eastwest chess      
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θέματα που άπτονται προβληματισμού

 
 

2 Ιουλίου 2020 - Απαγόρευση διαδηλώσεων

Ο κλοιός σφίγγει περισσότερο. Μία μία οι ελευθερίες των πολιτών περικόπτονται.

Ψηφίστηκε επί της αρχής το χουντικό νομοσχέδιο κρατικού ελέγχου των διαδηλώσεων. Την Τετάρτη 8 Ιουλίου θα τεθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια.

Σχόλιο: Το ότι αντιτίθεται η Αντιπολίτευση, ο ΣΥΡΙΖΑ επί του προκειμένου, είναι γιατί θα περάσει από τη Βουλή και χωρίς τις δικές τους ψήφους. Όταν κινδύνευε κάποιο ανελεύθερο νομοσχέδιο, μέχρι και η Χρυσή Αυγή επιστρατευόταν για να γίνει Νόμος του Κράτους.

Ένα ένα τα τούβλα της φυλακής μας χτίζονται το ένα πάνω στο άλλο

 
 
 

30 Ιουνίου 2020 - Κατευθυνόμενος Αντιρατσισμός

Ο Niger Innis πρόεδρος του Συμβουλίου Φυλετικής Ισότητας των ΗΠΑ, δήλωσε στο Fox News ότι το κίνημα Black Lives Matter δεν έχει καμμία σχέση με την προστασία των Αφροαμερικανών, καθώς ιδρύθηκε από την Alicia Garza και άλλους συνιδρυτές, που προωθούν σκληρή μαρξιστική και ομοφυλοφιλική ατζέντα, εκμεταλλευόμενοι τη δυστυχία των μαύρων!

Σημείωση: Η μητέρα της Alicia Garza είναι Αφροαμερικάνα, ο δε πατριός της Εβραίος. Πώς κάτω από μια πέτρα κινημάτων που αντιτίθενται στους φυσικούς Νόμους της Δημιουργίας, βρίσκεται πάντα εκπρόσωπος ενός ολιγομελούς έθνους μόνο ο Αβραάμ ξέρει...
 
 
 

26 Ιουνίου 2020 - Παγκόσμια Διακυβέρνηση

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών ζήτησε ένα πολυμερές επίπεδο διακυβέρνησης με πυγμή, ώστε να λειτουργεί ως μέσο παγκόσμιας διακυβέρνησης όπου χρειάζεται!

Σημείωση: Το 1994 ο πολυπροβεβλημένος Αντόνιο Γκουτιέρες είχε συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Τίποτα τυχαίο, τίποτα το αθώο σε αυτό τον πλανήτη

 
 
 

24 Ιουνίου 2020 - Αντιρατσιστική συνωμοσία

"Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια".

Δεν πρόλαβαν να σβήσουν οι φωτιές στις ΗΠΑ από την εκτέλεση του έγχρωμου Φλόυντ από αστυνομικό και νέα αστυνομική εκτέλεση έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη, αυτή τη φορά με λευκό θύμα (Γιώργος Ζαπάντης).

Για να αποδειχθεί περίτρανα ότι οι "εξεγέρσεις" ούτε αυθόρμητες είναι ούτε φιλάνθρωπες. Οι Σιωνιστές που θέλουν να επιβάλλουν τη Νέα Τάξη δεν επέτρεψαν στις Οργανώσεις που έχουν υπό τον έλεγχό τους, να εξεγερθούν κατά της αστυνομικής βίας!

 
 
 

22 Ιουνίου 2020 - Αποπαρασημοφόρηση Νομπελίστα

Ο 91χρονος σήμερα Τζέημς Γουάτσον, ο οποίος ανακάλυψε το DNA, έχει τιμηθεί με το Νόμπελ Ιατρικής το 1962.

Το 2007 είχε δηλώσει, ως καθ' ύλην αρμόδιος, ότι οι άνθρωποι αφρικανικής καταγωγής, λόγω γονιδιώματος, έχουν χαμηλότερη νοημοσύνη. Τότε τον υποχρέωσαν σε παραίτηση από το Ινστιτούτο της Νέας Υόρκης Cold Springg Harbor, χωρίς πάντως να του αφαιρεθούν οι τιμητικοί τίτλοι.

Σε πρόσφατο αμερικανικό ντοκυμανταίρ, όταν ρωτήθηκε αν στο μεταξύ διάστημα έχει αλλάξει τις παλιές του απόψεις, απάντησε αρνητικά. Οπότε με "δημοκρατικές" διαδικασίες, το Ερευνητικό Κέντρο, του αφαίρεσε όλους τους τιμητικούς τίτλους!

Σχόλιο: Έχουμε ξαναγράψει ότι το νέο σύστημα διακυβέρνησης του 21ου αιώνα είναι η Οργουελοκρατία. Η Δημοκρατία, κατά την οποία επιτρεπόταν η ελευθερία της άποψης, λειτουργούσε στο Δυτικό Κόσμο έως τα τέλη του 20ού αιώνα
 
 
 

5 Ιουνίου 2020 - Εκμαυλισμός του Π.Ο.Υ.

Ο διαβόητος Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προτείνει ως Πρόγραμμα Σπουδών  βρεφών και νηπίων την Παρεκκλίνουσα Σεξουαλικότητα. Συγκεκριμένως, προτείνει στα παιδιά 4-6 ετών να διδάσκεται η ομοφυλοφιλία και στα παιδιά κάτω των 4 ετών ο αυνανισμός.

Επίσης προτρέπει να αφαιρεθεί από τους γονείς η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των βλασταριών τους, ως ανεπαρκείς στις νέες γνώσεις!

Σχόλιο: Στις χριστιανικές κοινωνίες είχες τη δυνατότητα να απευθυνθείς στην Αστυνομία όταν διαπίστωνες ανώμαλες συμπεριφορές ατόμων ή να προσφύγεις στη Δικαιοσύνη σε αντίστοιχη συμπεριφορά φορέα. Τώρα οι ίδιες οι Κυβερνήσεις είναι εντολοδόχοι των Σιωνιστικών Κέντρων της Αμερικής. Πού να απευθυνθείς;

Ο Ησαΐας (5:20) είναι διαρκώς επίκαιρος πια

 
 
 

19 Ιουνίου 2020 - Αντιρατσιστική υστερία

Η εταιρία "Uncle Bens" μετά από 80 χρόνια θα αλλάξει το λογότυπο στη συσκευασία του γνωστού ρυζιού της, διότι απεικονίζει ένα μαύρο άνδρα. Στο πλαίσιο του κινήματος "Black Lives Matter".

Σχόλιο: Να δούμε εάν θα απαγορευθεί και το ίδιο ρύζι λόγω χρώματος

 
 
 

14 Ιουνίου 2020 - Καταστροφή της Μονής Βαρνάκοβα

Καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά η Ιερά Μονή Βαρνάκοβας μαζί με τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας.

Σπανίως καταστρέφονται θαυματουργές εικόνες χωρίς λόγο. Ελπίζουμε να μην είναι σημάδι επερχόμενης εθνικής καταστροφής.

Πάντως η πυρκαγιά προκλήθηκε ακριβώς 7 μήνες (14-11-2019) μετά την προσκυνηματική επίσκεψη των σχισματικών Ουκρανών στη Φωκίδα.

Στις 29 Ιανουαρίου 2017 είχε προκληθεί ξανά πυρκαγιά, που κατέστρεψε όλο το αρχείο της Μονής. Επτά μήνες μετά τη Σύνοδο του Κολυμπαρίου Κρήτης (25-6-2016) που δίχασε τον Ορθόδοξο κόσμο.

Σημείωση: Στις 15 Αυγούστου 1940, ημέρα τορπιλισμού της "Έλλης" στην Τήνο από τους Ιταλούς, η εικόνα της Παναγίας Βαρνάκοβας είχε ραγίσει στο επάνω μέρος της
 
 
 

11 Ιουνίου 2020 - Απαγωγή 10χρονου κοριτσιού

Μια γυναίκα με διεστραμμένο ψυχικό κόσμο απήγαγε τη μικρή Μαρκέλλα στη Θεσσαλονίκη, την πότισε ναρκωτικά και ασέλγησε στο σώμα της.

Σχόλιο: Στο φόνο του Τζωρτζ Φλόυντ κάηκε η Αμερική. Στο έγκλημα της Θεσσαλονίκης δεν κάηκε ούτε κάδος. Τα όργανα του "Black Zionism", δηλ. οι οργανώσεις υπέρ των "Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων", έχουν εντολή να εξεγείρονται επιλεκτικώς, υπερασπιζόμενοι ένα Νέο Δίκαιο, μια Νέα Ηθική. Για παράδειγμα, αν ένας άνθρωπος χαρακτηρίσει ανώμαλο κάποιον τρανσέξουαλ όλες οι οργανώσεις θα εξεγερθούν. Από την άλλη αν ένας παιδόφιλος βιάσει ένα μωρό αυτές οι οργανώσεις θα σιωπήσουν. - Οι δε πολίτες παρακολουθούμε μουδιασμένοι τα τεκταινόμενα...

 
 
ΠΟΙΚΙΛΑ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ