ΝΕΑ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΠΟΙΚΙΛΑ
ΙΣΤΟΡΙΑ
Ραντεβού στο Emileon - Αγρίνιο 4 Φεβρουαρίου 2018
  Αποτελέσματα   οοφωτοοο  
 

05.02.2018

Εύγε ΓΕΑ !

Μια φωτεινή, αν και βροχερή, ημέρα της Κυριακής, ήταν η χθεσινή, με την εκδήλωση στο Emileon, το εκπληκτικό αθλητικό κέντρο της Αιτωλοακαρνανίας.

Συναντήθηκαν νεαροί σκακιστές από την ΓΕ Αγρινίου και τον ΣΟ Πατρών, σε αγώνες ράπιντ, με το ενδιαφέρον των παιδιών εφάμιλλο των αγώνων πρωταθλήματος.

Το βαθύτερο νόημα της έκδήλωσης ήταν η σύσφιξη των σχέσεων των ομάδων, στέλνοντας το μήνυμα ότι το σκάκι είναι παιχνίδι χαράς και τίποτε άλλο!

Ο κ. Φώτης Κωστούλας, πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναιτωλικού, ο κ. Χρήστος Θετάκης, πρόεδρος της Γυμνστικής Εταιρείας Αγρινίου, η κ. Βάσω Κουτσίκου, έφορος της ΓΕΑ και ο κ. Μπάμπης Τζότζολης, ο προπονητής και η ψυχή της ομάδας, κ.ά. συνθέτουν ένα αξιοζήλευτο team, με σπουδαίο έργο!

Ο Σκακιστικός Όμιλος Πατρών αισθάνεται τιμή για την αποδοχή του αιτήματος του για συνάντηση και για την γνωριμία με τόσο αξιόλογους ανθρώπους!

Το event ήταν ιδιαιτέρως ευχάριστο και παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, όλοι έμειναν καταγοητευμένοι!

Η συνάντηση, όμως, κινδύνεψε με ναυάγιο. Από τους 35 προσκληθέντες νεαρούς του ΣΟΠ, απάντησαν θετικά οι 30 και τελικώς, οι 24 ακύρωσαν.

Το ερώτημα είναι: Η ζωή έχει ελάχιστες χαρές. Αξίζει κάποιος να τις χάνει για ο,τιδήποτε άλλο;

 

30.01.2018

Φιλία, σκάκι και παιχνίδια

Σε ένα από τα καλύτερα αθλητικά κέντρα της Ελλάδας, αν όχι το καλύτερο, θα εκδράμει την ερχόμενη Κυριακή μια αποστολή του Σκακιστικού Ομίλου Πατρών, αποτελούμενη κυρίως από νεαρούς αθλητές.

Ο λόγος για το Emileon, τον Πολυχώρο του Αγρινίου, στον οποίο θα φιλοξενηθούν οι πατρινοί σκακιστές από τους συναδέλφους τους της Γυμναστικής Εταιρίας Αγρινίου, στο πλαίσιο της συναδέλφωσης των εν Ελλάδει αθλητών του σκακιού.

Τα παιδιά θα ψυχαγωθούν με τι άλλο, με παιχνίδια και το κυρίως μενού θα είναι το σκάκι.

Το πούλμαν θα αναχωρήσει από την Πλατεία Γεωργίου της Πάτρας στις 9.30 το πρωί

 
ΔΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ