eastwest chess      
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ειδήσεις παράνοιας του 21ου αιώνα

 
 

27 Ιουλίου 2020 - Η ασθενούσα ελληνική Δικαιοσύνη

Ο 63χρονος που αποπειράθηκε να αρπάξει το 10χρονο κοριτσάκι στη Θεσσαλονίκη, αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους από τον ανακριτή!

Ερώτηση: Σε ποια περίπτωση θεωρείται επικίνδυνος για το κοινωνικό σύνολο κάποιος για να παρακρατηθεί;

 
 
 

20 Ιουλίου 2020 - Και ο Σταλλόνε εχθρός

Για την παρακάτω φωτο που ανήρτησε ο Συλβέστερ Σταλλόνε στο Instagram, δέχθηκε ομαδόν πυρά από τα τρολ του "πολιτικώς ορθού". Ο ηθοποιός την κατέβασε μετά από λίγο

Σχόλιο: Πώς τολμάει; Δηλαδή επειδή είναι σταρ, πιστεύει ότι επιτρέπεται να εφράζεται ελεύθερα;
 
 
 

16 Ιουλίου 2020 - Όχι στην κινηματογραφική ελευθερία

Η Βρετανική Εταιρεία Κινηματογράφου (BAFTA), εξέδωσε ντιρεκτίβες για τη δημιουργία βιντεοταινιών και βιντεοπαιχνιδιών, κατάλληλες για παιδιά.

Ιδού: Οι ρόλοι θα πρέπει απαραιτήτως να είναι μοιρασμένοι στα ίσα σε λευκούς - μαύρους, ετεροφυλόφιλους - ομοφυλόφιλους, κυρίαρχες - μειονοτικές ομάδες, ντόπιους - μετανάστες κλπ.

Σχόλιο: Η πανδημία του 21ου αιώνα με την ονομασία "Σύνδρομο "Χίτλερ" εξαπλώνεται ταχέως

 
 
 

16 Ιουλίου 2020 - Η εξαρτημένη ελληνική Δικαιοσύνη

Ποινική δίωξη κατά της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη άσκησε ο Προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βαγγέλης Ιωαννίδης για την Υπόθεση Novartis. Δηλαδή κατηγορείται η εισαγγελέας Διαφθοράς για διαφθορά!

Σημείωση: Η Ελλάδα στην κατάταξη των χωρών με βάση την Ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης βρίσκεται στην 71η θέση, μία παραπάνω από την Κορέα.

 
 
 

14 Ιουλίου 2020 - YOUTUBE εναντίον προσευχής και Θείας Κοινωνίας

"Απαγορεύεται η δημοσίευση περιεχομένου που ενθαρρύνει τη χρήση προσευχής ή τελετουργικών αντί της ιατρικής θεραπείας"!

Αυτή είναι μια από τις επίσημες οδηγίες λογοκρισίας του youtube εναντίον δημοσιεύσεων "παραπληροφόρησης" όσον αφορά την πορεία εξέλιξης του Covid-19.

Σχόλιο: Για όποιον δεν κατάλαβε, ο άνθρωπος επιστημονικώς κατέκτησε την τελειότητα. Η χριστιανική πίστη καθυστέρησε 2000 χρόνια αλλά τελικώς κατερρίφθη ως η όντως αλήθεια!
 
 
 

13 Ιουλίου 2020 - Τρομοκρατία & Black Lives Matter

Η ιστοσελίδα Gateway Pundit αναφέρθηκε στη σχέση της καταδικασμένης Εβραίας τρομοκράτισσας Σούζαν Ρόζενμπεργκ, η οποία έλαβε χάρη από τον Μπιλ Κλίντον και της οργάνωσης Black Lives Matter. Στη συνέχεια ο δημοφιλής παρουσιαστής Tucker Carlson ανέφερε την είδηση αλλά το βίντεο του καταργήθηκε από το youtube

Σχόλιο: Πιστεύει ακόμη κανείς πως η Δημοκρατία εξακολουθεί να λειτουργεί στο Δυτικό κόσμο;

 
 
 

1 Ιουλίου 2020 - Ο Μαύρος Ιησούς

Ο Αρχιεπίσκοπος του Κατέρμπουρυ Τζάστιν Γουέλμπυ αποτίοντας φόρο τιμής στο κίνημα Black Lives Matter θα εγκαταστήσει στο Ναό St. Albans μια έκδοση του "Μυστικού Δείπνου" του Ντα Βίντσι αλλά με τον Ιησού Αφροαμερικανό. "Ο Ιησούς ήταν από τη Μέση Ανατολή δεν ήταν λευκός. Είναι σημαντικό να το θυμόμαστε", δήλωσε.

Σχόλιο: Να δούμε όταν ιδρυθεί το κίνημα Yellow Lives Matter τι απάντηση θα δώσει. Ζούμε όντως στην πιο παρανοϊκή εποχή από καταβολής ανθρωπότητας.

 
 
 

29 Ιουνίου 2020 - Ο κορωνοϊός ήλθε για να μείνει

Η Washington Post καθώς και άλλα ΜΜΕ κρατούσαν μέσα στον τρόμο τους αναγνώστες τους, ανακοινώνοντας τον αριθμό των ημερήσιων θανάτων ως φόβητρο. Όμως από τα τέλη Απριλίου μειώθηκαν κατά 90% οι θάνατοι σε αντιστοιχία με τα κρούσματα. Και τώρα πώς θα συνεχιστεί η τρομοκράτηση; Απλό. Αλλάζοντας το αφήγημα. Για την αμερικανική εφημερίδα και τα φερέφωνά της αυτό που έχει σημασία σήμερα είναι ο αριθμός των κρουσμάτων!

Σχόλιο: Θα προκαλούσε γέλιο η τοποθέτησή τους, αν πίσω από τους διασπορείς των ειδήσεων δεν κρύβονταν τα γκόλεμ.
 
 
 

Ιούνιος 2020 - Παρακολουθήσεις λόγω Covid-19;

Ξαφνικά και χωρίς να μας ζητηθεί η άδεια εγκαταστάθηκε μια εφαρμογή σε όλα τα smartphone. Πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις → υπηρεσίες Google, συναντάς ως πρώτη επιλογή το: "Ειδοποιήσεις έκθεσης στην ασθένεια Covid-19". Για να ενεργοποιηθεί χρειάζεται να κατεβάσει κάποιος μια εφαρμογή της Αρχής Δημόσιας Υγείας. Τώρα εάν κάποιος έχει ενεργό το Bluetooth, δεν ξέρει κανείς εάν γίνεται αυτόματος εντοπισμός του κατόχου του κινητού. Επίσης κανείς δεν γνωρίζει εάν με την ίδια "δημοκρατική" διαδικασία εγκατάστασής της εφαρμογής, δεν επιβληθεί και η υποχρεωτική ενεργοποίησή της.

Σχόλιο: Οι στοχευμένες από τη Νέα Παγκόσμια Τάξη παρενέργειες του Covid-19 στην κοινωνία γίνονται απρόβλεπτες.

 
 
 

7 Ιουλίου 2020 - Ολλανδία: Τέλος η αναγραφή φύλου στις ταυτότητες

Η υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού & Επιστημών της Ολλανδίας Ίνγκριντ βαν Ενγκελσχόφεν έκανε γνωστή την πρόθεσή της να αφαιρέσει από την περίοδο 2024/25 από τις ταυτότητες των Ολλανδών την αναγραφή φύλου. "Είναι κάτι άχρηστο" διευκρίνησε.

Σχόλιο: Η Ολλανδία είναι γνωστή πρωτοπόρος χώρα της Ευρώπης σε κάθε είδους ανωμαλία.

Γενικό σχόλιο: Εάν παρατηρήσετε η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει σε μεγάλη υπόληψη το ψαλίδι! Αφαιρεί... διαγράφει... απαγορεύει... και τανάπαλιν...

 
 
 

3 Ιουλίου 2020 - Και άλλες παλιολέξεις αφαιρούνται

Το twitter στον απόηχο του θανάτου Φλόυντ αποφάσισε να αφαιρέσει από τον κώδικά του τις απαίσιες λέξεις: "αφέντης", "σκλάβος" και "μαύρη λίστα"

Σχόλιο: Εάν θυμόμαστε καλά, στο "1984" του Όργουελ, η Κυβέρνηση, από τις χιλιάδες λέξεις επέτρεπε να ομιλούνται μόνο οι 500 απαραίτητες για επιβίωση. Οπότε έχουμε δρόμο ακόμη...
 
 
 

28 Ιουνίου 2020 - Ρατσιστικό και το σκάκι

Ο Antonio Rantic διατηρεί το μεγαλύτερο κανάλι σκακιού στο You Tube με περισσότερους των 700.000 συνδρομητών. Στις 27 Ιουνίου είχε καλεσμένο τον Νακαμούρα. Επειδή ανέφερε σε κάποια βαριάντα ότι "Ο Λευκός παραμένει πάντα καλύτερος" η γνωστή πλατφόρμα του αφαίρεσε το βίντεο διότι περιελάμβανε "επιβλαβές και επικίνδυνο περιεχόμενο"!

Σχόλιο: Καλά του έκανε του παλιοφασίστα

 
 
 

2 Ιουλίου 2020 - Απαγόρευση διαδηλώσεων

Ο κλοιός σφίγγει περισσότερο. Μία μία οι ελευθερίες των πολιτών περικόπτονται.

Ψηφίστηκε επί της αρχής το χουντικό νομοσχέδιο κρατικού ελέγχου των διαδηλώσεων. Την Τετάρτη 8 Ιουλίου θα τεθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια.

Σχόλιο: Το ότι αντιτίθεται η Αντιπολίτευση, ο ΣΥΡΙΖΑ επί του προκειμένου, είναι γιατί θα περάσει από τη Βουλή και χωρίς τις δικές τους ψήφους. Όταν κινδύνευε κάποιο ανελεύθερο νομοσχέδιο, μέχρι και η Χρυσή Αυγή επιστρατευόταν για να γίνει Νόμος του Κράτους.

Ένα ένα τα τούβλα της φυλακής μας χτίζονται το ένα πάνω στο άλλο

 
 
 

30 Ιουνίου 2020 - Κατευθυνόμενος Αντιρατσισμός

Ο Niger Innis πρόεδρος του Συμβουλίου Φυλετικής Ισότητας των ΗΠΑ, δήλωσε στο Fox News ότι το κίνημα Black Lives Matter δεν έχει καμμία σχέση με την προστασία των Αφροαμερικανών, καθώς ιδρύθηκε από την Alicia Garza και άλλους συνιδρυτές, που προωθούν σκληρή μαρξιστική και ομοφυλοφιλική ατζέντα, εκμεταλλευόμενοι τη δυστυχία των μαύρων!

Σημείωση: Η μητέρα της Alicia Garza είναι Αφροαμερικάνα, ο δε πατριός της Εβραίος. Πώς κάτω από μια πέτρα κινημάτων που αντιτίθενται στους φυσικούς Νόμους της Δημιουργίας, βρίσκεται πάντα εκπρόσωπος ενός ολιγομελούς έθνους μόνο ο Αβραάμ ξέρει...
 
 
 

26 Ιουνίου 2020 - Παγκόσμια Διακυβέρνηση

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών ζήτησε ένα πολυμερές επίπεδο διακυβέρνησης με πυγμή, ώστε να λειτουργεί ως μέσο παγκόσμιας διακυβέρνησης όπου χρειάζεται!

Σημείωση: Το 1994 ο πολυπροβεβλημένος Αντόνιο Γκουτιέρες είχε συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Τίποτα τυχαίο, τίποτα το αθώο σε αυτό τον πλανήτη

 
 
 

24 Ιουνίου 2020 - Αντιρατσιστική συνωμοσία

"Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια".

Δεν πρόλαβαν να σβήσουν οι φωτιές στις ΗΠΑ από την εκτέλεση του έγχρωμου Φλόυντ από αστυνομικό και νέα αστυνομική εκτέλεση έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη, αυτή τη φορά με λευκό θύμα (Γιώργος Ζαπάντης).

Για να αποδειχθεί περίτρανα ότι οι "εξεγέρσεις" ούτε αυθόρμητες είναι ούτε φιλάνθρωπες. Οι Σιωνιστές που θέλουν να επιβάλλουν τη Νέα Τάξη δεν επέτρεψαν στις Οργανώσεις που έχουν υπό τον έλεγχό τους, να εξεγερθούν κατά της αστυνομικής βίας!

 
 
 

22 Ιουνίου 2020 - Αποπαρασημοφόρηση Νομπελίστα

Ο 91χρονος σήμερα Τζέημς Γουάτσον, ο οποίος ανακάλυψε το DNA, έχει τιμηθεί με το Νόμπελ Ιατρικής το 1962.

Το 2007 είχε δηλώσει, ως καθ' ύλην αρμόδιος, ότι οι άνθρωποι αφρικανικής καταγωγής, λόγω γονιδιώματος, έχουν χαμηλότερη νοημοσύνη. Τότε τον υποχρέωσαν σε παραίτηση από το Ινστιτούτο της Νέας Υόρκης Cold Springg Harbor, χωρίς πάντως να του αφαιρεθούν οι τιμητικοί τίτλοι.

Σε πρόσφατο αμερικανικό ντοκυμανταίρ, όταν ρωτήθηκε αν στο μεταξύ διάστημα έχει αλλάξει τις παλιές του απόψεις, απάντησε αρνητικά. Οπότε με "δημοκρατικές" διαδικασίες, το Ερευνητικό Κέντρο, του αφαίρεσε όλους τους τιμητικούς τίτλους!

Σχόλιο: Έχουμε ξαναγράψει ότι το νέο σύστημα διακυβέρνησης του 21ου αιώνα είναι η Οργουελοκρατία. Η Δημοκρατία, κατά την οποία επιτρεπόταν η ελευθερία της άποψης, λειτουργούσε στο Δυτικό Κόσμο έως τα τέλη του 20ού αιώνα
 
 
 

5 Ιουνίου 2020 - Εκμαυλισμός του Π.Ο.Υ.

Ο διαβόητος Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προτείνει ως Πρόγραμμα Σπουδών  βρεφών και νηπίων την Παρεκκλίνουσα Σεξουαλικότητα. Συγκεκριμένως, προτείνει στα παιδιά 4-6 ετών να διδάσκεται η ομοφυλοφιλία και στα παιδιά κάτω των 4 ετών ο αυνανισμός.

Επίσης προτρέπει να αφαιρεθεί από τους γονείς η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των βλασταριών τους, ως ανεπαρκείς στις νέες γνώσεις!

Σχόλιο: Στις χριστιανικές κοινωνίες είχες τη δυνατότητα να απευθυνθείς στην Αστυνομία όταν διαπίστωνες ανώμαλες συμπεριφορές ατόμων ή να προσφύγεις στη Δικαιοσύνη σε αντίστοιχη συμπεριφορά φορέα. Τώρα οι ίδιες οι Κυβερνήσεις είναι εντολοδόχοι των Σιωνιστικών Κέντρων της Αμερικής. Πού να απευθυνθείς;

Ο Ησαΐας (5:20) είναι διαρκώς επίκαιρος πια

 
 
 

19 Ιουνίου 2020 - Αντιρατσιστική υστερία

Η εταιρία "Uncle Bens" μετά από 80 χρόνια θα αλλάξει το λογότυπο στη συσκευασία του γνωστού ρυζιού της, διότι απεικονίζει ένα μαύρο άνδρα. Στο πλαίσιο του κινήματος "Black Lives Matter".

Σχόλιο: Να δούμε εάν θα απαγορευθεί και το ίδιο ρύζι λόγω χρώματος

 
 
 

14 Ιουνίου 2020 - Καταστροφή της Μονής Βαρνάκοβα

Καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά η Ιερά Μονή Βαρνάκοβας μαζί με τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας.

Σπανίως καταστρέφονται θαυματουργές εικόνες χωρίς λόγο. Ελπίζουμε να μην είναι σημάδι επερχόμενης εθνικής καταστροφής.

Πάντως η πυρκαγιά προκλήθηκε ακριβώς 7 μήνες (14-11-2019) μετά την προσκυνηματική επίσκεψη των σχισματικών Ουκρανών στη Φωκίδα.

Στις 29 Ιανουαρίου 2017 είχε προκληθεί ξανά πυρκαγιά, που κατέστρεψε όλο το αρχείο της Μονής. Επτά μήνες μετά τη Σύνοδο του Κολυμπαρίου Κρήτης (25-6-2016) που δίχασε τον Ορθόδοξο κόσμο.

Σημείωση: Στις 15 Αυγούστου 1940, ημέρα τορπιλισμού της "Έλλης" στην Τήνο από τους Ιταλούς, η εικόνα της Παναγίας Βαρνάκοβας είχε ραγίσει στο επάνω μέρος της
 
 
 

11 Ιουνίου 2020 - Απαγωγή 10χρονου κοριτσιού

Μια γυναίκα με διεστραμμένο ψυχικό κόσμο απήγαγε τη μικρή Μαρκέλλα στη Θεσσαλονίκη, την πότισε ναρκωτικά και ασέλγησε στο σώμα της.

Σχόλιο: Στο φόνο του Τζωρτζ Φλόυντ κάηκε η Αμερική. Στο έγκλημα της Θεσσαλονίκης δεν κάηκε ούτε κάδος. Τα όργανα του "Black Zionism", δηλ. οι οργανώσεις υπέρ των "Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων", έχουν εντολή να εξεγείρονται επιλεκτικώς, υπερασπιζόμενοι ένα Νέο Δίκαιο, μια Νέα Ηθική. Για παράδειγμα, αν ένας άνθρωπος χαρακτηρίσει ανώμαλο κάποιον τρανσέξουαλ όλες οι οργανώσεις θα εξεγερθούν. Από την άλλη αν ένας παιδόφιλος βιάσει ένα μωρό αυτές οι οργανώσεις θα σιωπήσουν. - Οι δε πολίτες παρακολουθούμε μουδιασμένοι τα τεκταινόμενα...

 
 
ΠΟΙΚΙΛΑ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ