eastwest chess      
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ειδήσεις παράνοιας του 21ου αιώνα

 
 

10 Μαρτίου 2021 - Ρωσία

Από σήμερα το Twitter στη Ρωσία λειτουργεί με μειωμένη ταχύτητα. Η Ρωσία ζήτησε από την πλατφόρμα να διαγράψει 3168 αναρτήσεις με ακατάλληλο περιεχόμενο (προβολή παιδικής πορνογραφίας, παρακίνηση προς τους ανήλικους σε πράξεις αυτοκτονίας και πληροφορίες για χρήση ναρκωτικών) αλλά μέχρι τώρα το Twitter δεν συμμορφώνεται. Εάν δεν προβεί σε αλλαγή στάσης, η Ρωσία θα προχωρήσει σε ολοκληρωτικό μπλοκάρισμα της πλατφόρμας.

Η Ρωσία εξακολουθεί να θεωρεί ότι είναι κακές και αποτρόπαιες πρακτικές ο βιασμός, η ομοφυλοφιλία, η κτηνοβασία, ο φόνος, η παιδοφιλία, τα ναρκωτικά και όλα όσα γνωρίζουμε χιλιάδες τώρα χρόνια.

Αντιθέτως στη Δύση ένα δισεκατομμύριο, όντως ψεκασμένοι, βαπτίσανε τη νύχτα μέρα, το χειμώνα καλοκαίρι και την κόλαση παράδεισο!

 

9 Μαρτίου 2021 - Ηνωμένο Βασίλειο

Το Σύστημα Αναφοράς της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου για τις ανεπιθύμητες ενέργειες των «εμβολίων» COVID  που εποπτεύεται από τη  «Ρυθμιστική Υπηρεσία Φαρμάκων και Προϊόντων Υγειονομικής Περίθαλψης»,  έδωσε στις 4 Μαρτίου 2021, την τελευταία Έκθεσή της.

(1) «ΕΜΒΟΛΙΟ» mRNA ΤΗΣ Pfizer

ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ «ΕΜΒΟΛΙΟΥ» mRNA της Pfizer

212 θάνατοι και 85.179 βλάβες

(2) «ΕΜΒΟΛΙΟ» ΤΗΣ_AstraZeneca

ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ «ΕΜΒΟΛΙΟΥ» της AstraZeneca /Oxford

244 θάνατοι και 157.637 άλλες παρενέργειες

Και 4 άλλοι θάνατοι αδιευκρίνηστου εμβολίου

Εάν εμβολιαστούμε διατρέχουμε αυτούς τους κινδύνους. Εάν αρνηθούμε θα τεθούμε στο περιθώριο του κράτους. Τι να διαλέξουμε;

Εδώ θυμήθηκα τη ρήση ενός φοιτητή σε ένα παρόμοιο δίλημμα: «Το ότι θα πιαστούμε μ…ες είναι σίγουρο. Το ερώτημα είναι το πόσο μ…ας θα πιαστείς!»

 

27 Ιανουαρίου 2021 - Πολωνία

Κυρώσεις κατά της Πολωνίας μελετά να πάρει η ΕΕ μετά τη θεσμοθέτηση από την πρώτη κατά των αμβλώσεων. Δηλαδή η ΕΕ αντιτίθεται στην αυτοτέλεια των κρατών-μελών της!

Στο μεταξύ διαδηλώσεις κατά του διατάγματος γίνονται στη Βαρσοβία. Διαδηλωτές φορούσαν μάσκες με κόκκινο κεραυνό, σύμβολο των ακτιβιστών «υπέρ του δικαιώματος στην άμβλωση».

Εύγε! Τον κεραυνό που συμβολίζει το σατανά!

Και η γνωστή πιπίλα: Δικαίωμα στη γυναίκα να αποφασίζει αν θα γίνει μητέρα και δικαίωμα να ορίζει το σώμα της!

Φυσικά και έχει το δικαίωμα να γίνει είτε μητέρα είτε ό,τι μόρφωμα επιθυμεί.

Φυσικά και έχει το δικαίωμα να ορίζει το σώμα της.

Αλλά της απαγορεύεται να ορίζει το δικαίωμα στη ζωή ενός άλλου σώματος. Αυτού που συνειδητώς συνέλαβε στη μήτρα της!

 
 
 
 

26 Φεβρουαρίου 2021 - Μπάιντεν

Τα Γεράκια είχαν ησυχάσει για 4 χρόνια επί προεδρίας Τραμπ και η ειρήνη κυριαρχούσε στα περισσότερα κράτη του κόσμου.

Τώρα όμως οι αιμοσταγείς Δημοκρατικοί, που υφάρπαξαν την εξουσία, με επικεφαλής τον Μπάιντεν, επιδόθηκαν ξανά στο στοιχείο που τους χαρακτηρίζει. Του διεθνούς σφαγέα. Χθες βομβάρδισαν τη Συρία.

 

26 Φεβρουαρίου 2021 - Εμβόλιο

Τον γύρο των ΜΜΕ κάνει η είδηση από το Sud Kivu του Κονγκό. Μαθητές από Σχολείο πηδούν από τα παράθυρα για να αποφύγουν τον εμβολιασμό.

Τσ, τσ… τι αγρίμια είναι αυτά! Δεν επιδεικνύουν τον πολιτισμό των Νεοελλήνων που αποκηρύσσοντας την επαναστατικότητα των προγόνων τους συρρέουν σαν πρόβατα στα Ιατρικά Κέντρα να μαρκαριστούν.

 

26 Φεβρουαρίου 2021 - Κουφοντίνας

Σε απεργία πείνας έχει προβεί ο Κουφοντίνας και όπως ακούγεται ίσως χάσει τη ζωή του. Ήδη έχει ζητηθεί η παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου προς την Κυβέρνηση για να υπαναχωρήσει.

Αλλά ποιο είναι το νέο φρούτο της ΝΤΠ. Τα κοινωνικά δίκτυα κατεβάζουν αναρτήσεις της περίπτωσης Κουφοντίνα! Γίνεται καταφανές δηλαδή ότι η Νέα Τάξη με απολυταρχική νοοτροπία λογοκρίνει ακροδεξιές και ακροαριστερές φωνές. Ή για την ακρίβεια όλες τις φωνές. Μόνο ο Μεγάλος Αδελφός θα ομιλεί.

 

21 Φεβρουαρίου 2021 - Εβραίοι

Την περασμένη Κυριακή 21 Φεβρουαρίου οι Εβραίοι όλου του κόσμου προσευχήθηκαν την ίδια ακριβώς ώρα σε όλη τη γη (στην Ελλάδα 18:00) για την εμφάνιση του Μεσσία, για τους οποίους Εβραίους ο Μεσσίας τους βρίσκεται ήδη εν ζωή!

Λέτε να έχει σχέση ο εβραϊκός μεσσιανισμός με τα Covidοειδή του τελευταίου χρόνου που μας σερβίρουν τα ανδρείκελα που κυβερνούν στα περισσότερα κράτη. Μπα! Ούτε τα δημοκρατικά πολιτεύματα έπαψαν να λειτουργούν, ούτε υποχρεωτικός εμβολιασμός επιβάλλεται, ούτε φακελώνονται πολίτες. Ούτως ή άλλως ο Σιωνισμός είναι ένα αθώο εθνικό κίνημα… Δεν εξουσιάζει τον πλανήτη. Τα κράτη είναι ανεξάρτητα…

 
 
 
 

18 Φεβρουαρίου 2021 - Βατικανό: Οι ανεμβολίαστοι θα χάσετε τη δουλειά σας

Με διάταγμα του καρδινάλιου Τζουζέπε Μπερτέλο, Κυβερνήτη του Βατικανού, ούτε λίγο ούτε πολύ απείλησε τους χιλιάδες υπαλλήλους του κράτους ότι εάν δεν ακολουθήσουν την (υπεύθυνη επιλογή) να εμβολιαστούν κατά του Covid-19, κινδυνεύουν να υποστούν "συνέπειες διαφόρων βαθμίδων που μπορεί να οδηγήσουν σε αποπομπή".

Σχόλιο: Το μελιστάλαχτο ύφος της προειδοποίησης μας ξεκαθαρίζει ότι ο εντολέας είναι εκπρόσωπος του ίδιου Θεού και όχι κάποιας νεοταξικής παραφυάδας...τσ, τσ

 

17 Φεβρουαρίου 2021 - Εθνικές μειονότητες!

Κόντρα στο ελληνικό Σύνταγμα και εν μέσω "πανδημίας", η Κυβέρνηση πήγε να περάσει νομοσχέδιο που αναγνωρίζει εθνικές μεινότητες στον ελλαδικό χώρο! Επρόκειτο για κοινοτική οδηγία όπου μεταξύ άλλων στο άρθρο 8 διαβάζουμε:

  1. Οι υπηρεσίες οπτικοακουστικών μέσων δεν πρέπει:
α) να εμπεριέχουν υποκίνηση σε βία ή μίσος εναντίον ομάδας ανθρώπων ή μέλους ομάδας, ιδίως λόγω φύλου, φυλής, χρώματος, εθνοτικής καταγωγής, ιθαγένειας ή κοινωνικής προέλευσης, γενετικών χαρακτηριστικών, γλώσσας, θρησκείας ή πεποιθήσεων, πολιτικών φρονημάτων ή κάθε άλλης γνώμης, ιδιότητας μέλους εθνικής μειονότητας, περιουσίας, γέννησης, αναπηρίας, ηλικίας ή σεξουαλικού προσανατολισμού,
β) να εμπεριέχουν δημόσια πρόκληση σε τέλεση τρομοκρατικού εγκλήματος (άρθρο 187Α ΠΚ).
 

Σημείωση: Δεν κατορθώθηκε να ψηφιστεί ο νόμος λόγω κάποιων λεπτομερειών αλλά ενδέχεται να επανέλθει προς ψήφιση. Η ολομέτωπη κυβερνητική προδοσία δεν βρίσκει πάτο...

 

16 Φεβρουαρίου 2021 - Ισραήλ και Pfizer

Είναι γνωστό ότι το εμβόλιο της Pfizer δεν έχει πάρει ακόμη κανονική έγκριση αλλά μόνο πειραματική! Γνωστό και ότι το Ισραήλ πρωτοπορεί στον αριθμό των εμβολιασμών.

Ο διδάκτωρ ψυχιατρικής Κλεάνθης Γρίβας αποκάλυψε ζωντανά στο ERT Open ότι ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Νετανιάχου και η Pfizer αντάλλαξαν τα προσωπικά δεδομένα των Ισραηλινών με πολλά εκατομμύρια εμβολίων για να - προσοχή - συνεχίσει η εταιρία να συγκεντρώνει στοιχεία από το πειραματικό στάδιο των εμβολιασμών!

Σχόλιο: Ουδέν

 
 
 
 

12 Δεκεμβρίου 2020 - Αντινεοταξικές διαδηλώσεις

Για ακόμη ένα Σάββατο η Ευρώπη σείστηκε από αντιδράσεις των πολιτών στην νεοταξική Μεγάλη Επαναφορά. Σε Λονδίνο και Παρίσι είχαμε τα μεγάλα κύματα με συλλήψεις και τραυματισμούς. Στα Τίρανα οι αστυνομικοί σκότωσαν 25χρονο που δεν τηρούσε τα περιοριστικά μέτρα.

Σχόλιο: Στο γαλατικό χωριό "Ελλάς" ο Μητσοτακίξ σε συνεργασία με τον Ευαγγελατίξ απαγορεύουν να εισέρχονται οι ειδήσεις της αλλοδαπής. Στην ανάγκη τις περιποιούνται με "κοσμητικά" επίθετα. Αυτή την πρακτική ακολουθούσε και η πάλαι ποτε κραταιά Σοβιετική Ένωση και κατέρρευσε εν μια νυκτί

 

11 Δεκεμβρίου 2020 - Κύριε πρόεδρε έχουμε θετικό κρούσμα στο Κοινοβούλιο!

Ο Αυστριακός βουλευτής Michael Schnedlitz κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή σε λάιβ μετάδοση, πήρε δείγμα από ένα ποτήρι κόκα κόλα και στο ράπιντ τεστ αυτό βγήκε θετικό! "Κύριε πρόεδρε έχουμε θετικό κρούσμα, αναφώνησε. Τι κάνουμε τώρα;"

Απαίτηση: Το να παραιτηθεί αμέσως ο Μητσοτάκης και η φατρία του στις ηγεσίες των χωρών της Δύσης, εξυπακούεται. Αυτό όμως που πρέπει να ακολουθήσει κατεπειγόντως είναι το Ειδικό Δικαστήριο

 

10 Δεκεμβρίου 2020 - Άγια δάκρυα

Τρεις μήνες συμπληρώθηκαν και η Παναγία Παρηγορήτρια Αγίου Δημητρίου Βύρωνα συνεχίζει να δακρύζει. Αλλά και άλλα ορθόδοξα εικονίσματα σε διάφορα σημεία της γης, όπως τέσσερις εικόνες στο Μιντανάο των Φιλιππίνων χθες!

Σχόλιο: Δύο εξηγήσεις υπάρχουν για την αδιαφορία των αρχόντων: Ή έχουν ολική "τύφλωση" ή διακατέχονται από ασίγαστο μίσος

 
 
 
 

28 Νοεμβρίου 2020 - Κύπρου Χρυσόστομος: Τιμωρία στους αρνητές Επισκόπους!

Ο Προκαθήμενος της Κυπριακής Εκκλησίας Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος δήλωσε ότι οι Αρχιερείς που θα αρνηθούν να συλλειτουργήσον μαζί του, διότι μνημόνευσε τον Ντουμένκο Ουκρανίας, θα τιμωρηθούν. Από επίπληξη έως καθαίρεση!

Σχόλιο: Από πότε ένας Επίσκοπος δύναται να καθαιρέσει έναν άλλον Επίσκοπο; Και τι είδους τραμπουκισμοί είναι αυτοί σε εκκλησιαστιοκό χώρο; Και γιατί ένας Επίσκοπος να δεχθεί ένα λαϊκό που το παίζει κληρικός; Επειδή αυτό διατάσσουν οι ΗΠΑ;

 
 
 

27 Νοεμβρίου 2020 - Σοκαρισμένος ο Μακρόν από τη βίαιη σύλληψη μαύρου

Σε εικόνες του ιστότοπου Loopsider εμφανίζεται ένας μαύρος άνδρας ονόματι Μισέλ να δέχεται χτυπήματα από Γάλλους αστυνομικούς στην είσοδο στούντιο μουσικής στο Παρίσι. Και ο Μακρόν έμεινε άναυδος

Σχόλιο: Γιατί πρέπει να έχουν ασυλία οι μαύροι όταν παρανομούν ή αντιστρόφως γιατί όταν οι αστυνομικοί ξυλοκοπούν λευκούς δεν γίνεται θέμα στις ειδήσεις;

 
 
 

24 Σεπτεμβρίου 2020 - Νέα Όσκαρ από το 2024

Η Αμερικανκή Ακαδημία Κινηματογράφου ανακοίνωσε ότι από το 2024 οι ταινίες που θα είναι υποψήφιες για Όσκαρ θα πρέπει να πληρούν 2 από 4 προϋποθέσεις: α) Ο κύριος ή δευτερεύων ρόλος πρέπει να είναι από "υποεκπροσωπούμενη" εθνοτική ομάδα, π.χ. Αφροαμερικανοί, Ινδοί, Αϊτινοί κλπ. Το 30% του καστ πρέπει να είναι από αυτή την όμάδα ή ΛΟΑΤ ή να έχουν σωματική - ψυχική αναπηρία. β) Οι μειονότητες πρέπει να έχουν ηγετικές θέσεις στην ομάδα παραγωγής της ταινίας. γ) Η Κινηματογραφική Εταιρία πρέπει να εκπαιδεύει τους εκπροσώπους μειονοτήτων και δ) Οι εκπρόσωποι των μειονοτήτων πρέπει να βρίσκονται σε ανώτερες διοκητικές θέσεις στο τμήμα μάρκετινγκ

Σχόλιο: Ένα ένα τα τούβλα της Ελευθερίας αποσπώνται από το τέως Δημοκρατικό Πολίτευμα ακόμη και των ΗΠΑ. Αυτό δεν είναι political correctness. Είναι οι ναζιστικοί φούρνοι του Άουσβιτς, το σοβιετικό στρατόπεδο Γκούλαγκ

 
 
 
 

19 Νοεμβρίου 2020 - Τσόμσκι: Τραμπ & Μπάιντεν στην ίδια μυστική εταιρία

Όταν εκφράζεται ο Νόαμ Τσόμσκι, η γνώμη του είναι πάντοτε βαρύνουσας σημασἰας. Στις 19 Νοεμβρίου αναφέρθηκε απαξιωτικά από το Twitter στους δελφίνους Τραμπ και Μπάιντεν ότι είναι το ίδιο πάμπλουτοι, σπούδασαν στο ίδιο ελιτίστικο Πανεπιστήμιο και εντάχθηκαν και οι δύο στην ίδια μυστική εταιρία...!

Σχόλιο: Τι έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων;

 
 
 

18 Νοεμβρίου 2020 - Μετά τον Covid έρχεται μεγαλύτερη κρίση!

Ο Jeremy Jurgens Γενικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ "προβλέπει" καινούργια απειλή μετά τον Covid. Ολοκληρωτική κυβερνοεπίθεση με στόχο να σταματήσουν τα πάντα στη γη. Διαδίκτυο, ΜΜΜ, ηλεκτρικό ρεύμα, Νοσοκομεία... "Η κρίση του Covid-19 θα θεωρηθεί ως μια μηδαμινή διαταραχή συγκρινόμενη με μια κυβερνοεπίθεση πιο σημαντική"

Σχόλιο: Τι άλλο μας ετοιμάζουν τα σκουλήκια...

 
 
 

12 Νοεμβρίου 2020 - ΕΕ: Πενταετής στρατηγική υπέρ των ΛΟΑΤΚ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσίασε την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου την πρώτη της στρατηγική ισότητας για λεσβίες, ομοφυλόφιλους, αμφιφυλόφιλους, trans, μη δυαδικούς, intersex και queer (LGBTIQ).

Το πενταετές σχέδιο περιλαμβάνει μια πρωτοβουλία το 2021 για την επέκταση του καταλόγου των «εγκλημάτων της ΕΕ» για να συμπεριλάβει εγκλήματα μίσους και ρητορική μίσους, συμπεριλαμβανομένης της στόχευσης σε άτομα ΛΟΑΤΚ

Παρατήρηση: Εκτός των περιπαικτικών σχολίων ποτέ στην ιστορία δεν διώχθηκαν τα άτομα διαφορετικού σεξουαλικού προσανατολισμού. Αντιθέτως με το παρόν νομοθέτημα της ΕΕ, θα διώκεται ποινικά η ελευθερία έκφρασης

 
 
 
 

14 Νοεμβρίου 2020 - Πάπας της Ανατολής;

"... πρέπει να παραδεχθούμε ότι στη μία αδιαίρετη Οικουμενική Ορθοδοξία υπάρχει ένας «Πρώτος», όχι μόνο ένεκα τιμής, αλλά ένας «Πρώτος» με ειδικές ευθύνες και κανονικές αρμοδιότητες..." δήλωσε στην εφημερίδα της Νέας Υόρκης "Εθνικός Κήρυξ" ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Σχόλιο: Ο Ιησούς δίδαξε την Ταπείνωση και την Διακονία του συνανθρώπου αλλά ο πατριάρχης επιζητεί ό,τι και ο Φαρισαίος: Την πρωτοκαθεδρία

 
 
 

10 Νοεμβρίου 2020 - Αρχιεπίσκοπος σε Μητσοτάκη "Να κάνουμε Χριστούγεννα"

Την διαβεβαίωση του πρωθυπουργού ότι οι χριστιανοί θα μπορέσουν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα ικέτευσε ο προκαθήμενος της ελλαδικής εκκλησίας κ. Ιερώνυμος. "Εάν είστε καλά παιδιά κάτι θα γίνει" απάντησε ο Μητσοτάκης

Σχόλιο: Ας φανταστούμε μια αντίστοιχη σκηνή: Ο απόστολος Πέτρος εκ μέρους του Ιησού να ζητάει την άδεια του Ηρώδη για την τέλεση του Μυστικού Δείπνου!

 
 
 

6 Νοεμβρίου 2020 - Εύη Κιαγιά: "Μας απειλούν"

Η παθολόγος από την Κρήτη Εύη Κιαγιά προέβει σε αποκαλύψεις στον Focus Fm 103,6 για τις πιέσεις που δέχονται οι γιατροί στην Ελλάδα που προβάλλουν ενστάσεις για την αντιμετώπιση του Covid  

Σχόλιο: Κόζα Νόστρα, Ομερτά κλπ. Η Νέα Τάξη έχει εισχωρήσει παντού και κάνει "καλά" τη δουλειά της. Όμως ο Θεός την ξέρει καλύτερα...

 
 
 
 

10 Νοεμβρίου 2020 - Πού πήγε η Πενσυλβάνια;

Ο έγκυρος δημοσιογραφικός οργανισμός Real Clear Politics αφαίρεσε χθες από τον εκλογικό χάρτη την Πενσυλβάνια! Και δίνει μέχρι στιγμής 259 εκλέκτορες στον Μπάιντεν και 214 στον Τραμπ.

Δείτε εδώ: https://www.realclearpolitics.com/elections/live_results/2020/president/

Παρατήρηση: Μούγγα από τα κανάλια της ελληνικής δικτατορίας!

 
 
 

10 Νοεμβρίου 2020 - Το κουμπί

Αποκλειστική πληροφόρηση της ιστοσελίδα μας: Από άνθρωπο που πρόσκειται στον κ. Γώγο, πληροφορηθήκαμε ότι σε σύσκεψη στην οποία συμμετείχε, οι γιατροί κατέληξαν, πρώτον: ότι ο κορωνοϊός είναι τεχνητός και δεύτερον: ότι όποτε θέλουν κάποιοι πατάνε το "κουμπί" και όποτε θέλουν το αφήνουν!

Προφανώς για τις αυξομειώσεις των κρουσμάτων θα χρησιμοποιείται το "κουμπί"

Σημείωση: Δεν είναι διασταυρωμένη η πληροφορία αν και ο πληροφοριοδότης είναι σημαντικός. Εάν κάποιος αναγνώστης ξέρει κάτι περισσότερο, παρακαλούμε να μας ενημερώσει

 
 
 

9 Νοεμβρίου 2020 - Δαχτυλικό αποτύπωμα και αναγνώριση προσώπου στις Τράπεζες!

Ο π. Γεώργιος Χριστοδούλου απέστειλε σε ιστοσελίδες το παρακάτω mail που έλαβε από την Εθνική Τράπεζα

Σημείωση: Ανοίγοντας την εικόνα σε νέα καρτέλα διαβάζεται καλύτερα

Σχόλιο: Όλα δένουν μεταξύ τους. Και το "project coronavirus" και η παγκόσμια άσκηση απαγορευτικού ελευθερίας. Αλλά και με την Αποκάλυψη του Ιωάννη.

Τίποτα τυχαίο. Δεν χρειάζονται άλλες αποδείξεις πια. Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση

 
 
 
 

21 Οκτωβρίου 2020 - Πάπας Φραγκίσκος: "Οι ομοφυλόφιλοι να κάνουν οικογένεια"

Το δικαίωμα στη δημιουργία οικογένειας μεταξύ ομοφυλόφιλων υποστήριξε ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας.

Σχόλιο: Για ποιο λόγο θυσιάστηκε ο Υιός του Θεού; Για τις αμαρτίες μας ή για τις επιθυμίες μας; Εκτός και αν ο Θεός από την πλευρά του Αδάμ δημιούργησε ως σύντροφό του τον Αβεσσαλώμ!

 
 
 

Οκτώβριος 2020 - Οι προλήψεις του Χίτλερ

Ο Αδόλφος Χίτλερ είναι επιβεβαιωμένο ότι ήταν μυημένος στην "Εταιρία της Θούλης", η οποία αποτελούσε το σπέρμα της "Θεοσοφίας". Από την τελευταία προσεταιρίστηκε τη σβάστικα ως σήμα και σημαία του τρίτου ράιχ στη Γερμανία. Ως αποκρυφιστής και ο ίδιος είχε τις προλήψεις του. Μια από αυτές ήταν το να εξαπολύει τις επιθέσεις του εναντίον των ευρωπαϊκών κρατών στην περίοδο του β' παγκοσμίου πολέμου πάντοτε ημέρα Κυριακή!

Σχόλιο: Από την τυφλή τήρηση των μυστικιστικών συμβολισμών στις πράξεις τους, είναι εύκολο να αντιληφθούμε εάν οι εκτελεστές τους είναι όργανα των μαύρων δυνάμεων (βλ. και παρακάτω την αναφορά στον αριθμό 11)

 
 
 

Οκτώβριος 2020 - Το μυστήριο του αριθμού 11

Το 11 για τις θρησκείες εκτός της Ινδουιστικής, είναι ο αριθμός που αντιπροσωπεύει την καταστροφή. Οι μυημένοι στον συμβολισμό του φροντίζουν βεβαίως να τον επιβεβαιώνουν. Στις 11 Μαρτίου 2020 ο Π.Ο.Υ. κήρυξε τον κορωνοϊό ως πανδημία. Στις 11 Μαρτίου η ελληνική Βουλή νομοθέτησε την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. Μη ξεχνάμε ότι στις 11 Μαρτίου 2004 έγινε το πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα στον σιδηροδρομικό σταθμό της Μαδρίτης. Επίσης στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 έγινε η τρομοκρατική επίθεση στους δίδυμους πύργους. Στις 11 Σεπτεμβρίου 2004 "κατέπεσε" το σινούκ στη Σιθωνία που προκάλεσε το θάνατο του Πατριάρχη Αλεξανδρείας.

Δυο παρατηρήσεις: α) Η 11η Μαρτίου από την 11η Σεπτεμβρίου απέχουν 6 μήνες. β) Πολλοί ισχυρίζονται ότι βλέπουν συχνά στο ρολόι τους την ένδειξη 11:11

 
 
 
 

22 Οκτωβρίου 2020 - Πω, πω! Αυξήθηκαν τα κρούσματα!

5 Οκτωβρίου 2020. Αριθμός τεστ: 6003 Αριθμός κρουσμάτων: 303 Ποσοστό 5,05%

21 Οκτωβρίου 2020. Αριθμός τεστ: 19915 Αριθμός κρουσμάτων: 865 Ποσοστό 4,34%

Δείτε και τον πίνακα παρακάτω

Βίοι παράλληλοι: Κάποτε ο Καραγκιόζης έκανε μια "τίμια" μοιρασιά 100 δραχμών ανάμεσα σε αυτόν και τον Χατζιαβάτη με τον εξής τρόπο: "Λοιπόν Χατζατζάρη, Μια δραχμή δικιά μου, μία δικιά σου, μία δικιά μου". Και συνέχισε "Μια δραχμή δικιά μου, μία δικιά σου, μία δικιά μου. Εντάξει Χατζατζάρη;" "Εντάξει Καραγκιόζη μου!".

Νομίζουμε ότι η κλεψιά του Καραγκιόζη είναι πιο μαεστρική από την κρατική...

Παρατήρηση: Πάντως τα απορρέοντα νέα απάνθρωπα περιοριστικά μέτρα είναι αληθινά!

 
 
 

22 Οκτωβρίου 2020 - Ο Άγιος Δημήτριος μυρόβλυσε

Προχθές Τετάρτη κατά τη μεταφορά της λάρνακας του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, το σκήνωμα μυρόβλυσε. Στη φωτό διακρίνεται το μύρο στα άμφια του ιερέως!

Σχόλιο: Καλά, τα αργυρώνητα ΜΜΕ είναι υποχρεωμένα να αποκρύψουν το θαύμα. Η Ιεραρχία της Ελλάδος, όμως, γιατί δεν βγάζει θριαμβική ανακοίνωση να σειστεί ο ελληνισμός απ' άκρη σ' άκρη;
 
 
 

22 Οκτωβρίου 2020 - Βαρθολομαίος, Πάπας & ΛΟΑΤΚΙ αγκαζέ!

Δεν πρόκειται για φωτομοντάζ. Χθες συμπροσευχήθηκε ο Ορθόδοξος Οικουμενικός Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως κ. Βαρθολομαίος όχι απλώς με τον αιρετίζοντα Πάπα Ρώμης αλλά και με δεσποτίνα των ΛΟΑΤΚΙ!

Σχόλιο: Να γιατί πολλοί αμφιβάλλουν για την ύπαρξη του Θεού! "Εάν υπάρχει, θα αναρρωτηθούν, γιατί δεν ρίχνει έναν κεραυνό να εξαϋλώσει τον Βαρθολομαίο;"

 
 
 
 

20 Οκτωβρίου 2020 - Ο κ. Βαρθολομαίος σε Οικουμενική προσευχή!

Ο Ορθόδοξος πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως κ. Βαρθολομαίος χοροστάτησε χθες στη Βασιλική της Σάντα Μαρία στο Τραστέβερε!

Σχόλιο: Χωρίς να έχουν επανενωθεί η Ανατολική με τη Δυτική εκκλησία, ο πατριάρχης μας "ιερουργεί" σε λατινικό ναό; Αυτό είναι προδοσία, αίρεση ή αγάπη υπέρτερη και του Χριστού;

 
 
 

20 Οκτωβρίου 2020 - Λινού: Να παρέμβουμε στους νέους να αλλάξουν συμπεριφορά

Για την κατάσταση της αύξησης των κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη μίλησε η καθηγήτρια Ιατρικής κ. Αθηνά Λινού προτρέποντας τους καθηγητές των φοιτητών να πείσουν τους νέους να αλλάξουν συμπεριφορά για να καταλάβουν ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο με τον κορωνοϊό.

Σχόλιο: Κάπου μπερδευτήκαμε: Το 1973 στην εξέγερση του Πολυτεχνείου οι φοιτητές είχαν μυαλό και έπραξαν το σωστό ενώ σήμερα το έχασαν και πράττουν το λάθος! Τι υποκρισία!
 
 
 

16 Οκτωβρίου 2020 - Τζο Μπάιντεν: "Αλλαγή φύλλου από 8 χρονών"!

Το βράδυ της Πέμπτης στο ABC News ο πρώην Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι τα 8χρονα παιδιά πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να αποφασίζουν ότι είναι διεμφυλικά!

Σχόλιο: Η διαμαρτυρία των 15χρονων παιδιών εναντίον της υποχρεωτικής μασκοφορίας φανερώνει ανωριμότητα και γονική παράσυρση. Στην επιλογή της διαστοφής, τα 8χρονα παιδιά δείχνουν ωριμότητα και χρειάζεται να τα ακούμε!

 
 
 
 

11 Οκτωβρίου 2020 - Η Παναγία δακρύζει!

Από τις 8 Σεπτεμβρίου δακρύζει συνεχώς η εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Νέα Ελβετία του Βύρωνα.

Παρατήρηση: Καμμία αναφορά ή δραστηριοποίηση από τη Διοικούσα Εκκλησία!

 
 
 

8 Οκτωβρίου 2020 - Τιμωρία στον Μητροπολίτη Βοστώνης

Η Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως επέβαλλε την ποινή της αργίας στον Μητροπολίτη Βοστώνης Μεθόδιο από κάθε ιεροπραξία μέχρι τα Χριστούγεννα.

Σημείωση: Ο κ. Μεθόδιος προηγουμένως είχε επικρίνει την πρακτική της Θείας Μεταλήψεως με κουταλάκια μιας χρήσεως.

Σχόλιο: Και μετά θέλουν να πιστέψεις ότι ο κορωνοϊός δεν εξυπηρετεί συγκεκριμένο σχέδιο και ότι όλα είναι αγγελικά καμωμένα...
 
 
 

3 Οκτωβρίου 2020 - Πάμε για Αυτοκέφαλο Βόρειας Μακεδονίας;

«Δεν τίθεται θέμα Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Βόρειας Μακεδονίας τώρα», δήλωσε ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Τα ίδια μας έλεγε και για την Ουκρανία πριν 3 χρόνια.

Την ίδια μέρα δέχθηκε την επίσκεψη του Εξοχ. Πρέσβη Philip T. Reeker, αρμόδιου για τις ευρωπαϊκές και ευρασιατικές υποθέσεις του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ!

Σημαντική σημείωση: Ο Reeker διετέλεσε πρέσβης στα Σκόπια από το 2008 έως το 2011!

Σχόλιο: Πολιτικοί παράγοντες συνδιαλέγονται με θρησκευτικούς ηγέτες και κανείς δημοσιογράφος δεν επισημαίνει το αντιφατικό της περίπτωσης. Ο δε κ. Βαρθολομαίος άγεται και φέρεται κατά το δοκούν των Αμερικανών. Ή μήπως όλα γίνονται εν πλήρη επιγνώσει;

 
 
 
 

5 Οκτωβρίου 2020 - Βροντερό ΟΧΙ στην παρέλαση της 28ης!

Ο κ. Πέτσας ανακοίνωσε ότι δεν θα γίνουν παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου λόγω εντολής ξένων παραγόντων.

Δεν το ομολόγησε ξεκάθαρα. Τραύλισε κάτι για κορωνοϊούς αλλά το ψέμα κάνει μπαμ! Σήμερα 7 Οκτωβρίου, ας πούμε, χιλιάδες λαού ήταν σαν παστές σαρδέλες έξω από το Εφετείο Αθηνών! Κύριε Πέτσα δεν ψάχνετε για κάτι πιο πειστικό...!

Σχόλιο: Με πρόσχημα άλλοτε την οικονομική κρίση και άλλοτε τον Covid οι εντολοδόχοι πρωθυπουργοί της Μπίλντερμπεργκ αφελληνίζουν χωρίς σταματημό τη χώρα

 
 
 

5 Οκτωβρίου 2020 - Σε δίκη η Θεία Κοινωνία;

Στις 19 Οκτωβρίου θα δικαστεί ο Μητροπολίτης Κερκύρας Νεκτάριος με τη μια εκ των δυο κατηγοριών να αφορά την "έκθεση σε κίνδυνο της Δημόσιας Τάξης" όταν προέτρεψε τους πιστούς στη διάρκεια της καραντίνας να κοινωνούν χωρίς φόβο του σώματος του Χριστού.

Η απόφαση του δικαστηρίου εάν είναι καταδικαστική ενδέχεται να αποτελέσει το έναυσμα για τους κυβερνώντες να ξεμπερδεύουν μια και καλή με το Μυστήριο των Μυστηρίων.

Σχόλιο: Με πρόσχημα τον Covid οι εντολοδόχοι πρωθυπουργοί της Μπίλντερμπεργκ σκοπεύουν να αποχριστιανοποιήσουν τη χώρα
 
 
 

23 Σεπτεμβρίου 2020 - Τελικώς υπάρχει κορωνοϊός;

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης Ιερώνυμος δέχθηκε σε εθιμοτυπική επίσκεψη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ισραηλιτικής κοινότητας χωρίς μάσκα, ενώ ο ίδιος εν μέσω Ορθοδόξων Χριστιανών φοράει μάσκα!

Ουδέν σχόλιον

 
 
 
 

27 Σεπτεμβρίου 2020 - Κατάργηση της μάσκας στο Βέλγιο

Στο Βέλγιο καταργείται η υποχρεωτική μασκοφορία εκτός ειδικών περιπτώσεων. Όταν επιβλήθηκε στις 12 Αυγούστου τα κρούσματα ήταν 388 ημερησίως. Στις 12 Σεπτεμβρίου ξεπέρασαν τα 1000 και στις 18 Σεπτεμβρίου έφθασαν τα 2028!

Σχόλιο: Δεν λέμε ότι η μάσκα ανέβασε τα κρούσματα αλλά ότι πειραματίζονται πάνω μας με μέτρα πρωτοφανή ενώ δεν ξέρουν που τους πάνε τα τέσσερα μιας και ο ιός είναι αλλοπρόσαλλος

 
 
 

26 Σεπτεμβρίου 2020 - Νέα αντίδραση από Λονδρέζους

Συγκέντρωση στη Πλατεία Τραφάλγκαρ εναντίον των περιοριστικών μέτρων πραγματοποίησαν ξανά το Σάββατο οι Λονδρέζοι με συλλήψεις και τραυματίες. Τα μη αντικειμενικά ελληνικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι παρέστη και ο Ντέιβιντ Άικ τον οποίο χαρακτήρισαν συνωμοσιολόγο

Σχόλιο: Συνωμοσιολόγος ο Άικ καθώς και ο Ιωαννίδης και ο Μπαγκντί και ο Μοντανιέ... και ο μισός πλανήτης. Και όλοι αυτοί που μας φόρεσαν φίμωτρο τι είναι;
 
 
 

10 Σεπτεμβρίου 2020 - Σύψας: Άσε τον ΠΟΥ να λέει

Ο Π.Ο.Υ. συνιστά από 12 ετών και πάνω οι μαθητές να φορούν μάσκα. Σε δημοσιογραφική ερώτηση προς τον κ. Σύψα γιατί εμείς υποχρεώνουμε και τα νήπια να την φορούν απάντησε: "Δεν θα μας πει ο ΠΟΥ τι θα κάνουμε..."!

Δηλαδή: Όταν δεν μας εξυπηρετεί ο Οργανισμός τον βάζουμε στην άκρη ενώ άλλες φορές κραυγάζουμε "Μα είναι οδηγία του ΠΟΥ"... Ψέματα και μόνο ψέματα...

 
 
 
 

22 Σεπτεμβρίου 2020 - Προς ματαίωση η επίσκεψη του Ρώσου πρωθυπουργού στο Άγιον Όρος

Η προγραμματισμένη επίσκεψη του Ρώσου πρωθυπουργού Μιχαήλ Μισούστιν στο Άγιον Όρος μεθάυριο Πέμπτη 24/9 οδεύει προς αναβολή μετά την προτροπή του Οικουμενικού Πατριαρχείου στον Άθω να μη δεχθεί επισκέψεις μέχρι τις 27/9 λόγω κορωνοϊού!

Σχόλιο: Οι ΗΠΑ και τα φερέφωνά τους Κωνσταντινούπολη και Αθήνα θορυβήθηκαν από τη ρωσική "εισβολή". Στο ίδιο διάστημα καταφθάνει ο Πομπέο στην Ελλάδα. Αναμένουμε ποιους θα δει...

 
 
 

19 Σεπτεμβρίου 2020 - Παιδιά σε Σχολείο συγκατάθεση σε εμβολιασμό

Αυτό αναφέρει στην ιστοσελίδα του ο ΠΟΥ. Όποιος γονέας, διευκρινίζει ο Οργανισμός, δεν θέλει το παιδί του να εμβολιαστεί ας μην το στείλει την συγκεκριμένη μέρα στο Σχολείο!

Δηλαδή: Η ελληνική Κυβέρνηση προφανώς δεν θα είναι υποχρεωμένη να ειδοποιήσει από πριν για την ημερομηνία του εμβολιασμού. Οπότε: Φρίκη!
 
 
 

14 Σεπτεμβρίου 2020 - Νόμος 4682/20: Υποχρεωτικό τεστ και εμβολιασμός

Οι οργουελικοί αντιδημοκρατικοί Νόμοι δεν έχουν τελειωμὀ. Σε υποχρεωτικό έλεγχο, εμβολιασμό κλπ θα προβαίνουν οι Αρχές για όποιον υπάρχουν εύλογες υπόνοιες ότι μπορεί να μεταδώσει αμέσως ή εμμέσως τον κορωνοϊό.

Δηλαδή: Μπορούν να αρπάξουν ένα μαθητή από το Σχολείο και... ο Θεός βοηθός!

 
 
 
 

14 Σεπτεμβρίου 2020 - Αντιδράσεις γονέων στην υποχρεωτική χρήση μάσκας

Το θέατρο του παραλόγου ξεκίνησε σήμερα στη χώρα του Αστερίξ. Στους γονείς που θέλουν να ζήσουν φυσιολογική ζωή, τιμωρούν τα παιδιά τους.

Απορία: Ποιους θέλουν να προφυλάξουν από εμάς και μας βάζουν φίμωτρο;

 
 
 

10 Σεπτεμβρίου 2020 - Το ΔΝΤ εκβιάζει τη Λευκορωσία για μέτρα Covid-19

Το ΔΝΤ θεωρεί ως προϋπόθεση καταβολής δανείου 950 εκατομμυρίων δολαρίων στη Λευκορωσία την τροποποίηση της πολιτικής μάχης κατά του Covid-19. Ζητάει μάσκες παντού, καραντίνα κλπ. Η Λευκορωσία που δεν εφάρμοσε τέτοια μέτρα έχει λιγότερους ανά εκατομμύριο θανάτους από πολλές δυτικές χώρες. Ο Λουκασένκο απάντησε:  «Δεν θα μας χορέψουν αυτοί όπως θέλουν...»

Σχόλιο: Τον Λουκασένκο που αφήνει ελεύθερο τον πολίτη της Λευκορωσίας να επιλέξει ο ίδιος πώς να προφυλαχθεί από τον κορωνοϊό τον θεωρούν δικτάτορα! Τον Μητσοτάκη που στερεί στον Έλληνα πολίτη το δικαίωμα της επιλογής τον θεωρούν δημοκράτη!
 
 
 

4 Σεπτεμβρίου 2020 - Ορθόδοξος βαπτίστηκε ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο εθνικός σταρ της Γαλλίας, βαπτίστηκε Ορθόδοξος Χριστιανός στον ρωσικό Καθεδρικό Ναό στο Παρίσι. Πνευματικός του πατέρας είναι ο π. Τύχων Τσεβκούνωφ, ο οποίος είναι επίσης και πνευματικός του Βλαντίμιρ Πούτιν!

Ερώτηση: Έχουν πνευματικό πατέρα οι Έλληνες πολιτικοί;

 
 
 
 

6 Σεπτεμβρίου 2020 - Διαδηλώσεις και στην Ελλάδα κατά της μάσκας

Σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις συλλόγων γονέων κατά της μασκοφορίας των παιδιών τους. Τα νεοταξικά media τις κατέκριναν ως τοξικές και επικίνδυνες!

Η δε επιδημιολόγος κ. Αθηνά Λινού, στο άλλο θέμα των αντιδράσεων κατά του εμβολιασμού εκδήλωσε την ανησυχία της στην ΕΡΤ λέγοντας «Θα υπάρχει μια αδικία εκ μέρους των ανθρώπων που δεν θα εμβολιαστούν γιατί μη εμβολιασμένοι οι ίδιοι δεν βάζουν σε κίνδυνο μόνο τον εαυτό τους αλλά βάζουν σε κίνδυνο και τους υπόλοιπους ανθρώπους. Είναι θέμα ηθικό δεν είναι μόνο θέμα άποψης».

Σχόλιο: Τι μας λένε τα media; Ότι οι γονείς επιθυμούν τον θάνατο των παιδιών τους! Ή ότι έχουν χαμηλό IQ;

Ερώτηση: Κ. Λινού οι μη εμβολιασμένοι ποιους θα βάζουν σε κίνδυνο; Τους εμβολιασμένους;

 
 
 

5 Σεπτεμβρίου 2020 - Τι είναι αυτά που ζούμε;

Στη Μελβούρνη αστυνομική βία έξω από κάθε λογική ακόμη και από έφιππους αστυνομικούς εκδηλώθηκε εναντίον όσων δεν φορούσαν μάσκα κατά τη διάρκεια διαδήλωσης εναντίον των περιοριστικών μέτρων. Είχαμε δεκάδες συλλήψεις στους δρόμους, μέσα σε σπίτια, μέσα σε μαγαζιά. Βία σε γυναίκες επειδή δεν φορούσαν μάσκα, συλλήψεις εγκύων, τοποθέτηση μάσκας με το ζόρι στους συλληφθέντες!

 
 
 

Αύγουστος 2020 - Lady Gaga και σατανάς

Ποια επιστράτευσε ο περιβόητος Π.Ο.Υ. υπέρ της εκστρατείας εναντίον του κορωνοϊού; Μα φυσικά την δεδηλωμένη οπαδό του σατανά Lady Gaga. Η ίδια ως γνωστόν έχει δηλώσει ότι δαιμονίζεται από μια οντότητα που επηρεάζει τη μουσική της!

Στη φωτο: Μάσκα και σύμβολο του σατανά μαζί! - Τι έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων;

 
 
 
 

3 Σεπτεμβρίου 2020 - Οργή Κουτσιανικούλη: Μην τους φοβάστε!

Φίμωτρο χαρακτηρίζει τη μάσκα ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Κουτσιανικούλης σε ανάρτησή του στο facebook, απάτη την πανδημία, ενώ μας προτρέπει να μην επιτρέψουμε να μας πάρουν γενετικό υλικό. "Φτύστε τους, Μην τους φοβάστε" καταλήγει.

Και όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, αφού έστειλε το μήνυμα του, κατέβασε μετά από λίγο την ανάρτησή του

Παρατήρηση: Ο ένας μετά τον άλλον όλο και περισσότεροι επώνυμοι αντιδρούν και εντός και εκτός των συνόρων. Καλή Λευτεριά!

 
 
 

1 Σεπτεμβρίου 2020 - Γερμανία: Με μάσκα στις διαδηλώσεις

Στο Βερολίνο στο εξής οι διαδηλώσεις θα επιτρέπονται μόνο με τη χρήση μάσκας, διότι την περασμένη Παρασκευή δεν τηρήθηκαν οι αποστάσεις μεταξύ των διαδηλωτών

Παρατήρηση: Τι λένε στους Γερμανούς; Να διαμαρτύρονται εναντίον της μάσκας φορώντας μάσκα!

Σχόλιο 1: Αφού την Παρασκευή δεν τηρήθηκαν οι αποστάσεις, γιατί σήμερα ο ιός δεν είναι διασπαρμένος σε ολόκληρη τη γερμανική επικράτεια; Μούφα, λοιπόν, η περιβόητη πανδημία

Σχόλιο 2: Δικαστήριο στο Στρασβούργο έκρινε πως η επιβολή της μάσκας προσβάλλει την Ανθρώπινη Προσωπικότητα! Φως στο τούνελ από τα ευρωπαϊκά δικαστήρια
 
 
 

26 Αυγούστου 2020 - Απουσία στους μαθητές χωρίς μάσκα!

Αυτό δήλωσε η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο της πλήρους καταδυνάστευσής μας από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων

Σχόλιο: Δηλαδή η Πολιτειακή Αρχή εκτός από την τήρηση του Νόμου και της Τάξης σε μια Πολιτεία, απέκτησε και το δικαίωμα να επεμβαίνει στο ίδιο μας το σώμα;

 
 
 
 

27 Αυγούστου 2020 - Είναι χρήσιμες οι μάσκες;

Το Fox News παρουσιάζει πλειάδα επιστημόνων που αμφισβητούν τη χρησιμότητα της μάσκας, η χρήση της οποίας αρκετές φορές είναι επιβλαβέστερη απο την μη χρήση της. Ο δε ΠΟΥ συνιστά τη χρήση σε παιδιά άνω των 12 ετών.

Σχόλιο: Η ελληνική κυβέρνηση αντιθέτως υποχρεώνει ακόμη και τα νήπια να τη φορούν! Τι συμβαίνει; Κυριεύτηκε από πανικό; Έχασε την μπάλα;

 
 
 

27 Αυγούστου 2020 - Πρώτη Δομή Φιλοξενίας για Ελληνόπουλα

Στην ΕΡΤ3 παρουσιάστηκε το πρώτο εν Ελλάδι Κέντρο Φιλοξενίας για παιδιά με κορωνοϊό που διαμορφώθηκε στην πόλη της Σιάτιστας. Το όμορφο αρχοντικό της πόλης θα έχει καγκελόφρακτα παράθυρα

Παρατήρηση: Όπως βλέπουμε η κηδεμονία των παιδιών μεταβιβάζεται από τους γονείς στο Κράτος. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων εν δράσει
 
 
 

24 Αυγούστου 2020 - Ελευθερία ή σκλαβιά;

Με μια ανάρτηση του στο facebook ο π. Ανδρέας Κονάνος με τους 300.000 followers, ανακοίνωσε τον αποσχηματισμό του από την ιερωσύνη. Δήλωσε μεταξύ άλλων ότι τώρα μπορεί να μιλάει πιο ελεύθερα! Μάλιστα φόρεσε λευκή μπλούζα στην πρώτη του ως πολίτη εμφάνιση...

Παρατήρηση: Δηλαδή μίστερ Ανδρέα, ο Χριστός δεν σας πρόσφερε την ελευθερία κατά την ενανθρώπησή του; Εσείς άλλη ελευθερία κηρύσσατε στους ακροατές σας;

Σημ. Όλα τα λεφτά το ανασηκωμένο φρύδι

 
 
 
 

24 Αυγούστου 2020 - Επιτέλους...

Την απόλυτη εφαρμογή του γράμματος του νόμου σε όσους διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις (fake news) γύρω από τον κορωνοϊό, υπογράμμισε σήμερα Δευτέρα ο υπουργός Αγάπης (Δικαιοσύνης), Κώστας Τσιάρας.

Σχόλιο: Έφθασε η ώρα, λοιπόν, να καταδικαστούν Μητσοτάκης, Τσιόδρας κ.ά. που διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις ότι ο κορωνοϊός είναι η πλέον θανατηφόρος νόσος του 21ου αιώνα και ότι οι μάσκες δεν προκαλούν επικίνδυνες παρενέργειες στον ανθρώπινο οργανισμό.

Εκτός εάν ο κ. Τσιάρας εννοεί ότι fake news είναι η άποψη των πολιτών ότι ο κορωνοϊός δεν είναι η πλέον θανατηφόρος νόσος του 21ου αιώνα και ότι οι μάσκες προκαλούν επικίνδυνες παρενέργειες στον ανθρώπινο οργανισμό;

 
 
 

21 Αυγούστου 2020 - Κανένα παιδί με μάσκα στα Σχολεία

Στα χέρια της Εισαγγελίας βρίσκονται οι φάκελοι από ομάδες στα social media με μήνυμα «κανένα παιδί με μάσκα στα σχολεία», καθώς είναι σε εξέλιξη η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την υπόθεση.

Σχόλιο: Δηλαδή, οι πολιτικοί θέλουν να μας πείσουν ότι ξαφνικά έγιναν φιλάνθρωποι και το μόνο που τους νοιάζει είναι η υγεία των πολιτών. Αντιθέτως εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες ξαφνικά έγιναν απάνθρωποι και επιδιώκουν το θάνατο των παιδιών τους!
 
 
 

11 Αυγούστου 2020 - Sputnik V

Η Ρωσία ανακοίνωσε πρώτη στον κόσμο την δημιουργία εμβολίου κατά του COVID-19. Ήδη 20 χώρες παρήγγειλαν  1.000.000.000 δόσεις.

Σχόλιο: Η "Λέσχη" και οι δυτικοί δημοσιογραφίσκοι μίλησαν από την πρώτη στιγμή απαξιωτικά για τον Sputnik V. Έτσι απλά... Για το εμβόλιο της Οξφόρδης, τσιμουδιά! Πάντως οι πληροφορίες λένε ότι οι Ρώσοι δεν θα βάλουν τσιπάκι, αν αυτό εξηγεί τις αντιδράσεις...

 
 
 

27 Ιουλίου 2020 - Η ασθενούσα ελληνική Δικαιοσύνη

Ο 63χρονος που αποπειράθηκε να αρπάξει το 10χρονο κοριτσάκι στη Θεσσαλονίκη, αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους από τον ανακριτή!

Ερώτηση: Σε ποια περίπτωση θεωρείται επικίνδυνος για το κοινωνικό σύνολο κάποιος για να παρακρατηθεί;

 
 
 

20 Ιουλίου 2020 - Και ο Σταλλόνε εχθρός

Για την παρακάτω φωτο που ανήρτησε ο Συλβέστερ Σταλλόνε στο Instagram, δέχθηκε ομαδόν πυρά από τα τρολ του "πολιτικώς ορθού". Ο ηθοποιός την κατέβασε μετά από λίγο

Σχόλιο: Πώς τολμάει; Δηλαδή επειδή είναι σταρ, πιστεύει ότι επιτρέπεται να εφράζεται ελεύθερα;
 
 
 

16 Ιουλίου 2020 - Όχι στην κινηματογραφική ελευθερία

Η Βρετανική Εταιρεία Κινηματογράφου (BAFTA), εξέδωσε ντιρεκτίβες για τη δημιουργία βιντεοταινιών και βιντεοπαιχνιδιών, κατάλληλες για παιδιά.

Ιδού: Οι ρόλοι θα πρέπει απαραιτήτως να είναι μοιρασμένοι στα ίσα σε λευκούς - μαύρους, ετεροφυλόφιλους - ομοφυλόφιλους, κυρίαρχες - μειονοτικές ομάδες, ντόπιους - μετανάστες κλπ.

Σχόλιο: Η πανδημία του 21ου αιώνα με την ονομασία "Σύνδρομο "Χίτλερ" εξαπλώνεται ταχέως

 
 
 

16 Ιουλίου 2020 - Η εξαρτημένη ελληνική Δικαιοσύνη

Ποινική δίωξη κατά της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη άσκησε ο Προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βαγγέλης Ιωαννίδης για την Υπόθεση Novartis. Δηλαδή κατηγορείται η εισαγγελέας Διαφθοράς για διαφθορά!

Σημείωση: Η Ελλάδα στην κατάταξη των χωρών με βάση την Ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης βρίσκεται στην 71η θέση, μία παραπάνω από την Κορέα.

 
 
 

14 Ιουλίου 2020 - YOUTUBE εναντίον προσευχής και Θείας Κοινωνίας

"Απαγορεύεται η δημοσίευση περιεχομένου που ενθαρρύνει τη χρήση προσευχής ή τελετουργικών αντί της ιατρικής θεραπείας"!

Αυτή είναι μια από τις επίσημες οδηγίες λογοκρισίας του youtube εναντίον δημοσιεύσεων "παραπληροφόρησης" όσον αφορά την πορεία εξέλιξης του Covid-19.

Σχόλιο: Για όποιον δεν κατάλαβε, ο άνθρωπος επιστημονικώς κατέκτησε την τελειότητα. Η χριστιανική πίστη καθυστέρησε 2000 χρόνια αλλά τελικώς κατερρίφθη ως η όντως αλήθεια!
 
 
 

13 Ιουλίου 2020 - Τρομοκρατία & Black Lives Matter

Η ιστοσελίδα Gateway Pundit αναφέρθηκε στη σχέση της καταδικασμένης Εβραίας τρομοκράτισσας Σούζαν Ρόζενμπεργκ, η οποία έλαβε χάρη από τον Μπιλ Κλίντον και της οργάνωσης Black Lives Matter. Στη συνέχεια ο δημοφιλής παρουσιαστής Tucker Carlson ανέφερε την είδηση αλλά το βίντεο του καταργήθηκε από το youtube

Σχόλιο: Πιστεύει ακόμη κανείς πως η Δημοκρατία εξακολουθεί να λειτουργεί στο Δυτικό κόσμο;

 
 
 

1 Ιουλίου 2020 - Ο Μαύρος Ιησούς

Ο Αρχιεπίσκοπος του Κατέρμπουρυ Τζάστιν Γουέλμπυ αποτίοντας φόρο τιμής στο κίνημα Black Lives Matter θα εγκαταστήσει στο Ναό St. Albans μια έκδοση του "Μυστικού Δείπνου" του Ντα Βίντσι αλλά με τον Ιησού Αφροαμερικανό. "Ο Ιησούς ήταν από τη Μέση Ανατολή δεν ήταν λευκός. Είναι σημαντικό να το θυμόμαστε", δήλωσε.

Σχόλιο: Να δούμε όταν ιδρυθεί το κίνημα Yellow Lives Matter τι απάντηση θα δώσει. Ζούμε όντως στην πιο παρανοϊκή εποχή από καταβολής ανθρωπότητας.

 
 
 

29 Ιουνίου 2020 - Ο κορωνοϊός ήλθε για να μείνει

Η Washington Post καθώς και άλλα ΜΜΕ κρατούσαν μέσα στον τρόμο τους αναγνώστες τους, ανακοινώνοντας τον αριθμό των ημερήσιων θανάτων ως φόβητρο. Όμως από τα τέλη Απριλίου μειώθηκαν κατά 90% οι θάνατοι σε αντιστοιχία με τα κρούσματα. Και τώρα πώς θα συνεχιστεί η τρομοκράτηση; Απλό. Αλλάζοντας το αφήγημα. Για την αμερικανική εφημερίδα και τα φερέφωνά της αυτό που έχει σημασία σήμερα είναι ο αριθμός των κρουσμάτων!

Σχόλιο: Θα προκαλούσε γέλιο η τοποθέτησή τους, αν πίσω από τους διασπορείς των ειδήσεων δεν κρύβονταν τα γκόλεμ.
 
 
 

Ιούνιος 2020 - Παρακολουθήσεις λόγω Covid-19;

Ξαφνικά και χωρίς να μας ζητηθεί η άδεια εγκαταστάθηκε μια εφαρμογή σε όλα τα smartphone. Πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις → υπηρεσίες Google, συναντάς ως πρώτη επιλογή το: "Ειδοποιήσεις έκθεσης στην ασθένεια Covid-19". Για να ενεργοποιηθεί χρειάζεται να κατεβάσει κάποιος μια εφαρμογή της Αρχής Δημόσιας Υγείας. Τώρα εάν κάποιος έχει ενεργό το Bluetooth, δεν ξέρει κανείς εάν γίνεται αυτόματος εντοπισμός του κατόχου του κινητού. Επίσης κανείς δεν γνωρίζει εάν με την ίδια "δημοκρατική" διαδικασία εγκατάστασής της εφαρμογής, δεν επιβληθεί και η υποχρεωτική ενεργοποίησή της.

Σχόλιο: Οι στοχευμένες από τη Νέα Παγκόσμια Τάξη παρενέργειες του Covid-19 στην κοινωνία γίνονται απρόβλεπτες.

 
 
 

7 Ιουλίου 2020 - Ολλανδία: Τέλος η αναγραφή φύλου στις ταυτότητες

Η υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού & Επιστημών της Ολλανδίας Ίνγκριντ βαν Ενγκελσχόφεν έκανε γνωστή την πρόθεσή της να αφαιρέσει από την περίοδο 2024/25 από τις ταυτότητες των Ολλανδών την αναγραφή φύλου. "Είναι κάτι άχρηστο" διευκρίνησε.

Σχόλιο: Η Ολλανδία είναι γνωστή πρωτοπόρος χώρα της Ευρώπης σε κάθε είδους ανωμαλία.

Γενικό σχόλιο: Εάν παρατηρήσετε η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει σε μεγάλη υπόληψη το ψαλίδι! Αφαιρεί... διαγράφει... απαγορεύει... και τανάπαλιν...

 
 
 

3 Ιουλίου 2020 - Και άλλες παλιολέξεις αφαιρούνται

Το twitter στον απόηχο του θανάτου Φλόυντ αποφάσισε να αφαιρέσει από τον κώδικά του τις απαίσιες λέξεις: "αφέντης", "σκλάβος" και "μαύρη λίστα"

Σχόλιο: Εάν θυμόμαστε καλά, στο "1984" του Όργουελ, η Κυβέρνηση, από τις χιλιάδες λέξεις επέτρεπε να ομιλούνται μόνο οι 500 απαραίτητες για επιβίωση. Οπότε έχουμε δρόμο ακόμη...
 
 
 

28 Ιουνίου 2020 - Ρατσιστικό και το σκάκι

Ο Antonio Rantic διατηρεί το μεγαλύτερο κανάλι σκακιού στο You Tube με περισσότερους των 700.000 συνδρομητών. Στις 27 Ιουνίου είχε καλεσμένο τον Νακαμούρα. Επειδή ανέφερε σε κάποια βαριάντα ότι "Ο Λευκός παραμένει πάντα καλύτερος" η γνωστή πλατφόρμα του αφαίρεσε το βίντεο διότι περιελάμβανε "επιβλαβές και επικίνδυνο περιεχόμενο"!

Σχόλιο: Καλά του έκανε του παλιοφασίστα

 
 
 

2 Ιουλίου 2020 - Απαγόρευση διαδηλώσεων

Ο κλοιός σφίγγει περισσότερο. Μία μία οι ελευθερίες των πολιτών περικόπτονται.

Ψηφίστηκε επί της αρχής το χουντικό νομοσχέδιο κρατικού ελέγχου των διαδηλώσεων. Την Τετάρτη 8 Ιουλίου θα τεθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια.

Σχόλιο: Το ότι αντιτίθεται η Αντιπολίτευση, ο ΣΥΡΙΖΑ επί του προκειμένου, είναι γιατί θα περάσει από τη Βουλή και χωρίς τις δικές τους ψήφους. Όταν κινδύνευε κάποιο ανελεύθερο νομοσχέδιο, μέχρι και η Χρυσή Αυγή επιστρατευόταν για να γίνει Νόμος του Κράτους.

Ένα ένα τα τούβλα της φυλακής μας χτίζονται το ένα πάνω στο άλλο

 
 
 

30 Ιουνίου 2020 - Κατευθυνόμενος Αντιρατσισμός

Ο Niger Innis πρόεδρος του Συμβουλίου Φυλετικής Ισότητας των ΗΠΑ, δήλωσε στο Fox News ότι το κίνημα Black Lives Matter δεν έχει καμμία σχέση με την προστασία των Αφροαμερικανών, καθώς ιδρύθηκε από την Alicia Garza και άλλους συνιδρυτές, που προωθούν σκληρή μαρξιστική και ομοφυλοφιλική ατζέντα, εκμεταλλευόμενοι τη δυστυχία των μαύρων!

Σημείωση: Η μητέρα της Alicia Garza είναι Αφροαμερικάνα, ο δε πατριός της Εβραίος. Πώς κάτω από μια πέτρα κινημάτων που αντιτίθενται στους φυσικούς Νόμους της Δημιουργίας, βρίσκεται πάντα εκπρόσωπος ενός ολιγομελούς έθνους μόνο ο Αβραάμ ξέρει...
 
 
 

26 Ιουνίου 2020 - Παγκόσμια Διακυβέρνηση

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών ζήτησε ένα πολυμερές επίπεδο διακυβέρνησης με πυγμή, ώστε να λειτουργεί ως μέσο παγκόσμιας διακυβέρνησης όπου χρειάζεται!

Σημείωση: Το 1994 ο πολυπροβεβλημένος Αντόνιο Γκουτιέρες είχε συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Τίποτα τυχαίο, τίποτα το αθώο σε αυτό τον πλανήτη

 
 
 

24 Ιουνίου 2020 - Αντιρατσιστική συνωμοσία

"Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια".

Δεν πρόλαβαν να σβήσουν οι φωτιές στις ΗΠΑ από την εκτέλεση του έγχρωμου Φλόυντ από αστυνομικό και νέα αστυνομική εκτέλεση έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη, αυτή τη φορά με λευκό θύμα (Γιώργος Ζαπάντης).

Για να αποδειχθεί περίτρανα ότι οι "εξεγέρσεις" ούτε αυθόρμητες είναι ούτε φιλάνθρωπες. Οι Σιωνιστές που θέλουν να επιβάλλουν τη Νέα Τάξη δεν επέτρεψαν στις Οργανώσεις που έχουν υπό τον έλεγχό τους, να εξεγερθούν κατά της αστυνομικής βίας!

 
 
 

22 Ιουνίου 2020 - Αποπαρασημοφόρηση Νομπελίστα

Ο 91χρονος σήμερα Τζέημς Γουάτσον, ο οποίος ανακάλυψε το DNA, έχει τιμηθεί με το Νόμπελ Ιατρικής το 1962.

Το 2007 είχε δηλώσει, ως καθ' ύλην αρμόδιος, ότι οι άνθρωποι αφρικανικής καταγωγής, λόγω γονιδιώματος, έχουν χαμηλότερη νοημοσύνη. Τότε τον υποχρέωσαν σε παραίτηση από το Ινστιτούτο της Νέας Υόρκης Cold Springg Harbor, χωρίς πάντως να του αφαιρεθούν οι τιμητικοί τίτλοι.

Σε πρόσφατο αμερικανικό ντοκυμανταίρ, όταν ρωτήθηκε αν στο μεταξύ διάστημα έχει αλλάξει τις παλιές του απόψεις, απάντησε αρνητικά. Οπότε με "δημοκρατικές" διαδικασίες, το Ερευνητικό Κέντρο, του αφαίρεσε όλους τους τιμητικούς τίτλους!

Σχόλιο: Έχουμε ξαναγράψει ότι το νέο σύστημα διακυβέρνησης του 21ου αιώνα είναι η Οργουελοκρατία. Η Δημοκρατία, κατά την οποία επιτρεπόταν η ελευθερία της άποψης, λειτουργούσε στο Δυτικό Κόσμο έως τα τέλη του 20ού αιώνα
 
 
 

5 Ιουνίου 2020 - Εκμαυλισμός του Π.Ο.Υ.

Ο διαβόητος Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προτείνει ως Πρόγραμμα Σπουδών  βρεφών και νηπίων την Παρεκκλίνουσα Σεξουαλικότητα. Συγκεκριμένως, προτείνει στα παιδιά 4-6 ετών να διδάσκεται η ομοφυλοφιλία και στα παιδιά κάτω των 4 ετών ο αυνανισμός.

Επίσης προτρέπει να αφαιρεθεί από τους γονείς η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των βλασταριών τους, ως ανεπαρκείς στις νέες γνώσεις!

Σχόλιο: Στις χριστιανικές κοινωνίες είχες τη δυνατότητα να απευθυνθείς στην Αστυνομία όταν διαπίστωνες ανώμαλες συμπεριφορές ατόμων ή να προσφύγεις στη Δικαιοσύνη σε αντίστοιχη συμπεριφορά φορέα. Τώρα οι ίδιες οι Κυβερνήσεις είναι εντολοδόχοι των Σιωνιστικών Κέντρων της Αμερικής. Πού να απευθυνθείς;

Ο Ησαΐας (5:20) είναι διαρκώς επίκαιρος πια

 
 
 

19 Ιουνίου 2020 - Αντιρατσιστική υστερία

Η εταιρία "Uncle Bens" μετά από 80 χρόνια θα αλλάξει το λογότυπο στη συσκευασία του γνωστού ρυζιού της, διότι απεικονίζει ένα μαύρο άνδρα. Στο πλαίσιο του κινήματος "Black Lives Matter".

Σχόλιο: Να δούμε εάν θα απαγορευθεί και το ίδιο ρύζι λόγω χρώματος

 
 
 

14 Ιουνίου 2020 - Καταστροφή της Μονής Βαρνάκοβα

Καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά η Ιερά Μονή Βαρνάκοβας μαζί με τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας.

Σπανίως καταστρέφονται θαυματουργές εικόνες χωρίς λόγο. Ελπίζουμε να μην είναι σημάδι επερχόμενης εθνικής καταστροφής.

Πάντως η πυρκαγιά προκλήθηκε ακριβώς 7 μήνες (14-11-2019) μετά την προσκυνηματική επίσκεψη των σχισματικών Ουκρανών στη Φωκίδα.

Στις 29 Ιανουαρίου 2017 είχε προκληθεί ξανά πυρκαγιά, που κατέστρεψε όλο το αρχείο της Μονής. Επτά μήνες μετά τη Σύνοδο του Κολυμπαρίου Κρήτης (25-6-2016) που δίχασε τον Ορθόδοξο κόσμο.

Σημείωση: Στις 15 Αυγούστου 1940, ημέρα τορπιλισμού της "Έλλης" στην Τήνο από τους Ιταλούς, η εικόνα της Παναγίας Βαρνάκοβας είχε ραγίσει στο επάνω μέρος της
 
 
 

11 Ιουνίου 2020 - Απαγωγή 10χρονου κοριτσιού

Μια γυναίκα με διεστραμμένο ψυχικό κόσμο απήγαγε τη μικρή Μαρκέλλα στη Θεσσαλονίκη, την πότισε ναρκωτικά και ασέλγησε στο σώμα της.

Σχόλιο: Στο φόνο του Τζωρτζ Φλόυντ κάηκε η Αμερική. Στο έγκλημα της Θεσσαλονίκης δεν κάηκε ούτε κάδος. Τα όργανα του "Black Zionism", δηλ. οι οργανώσεις υπέρ των "Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων", έχουν εντολή να εξεγείρονται επιλεκτικώς, υπερασπιζόμενοι ένα Νέο Δίκαιο, μια Νέα Ηθική. Για παράδειγμα, αν ένας άνθρωπος χαρακτηρίσει ανώμαλο κάποιον τρανσέξουαλ όλες οι οργανώσεις θα εξεγερθούν. Από την άλλη αν ένας παιδόφιλος βιάσει ένα μωρό αυτές οι οργανώσεις θα σιωπήσουν. - Οι δε πολίτες παρακολουθούμε μουδιασμένοι τα τεκταινόμενα...

 
 
ΠΟΙΚΙΛΑ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ