eastwest chess      
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ
Δίκη Χρυσής Αυγής

07.10.2020

Απόφαση: Εγκληματική οργάνωση η Χ.Α.

Η απόφαση των δικαστών ενώ είναι ανακουφιστική για τον ελληνισμό, αφού ένα αντεθνικό μόρφωμα εκμηδενίζεται, η ίδια απόφαση υπάρχει κίνδυνος να στραφεί εναντίον του πατριωτισμού.

Και εξηγούμαστε: Η Χρυσή Αυγή κυρίως καταδικάστηκε για την ιδεολογία της. Δηλαδή ναζισμό, φασισμό και ρατσισμό. Όχι βεβαίως ως εκληματική οργάνωση. Διότι μια εγκληματική οργάνωση που συστήνεται το 1980 δεν περιμένει 18 χρόνια για να προβεί στον πρώτο σοβαρό τραυματισμό ενός ανθρώπου ούτε φυσικά 32 ολόκληρα χρόνια για να κάνει την πρώτη της δολοφονία!

Όμως ποιος κίνδυνος ελλοχεύει για τον ελληνισμό εξ αιτίας αυτής της απόφασης; Επειδή οι χρυσαυγίτες εκμεταλλευόντουσαν τα πατριωτικά ιδεώδη για να προσελκύσουν οπαδούς από δω και μπρος κάθε πατριωτική τοποθέτηση μεμονωμένου Έλληνα πολίτη ή ομάδας πολιτών θα παίρνει τη στάμπα του "χρυσαυγιτισμού". Και άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας!

Δηλαδή οι εντός συνόρων εντολοδόχοι της Μπίλντερμπερκ και τα τσιράκια τους θα προσπαθήσουν να εξαφανίσουν χωρίς αντίσταση πια, ένα έθνος χιλιετηρίδων οριστικώς και αμετακλήτως!

Θα τα καταφέρουν;

 

03.10.2020

Την Τετάρτη στις 11.00 η ετυμηγορία

Στη μεγάλη Δίκη του αιώνα, μετά από 5,5 χρόνια διαδικασίας, η απόφαση της ερχόμενης Τετάρτης θα είναι κομβικής σημασίας όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη.

Μια καταδικαστική απόφαση θα αποτελέσει ένα μπούσουλα για τη Γηραιά Ήπειρο. Αντιθέτως η αθώωση θα δώσει μια απρόβλεπτη δυναμική στα ναζιστικής υφής ευρωπαϊκά κόμματα.

Και μιλάμε για το σημαντικότερο από τα τέσσερα κατηγορητήρια, αυτό της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.

Στην Ελλάδα η καταδίκη θα σημάνει ένα πελώριο χτύπημα στον εθνικοσοασιαλισμό με τη Χρυσή Αυγή να επανέρχεται στο 0,5% ενώ Μιχαλολιάκος και σία θα οδηγηθούν στις φυλακές.

Στην αθωωτική περίπτωση θα έχουμε αλυσιδωτές αντιδράσεις από κόμματα, διαδηλώσεις, ίσως και ταραχές στις ελληνικές πόλεις, ψηφίσματα διαμαρτυρίας κλπ. Ο δε Μιχαλολιάκος θα σηκώσει μπαϊράκι εναντίον των πάντων την ίδια στιγμή που θα τσεπώνει πάνω από 8 εκετομμύρια ευρώ.

Οι πιθανότητες κλείνουν υπέρ της αθώωσης. Αυτό ζήτησε η εισαγγελέας αλλά και η χθεσινή απόφαση της Κυβέρνησης να διορίσει την Ελένη Ζαρούλια στη Βουλή(!) μοιάζει ως προτροπή προς τους δικαστές.

Σήμερα η Χρυσή Αυγή φυλορροεί. Έχουν φύγει άπαντες από το κόμμα αφήνοντας ολομόναχο τον Φύρερ. Η κυριότερη απώλεια ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης που ίδρυσε δικό του κόμμα, το οποίο ανεβαίνει συνεχώς ενώ έχει ξεκαθαρίσει ότι αποκηρύσσει κάθε τι ναζιστικό.

ΥΓ: Είναι σαθρή η κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης για τη Χρυσή Αυγή. Όμως πρέπει να καταδικαστεί από όλους τους Έλληνες για το ψέμα του πατριωτικού χαρακτήρα της, που χρησιμοποιούσε ως προβιά. Η Χρυσή Αυγή ήταν είναι και θα είναι το ακριβώς αντίθετο: Ένα ξενοκίνητο ανθελληνικό κόμμα με αντιχριστιανικές καταβολές

 
ΠΟΙΚΙΛΑ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ