ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
ΙΣΤΟΡΙΑ
ΕΚΤΟΣ ΣΚΑΚΙΕΡΑΣ
ΕΚΤΟΣ ΣΚΑΚΙΕΡΑΣ
     

 Τρ - 19.07.11 /  Σωκράτης Γκιόλιας  Μία μεγάλη χώρα διακρίνεται για το μέσον της, αλλά και για τα άκρα της. Στα άκρα της Αρχαίας Ελλάδας, διέκρινες ένα Λεωνίδα και έναν Εφιάλτη. Στα άκρα της επίκαιρης Ελλάδας, διακρίνεις ένα Νίκο Λυγερό και το φονιά του Σωκράτη Γκιόλια.

Μέχρι πέρυσι στις 19 Ιουλίου, το μέσον της ελληνικής κοινωνίας, παρακολουθούσε, κάνοντας 5.000.000 χτυπήματα ημερησίως,  το μπλογκ του τρωκτικού. Το τρωκτικό, χτυπούσε ανελέητα την άρρωστη πολιτική, η οποία μας οδηγεί, πού άραγε; Χτυπούσε και τους καθοδηγούμενους δημοσιογράφους, αποκαλύπτοντας τόση μα τόση βρωμιά, που σου προκαλούσε απελπισία και ντροπή για τη χώρα σου.

Ο Σωκράτης Γκιόλιας, ο ιθύνων νους, του τρωκτικού, δολοφονήθηκε σαν σήμερα, πέρυσι και το μπλογκ σταμάτησε να λειτουργεί. Κάποια μυστηριώδης "Σέχτα Επαναστατών", ανέλαβε την ευθύνη.

Σήμερα, ένα χρόνο μετά, το μέσον των ελλήνων, αναμένουμε την διαλεύκανση της υπόθεσης. Αλλά από ποιούς; Από τους πολιτικούς ή από τους δημοσιογράφους που κυνηγούσε το τρωκτικό;

Η Σεμίνα Διγενή, με ανοκτή επιστολή, ζητάει από τον κ. Παπουτσή, να κατονομάσει τον εντολοδόχο της δολοφονίας Γκιόλια. Δεν ελπίζουμε να υπάρξει ανταπόκριση. Αλλά, σίγουρα, κάποτε θα αποκαλυφθεί και αυτή η αλήθεια. Το σκοτάδι έχει ημερομηνία λήξης.

 

  Επιστολή Σεμίνας Διγενή
  Σωκράτης Γκιόλιας
  OPUS - N. lygeros
  Ν. Λυγερός.Wikipedia
     
 
ΔΣ
ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ ΣΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ