ΝΕΑ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΠΟΙΚΙΛΑ
ΙΣΤΟΡΙΑ
FIDE World Junior & Girl U20 Championship - Ταρβίζιο, 12-26 Νοεμβρίου 2017
  Junior Επίσημη ιστοσελίδα Girls  
 

 

 

25.11.2017

Πλουραλισμός στα μετάλλια
Η Τσολακίδου τέταρτη

Σκακιστές και σκακίστριες από έξι διαφορετικές χώρες του κόσμου, μοιράστηκαν τα 6 μετάλλια στους νέους και στις νέες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U20.

Θα σταθούμε σε δύο παιδιά. Στην Σταυρούλα Τσολακίδου και στον Ραμέσμπαμπου Πραγκνιάντα.

Η 17χρονη Ελληνίδα τοπ σκακίστρια ξεπέρασε γρήγορα την ήττα της προτελευταίας αγωνιστικής που της στέρησε ακόμη και το χρυσό μετάλλιο και νίκησε σήμερα με τα μαύρα. Σημείωσε 8 βαθμούς τερματίζοντας 4η στα κριτήρια. Ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

Θα το γράψουμε για ακόμη μια φορά. Η Σταυρούλα είναι ένα κορίτσι από χάλυβα, που αξίζει να το ζηλεύουν πολλοί άνδρες. Από ό,τι φάνηκε η "χρυσή" Ζάνσαγια δεν παιζόταν. Του χρόνου ...

Ο 12χρονος Ινδός δοκίμασε τις δυνάμεις του στους 20χρονους και τερμάτισε αήττητος στην τέταρτη θέση. Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν σημείωσε νόρμα GM ώστε να γράψει ιστορία. Όμως το παιδί δείχνει μια σταθερότητα σε μεγάλα αποτελέσματα που μπορούν να τον καταστήσουν διάδοχο του Ανάντ

 

23.11.2017

9η αγωνιστική
Η Τσολακίδου στην τρίτη θέση

Μετά το άσχημο ξεκίνημα στις πρώτες 4 αγωνιστικές, η Σταυρούλα Τσολακίδου σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση δυο αγώνες πριν ολοκληρωθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Αύριο αγωνίζεται με την πρωτοπόρο Αμπντουμπαλίκ Ζάνσαγια. Η Σταυρούλα που παἰζει με τα λευκά έχει 7 βαθμούς και η Καζακστανή αντίπαλος της 7,5

 

11.11.2017

Από την Δευτέρα στην Ιταλία
Συμμετέχει η Τσολακίδου

Στις Άλπεις, στο τρίποδο Ιταλίας, Αυστρίας και Σλοβενίας ανοίγει αύριο τις πύλες του, το Παγκόσμιο Ατομικό Πρωτάθλημα για νέους και νέες έως 20 ετών.

Η 17χρονη Σταυρούλα Τσολακίδου, αγωνίζεται στο γκρουπ των νεανίδων. Ξεκινάει από την 11η θέση και είναι μια πρόκληση γι αυτήν, το 2ο τη τάξει σημαντικότερο πρωτάθλημα του γυναικείου σκακιού.

Πρώτη αγωνιστική: Δευτέρα στις 16.00

 
ΔΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ