ΝΕΑ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΠΟΙΚΙΛΑ
ΙΣΤΟΡΙΑ
Ενωτική Κίνηση (ομαδικό ράπιντ) - Πάτρα, 26 Νοεμβρίου 2017
  Αποτελέσματα   οοφωτοοο  
 

27.11.2017

Μια καλή αρχή ;
Το Αίγιο πρώτο

Δέκα επτά ομάδες από δέκα συλλόγους συνέβαλαν στην Ενωτική Κίνηση των σωματείων της ΕΣΣΠ. Συμμετείχαν 86 αθλητές από 3 περιοχές, Αχαΐα, Ηλεία και Επτάνησα. Δεν προσήλθε μόνο η Αιτωλοακαρνανία.

Δεν έλλειψαν όμως οι παρεκβάσεις. Αλλού η Προκήρυξη προσαρμόστηκε σε επιθυμίες μεμονωμένων περιπτώσεων και αλλού καταλύθηκε, αφού αγωνίστηκαν αθλητές από άλλες Ενώσεις.

Το ερώτημα είναι: Αν σε μια γιορτή ακολουθούνται μικροπρεπείς τακτικές, τι μέλλει γενέσθαι σε σοβαρές καταστάσεις;

Ο ΑΣΟ Αιγίου κατέκτησε την πρώτη θέση, ο ΣΟ Ρίου την δεύτερη και ο ΣΟ Πατρών την τρίτη.

Η γιορτή γενικώς είχε θετική ανταπόκριση. Και πώς να μην έχει άλλωστε ...!

Οι κυριότεροι εθελοντές που πρόσφεραν χρόνο και εργασία ήταν ο Αλέξανδρος Αλεξόπουλος, ο Βασίλης Κόκκαλης, η Μαρία Πατούχα, ο Χάρης Σιέμπος και η Ράνια Κυδωνιάτη. Αυτοί είναι το φωτεινό παράδειγμα! Όσο υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, υπάρχει αισιοδοξία για το μέλλον! Εύγε στους συλλόγους και στους αθλητές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Είναι η πλειοψηφία.

Άραγε, το μικρό αυτό βήμα θα είναι το εφαλτήριο για την ουσιαστική ένωση των αθλητών, και την αληθινή εκπροσώπηση της δυναμικής της ΕΣΣΠ στον ελλαδικό χώρο;

 

21.11.2017

Στο Επιμελητήριο Πάτρας

Άρωμα από "5η Κίνηση" έχει το Ομαδικό Ράπιντ 6 αγωνιστικών που θα διεξαχθεί την Κυριακή το πρωί στο Επιμελητήριο Αχαΐας της Πάτρας (Μιχαλακοπούλου 58).

Και αυτό διότι διοργανωτής είναι όλα τα σωματεία της ΕΣΣΠ, ενώ διευθυντής αγώνων ορίστηκε ο εμπνευστής των Κινήσεων, Αλέξανδρος Αλεξόπουλος.

Κάθε σύλλογος μπορεί να αγωνιστεί με δύο 4μελείς ομάδες.

Χορηγός των αγώνων το cafe Μεσημεριανή.

Ώρα έναρξης 11.00

 
ΔΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ