκών και της κατάργησης βασικών ατομικών ελευθεριών; Των μνημονίων; Της συνδιαλλαγής με τον Τούρκο; Της εκχώρησης της Μακεδονίας; Της διασπάθισης δημόσιου χρήματος; Του Νόμου περί Ευθύνης Υπουργών; Της επιχορήγησης των εκτρώσεων; Του κλεισίματος των Εκκλησιών; Του αποφασίζομεν και διατάσσομεν;

Η Μάγδα Φύσσα ως άλλη Ειρήνη Παπά θριαμβολόγησε όχι για την καταδίκη του Ρουπακιά αλλά για την καταδίκη της Χ.Α. Η Μάγδα Φύσσα είναι ηρωΐδα αλλά οι μάνες των Φουντούλη, Καπελώνη, Αρξαλιάν, Κατσίφα και των τριων της Μαρφίν δεν είναι ηρωΐδες!

Στη Δίκη της 17Ν δεν μαζεύτηκε όλος ο πολιτικός συρφερτός με αλλαλαγμούς εναντίον των δολοφόνων 15 ανθρώπων. Στη Δίκη της Χ.Α. εναντίον του δολοφόνου 1 ανθρώπου διατάχθηκε Γενική Επιστράτευση. Το να σκοτώνεις μη αριστερό είναι ανδραγάθημα γιατί δεν έχει ψυχή ο μη αριστερός. Το να σκοτώνεις αριστερό είναι ιεροσυλία. Αυτό θεωρείται ισόνομο και δημοκρατικό! Είναι η γιορτή της Δημοκρατίας!

__________

Πώς αποφάσισαν οι δικαστές ότι το κόμμα της Χ.Α. είναι εγκληματική οργάνωση σε αντίθεση με την Εισαγγελέα που πρότεινε την απαλλαγή της. Από την ασφυκτική πίεση σύσσωμου του πολιτικού συστήματος. Καταργήθηκε κάθε έννοια δικαίου και το τεκμήριο αθωώτητας. Εάν τους αθώωναν μέχρι σήμερα θα καιγόταν όλη η Ελλάδα από την αριστερή βιαιότητα. Οι ίδιοι οι δικαστές θα ανησυχούσαν για τη σωματική τους ακεραιότητα. Γιατί η ιστορία μας διδάσκει ότι ενώ οι ναζιστές είναι οι εγκληματίες, όλες οι τρομοκρατικές δολοφονικές οργανώσεις είναι αριστερίζουσες. Μπάαντερ-Μάινχοφ, Ερυθρές Ταξιαρχίες, 17Ν.

__________

Όσον αφορά τους ηγέτες της Χρυσής Αυγής: Κιότεψαν. Το παίζανε εθνικιστές, πατριώτες, χριστιανοί. Κανείς τους δεν είχε τα άντερα να δηλώσει ναζιστής. Η ήττα του ναζισμού και η μνήμη της Δίκης της Νυρεμβέργης τους μετέτρεψε σε δειλούς. Γιατί και τότε αρκετοί Γερμανοί εθνικοσοσιαλιστές απορρίπτανε την ναζιστική τους ταυτότητα. Ήταν ήρωες του κιμά.

__________

Με τη ρητορική της Χρυσής Αυγής συμφωνούσαμε σε μεγάλο ποσοστό. Αλλά γνωρίζουμε ότι άλλα έλεγαν και άλλα πίστευαν. Ψευδόντουσαν. Πίσω από τις κλειστές πόρτες φανέρωναν τον αντιχριστιανισμό τους, την ταύτισή τους με τον παγγερμανισμό και πολλοί από αυτούς την πίστη τους στο σατανά!

Η ειρωνία της υπόθεσης είναι ότι ο πολιτικός κόσμος που τους φέρθηκε ως μονομάχους σε ρωμαϊκή αρένα δεν τους εξόντωσε για αυτό που πρέσβευαν πίσω από τις κλειστές πόρτες αλλά για τη ρητορική τους. Αυτή ήταν που χαλούσε τους δικούς τους ιδιοτελείς σκοπούς!

Δηλαδή η ιστορία είναι για γέλια και για κλάματα μαζί.

__________

Και στο ρεζουμέ. Ο ναζισμός όπως και ο κομμουνισμός είναι απάνθρωπα συστήματα. Αλλά γιατί καταδικάζεται μόνο ο ναζισμός; Δεν ψηφίστηκε στη Γερμανία και κυβέρνησε επί 12 χρόνια; Τους Γερμανούς που τον ψήφισαν να τους ρίξουμε στην πυρά; Δεν ψηφίστηκε επανειλημμένως και στην Ελλάδα από 300 έως και 600 χιλιάδες πολίτες; Ποιος στερεί από τον πολίτη αυτό το δικαίωμα; Η ίδια η δημοκρατία; Είναι δημοκρατία δύο ταχυτήτων; Να την κατατάξουμε και αυτή στα απάνθρωπα συστήματα;

 
ΠΟΙΚΙΛΑ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ