ΝΕΑ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΠΟΙΚΙΛΑ
ΙΣΤΟΡΙΑ
  Διεθνές Γκραν Πρι Μπλιτς 2012

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ

Διεθνή ΕΛΟ Μπλιτς Ελλήνων - Ιούλιος 2012

 

Τουρνουά Α          chess-results φωτο-1
Τουρνουά Β          chess-results φωτο-2
Τουρνουά Γ          chess-results φωτο-3
Τουρνουά Δ          chess-results φωτο-4
Τουρνουά Ε          chess-results φωτο-5
Τουρνουά ΣΤ        chess-results φωτο-6

Grand Prix - Ranking

Rank Name GP-1 GP-2 GP-3 GP-4 GP-5 GP-6 TOTAL
1 Σπυρόπουλος Γεώργιος 10 8 10 10 3 6 44
2 Καραμαλής Γεώργιος 8 3 8   5   24
3 Σπηλιόπουλος Αλέξιος 2 5 6   10   23
4 Κουτσίδης Μιχαήλ   6 4 6 4   20
5 Τσίρος Φραγκίσκος - Βλάσιος 6 4   8     18
6 Γεωργόπουλος Γεώργιος 5 1 3 5 2   16
7 Κανελλόπουλος Γεώργιος 3   2     8 13
8 Γαλόπουλος Νικόλαος             10
9 Κόκκαλης Βασίλειος   10         10
10 Φινοκαλιώτης Γεώργιος         6 4 10
11 Σπηλιάδης Αθανάσιος         8   8
12 Μπαλόκας Δημήτριος -Κων/νος             5
13 Τουμπέλης Ιωάννης     5       5
14 Τσαγγάρης Σπυρίδων   2       3 5
15 Βεσκούκης Κωνσταντίνος       4     4
16 Καλαπόδης Κωνσταντίνος 4           4
17 Σταματόπουλος Απόστολος     1   1 2 4
18 Κανέλλης Νικόλαος       3     3
19 Τσίρος Δημήτριος       2     2
20 Γιαννούλης Ηλίας           1 1
21 Σάμαρης Μιχαήλ 1           1
22 Τσάκας Νικόλαος       1     1
 

16.09.2012

Διεθνές Γκραν Πρι Μπλιτς

Ο Σπυρόπουλος θριαμβευτής

Τουρνουά ΣΤ - Ο Γαλόπουλος εύκολα

Ο Γιώργος Σπυρόπουλος κέρδισε και τυπικώς, τον τίτλο του Γκραν Πρι Μπλιτς

Στο χθεσινό 6ο και τελευταίο τουρνουά, ο Νίκος Γαλόπουλος ήταν ο νικητής με 10,5/11, δεύτερος ο Γιώργος Κανελλόπουλος και τρίτος ο πρωταθλητής Σπυρόπουλος. Πρώτος παλαίμαχος ο Γιώργος Μπαλής, πρώτη γυναίκα η Κυριακή Καλύβα και πρώτος 12χρονος ο Κωνσταντίνος Τριάντος.

Στην τελική κατάταξη του Γκραν Πρι, πρώτος αναδείχθηκε ο Γιώργος Σπυρόπουλος με 44 βαθμούς, δεύτερος ο Γιώργος Καραμαλής με 24 και τρίτος ο Αλέξης Σπηλιόπουλος με 23.

Πρώτος παλαίμαχος ο Γιώργος Μπαλής.

Πρώτη γυναίκα η Κυριακή Καλύβα, δεύτερη η Μαριτίνα Κοντογιάννη και τρίτη η Χριστίνα Σφέτσου.

Πρώτος 12χρονος ο Μιχάλης Κόντης, δεύτερος ο Κωνσταντίνος Τριάντος και τρίτος ο Γεράσιμος Στεφανάτος.

Συνολικώς, βαθμολογήθηκαν 22 σκακιστές.

Ο Γιώργος Σπυρόπουλος θα πάρει ένα εισιτήριο με προορισμό την Αγκώνα

 

02.09.2012

Διεθνές Γκραν Πρι Μπλιτς

Ο Σπυρόπουλος νικητής του Γκραν Πρι

Ο Σπηλιόπουλος νικητής του 5ου τουρνουά

Οριστικά νικητής του γκραν πρι, αναδείχθηκε ο Γιώργος Σπυρόπουλος. Αν και χθες πραγματοποίησε την χειρότερη εμφάνιση τερματίζοντας 6ος, απέδειξε ότι ήταν μια κλάση ανώτερος των υπολοίπων, αφού κέρδισε τρία τουρνουά. Το θέμα της κρουαζιέρας, όμως δεν έχει επιλυθεί ακόμα.

Το χρυσό μετάλλιο στο 5ο τουρνουά, κέρδισε ο Αλέξης Σπηλιόπουλος, ο οποίος επικράτησε στα κριτήρια του ισόβαθμού του Θανάση Σπηλιάδη. Χάλκινος αναδείχθηκε ο Γιώργος Φινοκαλιώτης. Σπηλιάδης και Φινοκαλιώτης συμμετείχαν για πρώτη φορά στο γκραν πρι.

Τα άλλα τρία χρυσά μετάλλια των ειδικών κατηγοριών κέρδισαν: Στους παλαίμαχους ο Γιώργος Μπαλής, στις γυναίκες η Κυριακή Καλύβα και στους 12χρονους ο Μιχάλης Κόντης

Το 6ο και τελευταίο τουρνουά θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου

 

27.08.2012

Διεθνές Γκραν Πρι Μπλιτς

Το Σάββατο το 5ο τουρνουά

Υπενθυμίζουμε ότι το 5ο τουρνουά της σειράς θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00.

Παρακάτω ενδεικτικές συμμετοχές του ερχόμενου Σαββάτου

          Τουρνουά Ε

          ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

19.08.2012

Διεθνές Γκραν Πρι Μπλιτς

Τουρνουά Δ

Σπυρόπουλος ξανά

Ο Γιώργος Σπυρόπουλος κατέκτησε την πρώτη θέση στο χθεσινό τουρνουά. Η πρωτιά αυτή είναι η τρίτη για τον 24χρονο σκακιστή, ο οποίος χρειάζεται 2 βαθμούς για να ανακηρυχθεί και νικητής του γκραν πρι. Ο 13χρονος Φραγκίσκος - Βλάσιος Τσίρος εντυπωσίασε με την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου, ενώ το χάλκινο κέρδισε ο Μιχάλης Κουτσίδης.

Το χρυσό στους 12χρονους, κατέκτησε για ακόμη μία φορά ο Μιχάλης Κόντης, όπως και στους Παλαίμαχους, νικητής αναδείχθηκε πάλι ο Γιώργος Μπαλής.

Το 5ο τουρνουά της σειράς θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου

 

11.08.2012

Διεθνές Γκραν Πρι Μπλιτς

Τουρνουά Δ

Σάββατο οι αγώνες

Το επόμενο Σάββατο 18 Αυγούστου θα διεξαχθεί το 4ο τουρνουά της σειράς. Οι αγώνες ήταν προγραμματισμένοι για τις 20 Αυγούστου. Παρομοίως το 5ο και 6ο τουρνουά θα διεξαχθούν Σάββατα, 2 μέρες νωρίτερα από τις Δευτέρες του αρχικού προγράμματος. Δηλαδή, 1 και 15 Σεπτεμβρίου.

Παρακάτω αναφέρονται οι έως τώρα συμμετοχές του ερχόμενου Σαββάτου

          Τουρνουά Δ

          ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

07.08.2012

Διεθνές Γκραν Πρι Μπλιτς

Τουρνουά Γ

Ο Σπυρόπουλος νικητής

Διπλασίασε τις νίκες του στο γκραν πρι ο Γιώργος Σπυρόπουλος, ενώ ο Γιώργος Καραμαλής κέρδισε για δεύτερη φορά το αργυρό μετάλλιο. Στο βάθρο ανέβηκε για πρώτη φορά ο Αλέξης Σπηλιόπουλος κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο.

Το χρυσό στις γυναίκες κατέκτησε η Μαριτίνα Κοντογιάννη, στους παλαίμαχους ο Γιώργος Μπαλής και στους 12χρονους ο Μιχάλης Κόντης για δεύτερη συνεχή φορά.

Ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους ο Γιάννης Τουμπέλης - 4ος με 8 πόντους, ο Απόστολος Σταματόπουλος - 8ος με 7 και ο Μιχάλης Κόντης - 9ος με 7 επίσης.

Στη βαθμολογία του γκραν πρι ο Σπυρόπουλος πήρε σημαντικό προβάδισμα, φτάνοντας τους 28 βαθμούς, αλλά επειδή ο κάθε παίκτης διαγράφει το χειρότερο του τουρνουά, ο Καραμαλής ουσιαστικά απέχει 4 βαθμούς από την κορυφή. Θεωρητικά και ο έβδομος ελπίζει για την πρωτιά.

Τα επόμενα τουρνουά της σειράς δεν θα ξαναπραγματοποιηθούν Δευτέρα, λόγω του συνωστισμού από τους επιβάτες των πλοίων. Σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα μέρα διεξαγωγής των εναπομεινάντων τουρνουά

 

01.08.2012

Διεθνές Γκραν Πρι Μπλιτς

Συμμετοχές του γ' τουρνουά

Η διακοπή της γραμμής Πάτρας - Βενετίας

Όπως αναφέρουμε σε άλλη στήλη κυκλοφόρησαν τα Διεθνή ΕΛΟ Αυγούστου. Στις λίστες του μπλιτς, προστέθηκαν και νέοι έλληνες από τη συμμετοχή τους στο Γκραν Πρι του Ιουλίου.

Εν τω μεταξύ 12 είναι, έως τώρα, οι σκακιστές που θα αγωνιστούν στο τρίτο τουρνουά της Πάτρας. Η διακοπή της γραμμάς Πάτρας - Βενετίας από τον Όμιλο Γκριμάλντι, δημιουργεί  πρόβλημα ως προς το θέμα διεξαγωγής της κρουαζιέρας. Οι διοργανωτές του Γκραν Πρι θα προσπαθήσουν να  το επιλύσουν με εναλλακτική λύση

          Γ Τουρνουά Μπλιτς

          ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

24.07.2012

Διεθνές Γκραν Πρι Μπλιτς

Ο Κόκκαλης νικητής του β' τουρνουά

Κουτσίδης και Τσαγγάρης στη λίστα

Ο Βασίλης Κόκκαλης, στην πρώτη του εμφάνιση στο γκραν πρι, αναδείχθηκε νικητής στο β' τουρνουά, κερδίζοντας παραλλήλως και τους 10 πρώτους βαθμούς. Ο νικητής του πρώτου τουρνουά, Γιώργος Σπυρόπουλος, κατέλαβε τη δεύτερη θέση, προσθέτοντας 8 βαθμούς στο ενεργητικό του, ενώ ο Μιχάλης Κουτσίδης, στην πρώτη του παρουσία και αυτός, κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο και 6 βαθμούς. Τρεις νέοι παίκτες πήραν τους πρώτους βαθμούς στη σειρά του γκραν πρι.

Πρώτη γυναίκα αναδείχθηκε η Ειρήνη Μουζακιώτη, πρώτος άνω των 50 ετών ο Θανάσης Βεσκούκης και πρώτος κάτω των 12 ετών ο Μιχάλης Κόντης.

Το τρίτο τουρνουά είναι προγραμματισμένο για την Δευτέρα 6 Αυγούστου         

 

19.07.2012

Διεθνές Γκραν Πρι Μπλιτς

Β' Τουρνουά - Πρώτα ονόματα

Χωρίς εκπρόθεσμες συμμετοχές

Για την σωστή ρύθμιση των οργανωτικών παραμέτρων και φυσικά για την αποφυγή οποιασδήποτε καθυστέρησης έναρξης, το κλείσιμο των συμμετοχών για το β' τουρνουά θα ολοκληρωθεί κανονικά στις 5.00 το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας. Όσοι εκπρόθεσμα αποφασίσουν να συμμετάσχουν, θα ξεκινήσουν από την β΄ή γ' αγωνιστική.

Το δεύτερο μπλιτς με διεθνή αξιολόγηση, λοιπόν, θα διεξαχθεί την Δευτέρα 23 Ιουλίου και ώρα 7.00 το βράδυ στην αίθουσα Φαρίνα Πόρτο, στον Νέο Λιμένα Πατρών

          Β' Τουρνουά Μπλιτς

          ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 
Παναγιώτης Κανελλόπουλος

12.07.2012

Διεθνή ΕΛΟ Μπλιτς

Η λίστα των ελλήνων

Πενήντα έξι έλληνες - αν δεν μας ξέφυγε κάποιος, περιλαμβάνονται στους πίνακες του Διεθνούς ΕΛΟ Μπλιτς, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η FIDE. Όλοι από τα τουρνουά του ΣΟ Πατρών. Πότε θα ξεκινήσουν και οι άλλοι; Οι επτά έχουν πάνω από 2000 με πρώτο τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο (2282).

Συνολικά 3676 σκακιστές από όλο τον κόσμο βρίσκονται στη λίστα, με πρώτο ΕΛΟ τον κουβανό γκραν μαιτρ Λενιέρ Ντομίνγκεζ με 2749. Φυσικά στην επόμενη δημοσίευση θα προστεθούν και οι συμμετέχοντες στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όπου κυριαρχεί ο Αλεξάντερ Γκρίτσουκ με 2832.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους έλληνες διεθνοελούχους του μπλιτς

          Διεθνή ΕΛΟ Μπλιτς Ελλήνων - Ιούλιος 2012

 

10.07.2012

Διεθνές Γκραν Πρι Μπλιτς

Ο Σπυρόπουλος νικητής του πρώτου τουρνουά

Ποιοι βαθμολογήθηκαν

Ο Γιώργος Σπυρόπουλος, μετά την κακή παρένθεση της Α' Εθνικής, επανήλθε στις μεγάλες εμφανίσεις κερδίζοντας το πρώτο τουρνουά, αήττητος με 10/11 πόντους. Δεύτερος τερμάτισε ο Γιώργος Καραμαλής (8/11), πάντα στις ψηλές θέσεις και τρίτος, η έκπληξη των αγώνων, ο 13χρονος Φραγίσκος - Βλάσιος Τσίρος, επίσης με 8/11. Πολύ καλή εμφάνιση και 5η θέση για τον - με ελάχιστες εμπειρίες - Κώστα Καλαπόδη.

Στην βαθμολογία του γκραν πρι, ο Σπυρόπουλος πήρε 10 βαθμούς, ο Καραμαλής 8 και ο Τσίρος 6. Βαθμολογήθηκαν οι οκτώ πρώτοι.

Μετάλλια κέρδισαν οι τρεις πρώτοι της γενικής κατάταξης, ο Γεώργιος Μπαλής ως πρώτος παλαίμαχος, η Κυριακή Καλύβα ως πρώτη γυναίκα και ο Αναστάσιος Γεωργίου ως πρώτος 12χρονος

Σειρά τώρα έχει το δεύτερο τουρνουά, την Δευτέρας 23 Ιουλίου

 

09.07.2012

Διεθνή ΕΛΟ Μπλιτς

Ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος, πρώτος Έλληνας

Αλλάζει η βάση - κάθε μήνα η αξιολόγηση

Κυκλοφόρησαν τα νέα ΕΛΟ για ράπιντ και μπλιτς. Ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος με 2282 είναι ο έλληνας με τον υψηλότερο βαθμό στα μπλιτς. Βεβαίως τουρνουά με διεθνή αξιολόγηση, έχουν γίνει μόνο στην Πάτρα και δεν έχουμε δείγμα όλης της Επικράτειας.

Περισσότεροι από 3600 σκακιστές έχουν παγκοσμίως αξιολογηθεί για ΕΛΟ μπλιτς και λίγο λιγότεροι για ράπιντ. Οι πίνακες ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει με αύξουσα σειρά, αλλά μόνο αλφαβητικά. Το επόμενο διάστημα θα αναρτήσουμε τα ΕΛΟ των ελλήνων.

Έχουμε να παρατηρήσουμε, ότι οι δυναμικότητες των παικτών στο κλασικό σκάκι, παραμένουν ίδιες και στο μπλιτς, εάν εξαιρέσουμε τον Κώστα Βεσκούκη, του οποίου το ΕΛΟ στο μπλιτς ανέρχεται στο 1810

Από αυτό τον μήνα γίνονται αλλαγές στα κλασικά ΕΛΟ. Οι πίνακες θα κυκλοφορούν κάθε μήνα, η δε βάση του ΕΛΟ από 1200, κατεβαίνει στο 1000, κάτι που ήταν στόχος της FIDE, εδώ και πολλά χρόνια.

Σήμερα στις 7.00 το απόγευμα ξεκινάει στο Νέο Λιμένα Πατρών το Γκραν Πρι Μπλιτς

          rapid

          blitz

 

07.07.2012

Διεθνές Γκραν Πρι Μπλιτς

Την Δευτέρα το πρώτο τουρνουά

Με έπαθλο κρουαζιέρα στη Βενετία για 2 άτομα, ξεκινάει μεθαύριο Δευτέρα το Γκραν Πρι Μπλιτς. Το πρώτο τουρνουά έχει ώρα έναρξης τις 7.00 το απόγευμα.

Ήδη οι παίκτες θα αγωνιστούν με τα νέα διεθνή ΕΛΟ Μπλιτς που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στην ιστορία της FIDE, την 1η Ιουλίου.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί όπως και τα υπόλοιπα 5, στον Νότιο Λιμένα Πατρών. Οι αγώνες θα παιχτούν στην βεράντα του Φαρίνα Πόρτο, όπου τοποθετήθηκε στέγαστρο

 

"SOP International Blitz" Grand Prix - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Σειρά 6 τουρνουά 11 αγωνιστικών το καθένα ελβετικού συστήματος, με διεθνή αξιολόγηση και χρόνο σκέψης 3΄ για όλη την παρτίδα συν 2΄΄ ανά κίνηση

2. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Σκακιστικός Όμιλος Πατρών

3. ΧΟΡΗΓΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: ΟΛΠΑ ΑΕ, MINOAN LINES, ΦΑΡΙΝΑ ΠΟΡΤΟ ΑΕ

4. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ:

Τουρνουά Α'

Δευτέρα

9

Ιουλίου

2012

Ώρα 19.00 – 21.30

Τουρνουά Β'

Δευτέρα

23

Ιουλίου

2012

Ώρα 19.00 – 21.30

Τουρνουά Γ'

Δευτέρα

6

Αυγούστου

2012

Ώρα 19.00 – 21.30

Τουρνουά Δ'

Σάββατο

18

Αυγούστου

2012

Ώρα 19.00 – 21.30

Τουρνουά Ε'

Σάββατο

1

Σεπτεμβρίου

2012

Ώρα 19.00 – 21.30

Τουρνουά ΣΤ'

Σάββατο

15

Σεπτεμβρίου

2012

Ώρα 19.00 – 21.30

5. ΧΩΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ: Αίθουσα “Φαρίνα Πόρτο”, Νέο Λιμάνι, Πάτρα

6. ΠΑΡΑΒΟΛΟ: 3 ευρώ η συμμετοχή σε κάθε τουρνουά ή 10 ευρώ για όλο το Γκραν Πρι

7. ΕΠΑΘΛΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ: Μετάλλια στους 3 πρώτους της γενικής κατάταξης, στην πρώτη γυναίκα, στον πρώτο Κ/12 ετών και στον πρώτο παλαίμαχο

Κάθε αθλητής μετέχει εκτός της γενικής κατηγορίας και στα έπαθλα της κατηγορίας του

8. ΕΠΑΘΛΟ ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ: Ο γενικός νικητής του Γκραν Πρι θα κερδίσει κύπελλο και 2 πλήρη εισιτήρια για κρουαζιέρα στη Βενετία, με τις Μινωικές Γραμμές. Επίσης μετάλλια στους 3 πρώτους της γενικής κατάταξης, στις 3 πρώτες γυναίκες, στους 3 πρώτους Κ/12 ετών και στον πρώτο παλαίμαχο

9. ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ: α) Μπούχολτς β) Βαθμολογική πρόοδος και η άρση της γ) Κλήρωση

10. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ: Βαθμολογούνται οι 8 πρώτοι κάθε τουρνουά ως εξής: 1ος=10, 2ος=8, 3ος=6, 4ος=5, 5ος=4, 6ος=3, 7ος=2, 8ος=1. Θα μετρήσει στη γενική κατάταξη το άθροισμα των 5 καλύτερων αποτελεσμάτων κάθε παίκτη

10. ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ: Κλήρωση

11. ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ: Υποβάλλονται έως και 3 λεπτά μετά τη λήξη της υπ' όψιν παρτίδας με παράβολο 10 ευρώ. Επιτροπή ενστάσεων ορίζονται τα τρία πρώτα ΕΛΟ και αναπληρωματικά τα δύο επόμενα ΕΛΟ

12. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: Γεώργιος Γρηγορόπουλος

13. ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αναστάσιος Αλεξάνδρου

14. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΚΛΗΡΩΣΗ: Δηλώσεις συμμετοχής, έως και 2 ώρες πριν την έναρξη της πρώτης αγωνιστικής για κάθε τουρνουά, στα τηλέφωνα του ΣΟ Πατρών. Η κλήρωση της πρώτης αγωνιστικής θα πραγματοποιείται στις 19.00 με τους φυσικώς παρόντες

 ΔΙΑΦΟΡΑ: Για ότι δεν προβλέπεται στην παρούσα προκήρυξη ισχύουν οι κανονισμοί της ΕΣΟ και της FIDE. Ισχύουν οι κανονισμοί αγώνων Μπλιτς

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


 

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ


 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΕΤΣΟΣ

 

Διεθνή ΕΛΟ Μπλιτς Ελλήνων - Ιούλιος 2012

Rank Name FED Iul 2012 Games Born
1 Kanellopoulos, Panayotis GRE 2282 0 1978
2 Spyropoulos, Georgios GRE 2156 5 1987
3 Pountzas, Hrisanthos GRE 2113 11 1946
4 Karamalis, Georgios GRE 2064 10 1976
5 Georgopoulos, Giorgos GRE 2032 10 1967
6 Kanellopoulos, Georgios GRE 2025 0 1979
7 Tsangaris, Spyridon GRE 2002 0 1988
8 Poliviou, Evangelos GRE 1985 10 1986
9 Finokaliotis, Georgios GRE 1975 9 1987
10 Spiliopoulos, Alexios GRE 1963 10 1972
11 Masouros, Panagiotis GRE 1957 0 1975
12 Siempos, Konstantinos GRE 1931 0 1982
13 Vazouras, Theodoros GRE 1852 9 1962
14 Papadopoulos, Theodoros GRE 1822 10 1968
15 Veskoukis, Konstantinos GRE 1810 9 1996
16 Toumbelis, Ioannis GRE 1807 0 1978
17 Hararis, Dimitrios GRE 1790 8 1956
18 Veskoukis, Theokritos GRE 1770 0 1993
19 Panagiotopoulos, Leonidas GRE 1758 0 1989
20 Voutsinas, Kosmas GRE 1748 0 1978
21 Fourfouris, Nikolaos GRE 1739 0 1978
22 Dalianis, Georgios GRE 1720 11 1998
23 Stamatopoulos, Apostolos GRE 1710 0 1998
24 Samaris, Mihail GRE 1708 0 1990
25 Kanellis, Nikolaos GRE 1697 5 1989
26 Kopsidas, Evangelos GRE 1672 0 1937
27 Makridis, Efstathios GRE 1653 8 1963
28 Depountis, Ioannis GRE 1650 0 1973
29 Kontogiannis, Georgios GRE 1645 0 1996
30 Betsos, Nikolaos GRE 1643 0 1990
31 Kontogianni, Maria-Hristina GRE 1608 0 1993
32 Petris, Angelos GRE 1604 0 1964
33 Patouha, Maria GRE 1553 0 1990
34 Androutsopoulos-Agiotatos, Vasil GRE 1552 8 2001
35 Veskoukis, Athanasios GRE 1536 8 1958
36 Kappas, Gerasimos GRE 1531 0 1988
37 Kouroglou, Konstantinos GRE 1521 0 2001
38 Gerogiannis, Gerasimos GRE 1500 0 1998
39 Kontis, Michail GRE 1495 8 2001
40 Stefanatos, Gerasimos GRE 1487 8 2001
41 Koutsidi, Martha GRE 1474 0 1990
42 Karagiannis, Georgios GRE 1468 7 1999
43 Bania, Aggeliki GRE 1452 0 2000
44 Gerogiannis, Argyrios GRE 1432 0 1999
45 Stamatopoulos, Ioannis GRE 1420 0 2003
46 Zapantes, Dionisios GRE 1416 0 1999
47 Triantos, Konstantinos GRE 1414 8 2002
48 Diamantis, Nikolaos GRE 1400 0 1973
49 Kalyva, Kyriaki GRE 1388 0 2002
50 Malataras, Gerasimos GRE 1379 6 2003
51 Stamatopoulos, Georgios GRE 1362 0 2000
52 Betsos, Nikolaos-Evangelos GRE 1338 10 2004
53 Bania, Eleni GRE 1316 0 2003
54 Sfetsou, Christina GRE 1293 0 1999
55 Balis, Georgios GRE 1280 2 1944
56 Gerogiannis, Dimitrios GRE 1242 0 1999
 

SOP International Blitz Grand Prix - Tournament A

Final Ranking

Rank SNo. Name Rtg FED Pts BH.
1 1 SPYROPOULOS GEORGIOS 2156 GRE 10 72
2 2 KARAMALIS GEORGIOS 2064 GRE 8 73½
3 6 TSIROS FRAGKISKOS VLASIOS 1858 GRE 8 70½
4 3 GEORGOPOULOS GIORGOS 2032 GRE 67½
5 24 KALAPODIS KONSTANTINOS 1125 GRE 7 60½
6 4 KANELLOPOULOS GEORGIOS 2025 GRE 75½
7 5 SPILIOPOULOS ALEXIOS 1963 GRE 73½
8 11 SAMARIS MIHAIL 1708 GRE 70
9 14 DEPOUNTIS IOANNIS 1650 GRE 70
10 10 STAMATOPOULOS APOSTOLOS 1710 GRE 69
11 9 DALIANIS GEORGIOS 1720 GRE 6 69
12 16 VESKOUKIS ATHANASIOS 1536 GRE 6 57
13 23 TSAKAS NIKOLAOS 1400 GRE 6 54
14 29 SFETSOS ANDREAS 1000 GRE 6 47½
15 7 VAZOURAS THEODOROS 1852 GRE 70
16 8 VESKOUKIS KONSTANTINOS 1810 GRE 68
17 18 KARAGIANNIS GEORGIOS 1468 GRE 61
18 19 KALYVA KYRIAKI 1388 GRE 51½
19 13 MAKRIDIS EFSTATHIOS 1653 GRE 5 65
20 15 BETSOS NIKOLAOS 1643 GRE 5 58½
21 25 SPILIOPOULOS ARISTOVOULOS 1010 GRE 5 52
22 12 TSIROS DIMITRIOS 1673 GRE 5 48½
23 17 KAKOULIDIS VASILIOS 1531 GRE 56½
24 28 FILIPPATOS GRIGORIOS 1000 GRE 52½
25 20 TSIROS NIKOLAOS 1329 GRE 4 55½
26 26 GEORGIOU ANASTASIOS 1005 GRE 4 46
27 21 SFETSOU CHRISTINA 1293 GRE 49½
28 27 STEFANOPOULOS ANDREAS 1005 GRE 43½
29 22 BALIS GEORGIOS 1280 GRE 2 48½

SOP International Blitz Grand Prix - Tournament B

Final ranking

Rank SNo. Name Rtg FED Pts BH.
1 3 KOKKALIS VASILIOS 2072 GRE 10 74
2 1 SPYROPOULOS GEORGIOS 2156 GRE 9 76½
3 2 KOUTSIDIS MIHAIL 2078 GRE 71
4 8 SPILIOPOULOS ALEXIOS 1963 GRE 63
5 9 TSIROS FRAGKISKOS VLASIOS 1858 GRE 7 78½
6 4 KARAMALIS GEORGIOS 2064 GRE 7 73
7 7 TSANGARIS SPYRIDON 2002 GRE 7 71
8 5 GEORGOPOULOS GIORGOS 2032 GRE 78½
9 6 KANELLOPOULOS GEORGIOS 2025 GRE 69½
10 12 TERZIS FILIPPOS-STAMATIS 1738 GRE 69
11 10 VESKOUKIS KONSTANTINOS 1810 GRE 6 70
12 34 MASOUROS PANAGIOTIS 1957 GRE 6 64½
13 25 KATSIGIANNIS KONSTANTINOS 1605 GRE 6 56½
14 11 VESKOUKIS THEOKRITOS 1770 GRE 70½
15 13 DALIANIS GEORGIOS 1720 GRE 69
16 18 KONTIS MICHAIL 1495 GRE 66
17 20 TRIANTOS KONSTANTINOS 1414 GRE 61
18 27 ARGYROPOULOS THEODOROS 1190 GRE 54
19 28 KALAPODIS KONSTANTINOS 1125 GRE 5 61
20 15 MAKRIDIS EFSTATHIOS 1653 GRE 5 57½
21 14 TSIROS DIMITRIOS 1673 GRE 5 55½
22 16 VESKOUKIS ATHANASIOS 1536 GRE 5 55½
23 22 TSIROS NIKOLAOS 1329 GRE 5 47½
24 17 KAKOULIDIS VASILIOS 1531 GRE 4 54½
25 19 KARAGIANNIS GEORGIOS 1468 GRE 4 52½
26 32 DIMAKOPOULOS KONSTANTINOS 1000 GRE 4 48½
27 33 SFETSOS ANDREAS 1000 GRE 47
28 26 MOUZAKIOTI IRINI 1340 GRE 47
29 23 SFETSOU CHRISTINA 1293 GRE 3 52
30 21 BETSOS NIKOLAOS-EVANGELOS 1338 GRE 3 46½
31 29 GEORGIOU ANASTASIOS 1005 GRE 3 44½
32 24 PAPADOPOULOS GEORGIOS 1940 GRE 3 44½
33 30 STEFANOPOULOS ANDREAS 1005 GRE 2 48½
34 31 CHANTZIS IOANNIS 1000 GRE 1 46

SOP International Blitz Grand Prix - Tournament C

Final Ranking

Rank SNo. Name Rtg FED Pts BH.
1 1 SPYROPOULOS GEORGIOS 2191 GRE 75½
2 4 KARAMALIS GEORGIOS 2046 GRE 9 76
3 8 SPILIOPOULOS ALEXIOS 1926 GRE 8 73½
4 10 TOUMBELIS IOANNIS 1807 GRE 8 70½
5 3 KOUTSIDIS MIHAIL 2071 GRE 7 76
6 5 GEORGOPOULOS GEORGIOS 2004 GRE 7 75
7 6 KANELLOPOULOS GEORGIOS 1988 GRE 7 73
8 16 STAMATOPOULOS APOSTOLOS 1732 GRE 7 66
9 25 KONTIS MICHAIL 1502 GRE 7 64½
10 11 VESKOUKIS KONSTANTINOS 1793 GRE 72½
11 2 KOKKALIS VASILIOS 2129 GRE 71½
12 12 TERZIS FILIPPOS-STAMATIS 1775 GRE 67½
13 15 SAMARIS MIHAIL 1737 GRE 64
14 7 TSANGARIS SPYRIDON 1980 GRE 6 75
15 22 KONTOGIANNI MARIA-HRISTINA 1608 GRE 6 69½
16 21 MAKRIDIS EFSTATHIOS 1608 GRE 6 69½
17 13 DALIANIS GEORGIOS 1750 GRE 6 66½
18 9 MASOUROS PANAGIOTIS 1923 GRE 6 65
19 24 VESKOUKIS ATHANASIOS 1540 GRE 6 64½
20 14 VOUTSINAS KOSMAS 1748 GRE 6 61
21 26 GEROGIANNIS GERASIMOS 1500 GRE 61
22 17 PAPADOPOULOS GEORGIOS 1722 GRE 57½
23 43 ARGYROPOULOS THEODOROS 1190 GRE 55½
24 23 PATOUHA MARIA 1553 GRE 55
25 27 KAKOULIDIS VASILIOS 1499 GRE 55
26 18 KONTOGIANNIS GEORGIOS 1645 GRE 5 59
27 41 MASOURAS STYLIANOS 1370 GRE 5 58½
28 40 TSAKAS NIKOLAOS 1400 GRE 5 57½
29 42 BABOUNIS GEORGIOS 1270 GRE 5 56½
30 20 KALAPODIS KONSTANTINOS 1635 GRE 5 55½
31 37 DIMAKOPOULOS KONSTANTINOS 1241 GRE 5 52½
32 31 MALATARAS GERASIMOS 1379 GRE 5 51
33 19 BETSOS NIKOLAOS 1637 GRE 5 45½
34 38 HLIAPAS IOANNIS 1875 GRE 60½
35 28 KARAGIANNIS GEORGIOS 1464 GRE 51½
36 32 STAMATOPOULOS GEORGIOS 1362 GRE 4 54½
37 35 SFETSOU CHRISTINA 1298 GRE 4 44
38 39 GRIGOROPOULOS GEORGIOS 1810 GRE 55½
39 44 MALATARAS PANAGIOTIS 1005 GRE 50½
40 30 STAMATOPOULOS IOANNIS 1420 GRE 47½
41 34 BETSOS NIKOLAOS-EVANGELOS 1318 GRE 43½
42 29 SFETSOS ANDREAS 1461 GRE 3 48½
43 36 BALIS GEORGIOS 1258 GRE 3 44
44 33 GEORGIOU ANASTASIOS 1344 GRE 0 45½

SOP International Blitz Grand Prix - Tournament D

Final Ranking

Rank SNo. Name Rtg FED Pts BH.
1 1 SPYROPOULOS GEORGIOS 2191 GRE 10½ 68½
2 4 TSIROS FRAGKISKOS-VLASIOS 1952 GRE 9 66½
3 2 KOUTSIDIS MIHAIL 2071 GRE 8 65½
4 3 GEORGOPOULOS GEORGIOS 2004 GRE 7 72
5 6 VESKOUKIS KONSTANTINOS 1793 GRE 7 68½
6 7 KANELLIS NIKOLAOS 1697 GRE 6 67
7 9 TSIROS DIMITRIOS 1616 GRE 6 64½
8 19 TSAKAS NIKOLAOS 1400 GRE 6 47½
9 12 KONTIS MICHAIL 1504 GRE 57
10 5 TOUMBELIS IOANNIS 1807 GRE 5 72
11 17 GRIGOROPOULOS GEORGIOS 1810 GRE 5 67½
12 10 MAKRIDIS EFSTATHIOS 1608 GRE 5 64½
13 18 KARAMPELIAS KONSTANTINOS 1530 GRE 5 63½
14 14 STAMATOPOULOS GEORGIOS 1362 GRE 49½
15 8 KALAPODIS KONSTANTINOS 1635 GRE 4 54
16 16 BALIS GEORGIOS 1258 GRE 4 51
17 11 VESKOUKIS ATHANASIOS 1540 GRE 53½
18 13 STAMATOPOULOS IOANNIS 1420 GRE 2 53
19 15 TSIROS NIKOLAOS 1295 GRE 1 42½

SOP International Grand Prix Blitz - Tournament E

Final Ranking

Rank SNo. Name Rtg FED Pts BH.
1 6 SPILIOPOULOS ALEXIOS 1961 GRE 75
2 7 SPILIADIS ATHANASIOS 1904 GRE 73
3 5 FINOKALIOTIS GEORGIOS 1975 GRE 8 70
4 2 KARAMALIS GEORGIOS 2073 GRE 74
5 3 KOUTSIDIS MIHAIL 2024 GRE 73
6 1 SPYROPOULOS GEORGIOS 2219 GRE 7 76
7 4 GEORGOPOULOS GEORGIOS 1976 GRE 7 72½
8 9 STAMATOPOULOS APOSTOLOS 1760 GRE 7 65
9 15 KONTOGIANNIS GEORGIOS 1635 GRE 6 66½
10 11 KANELLIS NIKOLAOS 1689 GRE 6 58½
11 22 KALYVA KYRIAKI 1421 GRE 6 56
12 17 KONTIS MICHAIL 1570 GRE 61
13 10 DALIANIS GEORGIOS 1709 GRE 59½
14 16 TSAKAS NIKOLAOS 1631 GRE 59½
15 27 DIMAKOPOULOS KONSTANTINOS 1277 GRE 56
16 20 STEFANATOS GERASIMOS 1487 GRE 53½
17 12 DEPOUNTIS IOANNIS 1689 GRE 5 66½
18 14 KONTOGIANNI MARIA-HRISTINA 1656 GRE 5 65
19 29 GRIGOROPOULOS GEORGIOS 1810 GRE 5 64
20 18 ANDROUTSOPOULOS-AGIOTATOS VASI 1552 GRE 5 62
21 23 MALATARAS GERASIMOS 1406 GRE 52
22 21 TRIANTOS KONSTANTINOS 1459 GRE 51
23 31 MALATARAS PANAGIOTIS 1005 GRE 47
24 19 KAKOULIDIS VASILIOS 1518 GRE 4 50
25 30 SPILIOPOULOS ARISTOVOULOS 1010 GRE 4 48
26 32 SPILIOPOULOU MARIA-KONSTANTINA 1005 GRE 3 46
27 24 BETSOS NIKOLAOS-EVANGELOS 1308 GRE 2 49
28 26 BALIS GEORGIOS 1279 GRE 43½
29 33 STEFANATOS EVANGELOS 1000 GRE 1 42½
30 25 GEORGIOU ANASTASIOS 1281 GRE ½ 48

SOP International Grand Prix Blitz - Tournament F

Final Ranking

Rank SNo. Name Rtg FED Pts BH.
1 1 GALOPOULOS NIKOLAOS 2406 GRE 10½ 73½
2 5 KANELLOPOULOS GEORGIOS 1985 GRE 8 76
3 2 SPYROPOULOS GEORGIOS 2183 GRE 74½
4 3 BALOKAS DIMITRIOS 2081 GRE 74
5 4 FINOKALIOTIS GEORGIOS 2064 GRE 71½
6 7 TSANGARIS SPYRIDON 1970 GRE 70½
7 10 STAMATOPOULOS APOSTOLOS 1723 GRE 7 71
8 8 GIANNOULIS ILIAS 1901 GRE 74
9 19 TRIANTOS KONSTANTINOS 1350 GRE 6 71
10 17 KALYVA KYRIAKI 1426 GRE 6 57
11 16 STEFANATOS GERASIMOS 1427 GRE 68½
12 12 LEFTHERIOTIS EMILIOS 1615 GRE 64½
13 9 KANELLIS NIKOLAOS 1756 GRE 62
14 14 KONTIS MICHAIL 1529 GRE 60
15 15 ANDROUTSOPOULOS-AGIOTATOS VASI 1515 GRE 5 64½
16 22 DIMAKOPOULOS KONSTANTINOS 1277 GRE 5 55
17 25 SPILIOPOULOS ARISTOVOULOS 1010 GRE 5 54
18 20 STAMATOPOULOS IOANNIS 1348 GRE 5 53½
19 13 KAKOULIDIS VASILIOS 1531 GRE 5 52½
20 26 SPILIOPOULOU MARIA-KONSTANTINA 1005 GRE 44½
21 18 STAMATOPOULOS GEORGIOS 1359 GRE 4 50
22 24 AGGELOPOULOS KONSTANTINOS 1010 GRE 4 47½
23 11 PAPADOPOULOS GEORGIOS 1676 GRE 4 44
24 23 BALIS GEORGIOS 1261 GRE 44½
25 27 PAPADOPOULOS PETROS 1000 GRE 2 47
26 21 GEORGIOU ANASTASIOS 1281 GRE 0 50½
27 6 SPILIOPOULOS ALEXIOS 1973 GRE 0 38½

 
ΔΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ