ΝΕΑ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΠΟΙΚΙΛΑ
ΙΣΤΟΡΙΑ
  ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

20.12.2012

Παναχαϊκή

Δυστυχώς ... συνάντησε τον Ολυμπιακό

Η "μαγκιά" επικράτησε

Μια ασήμαντη ομάδα (Ολυμπιακός) ήρθε στην Πάτρα για να νικήσει την Παναχαϊκή, την πλέον ιστορική ελληνική ομάδα. Και φρόντισε να δείξει μέσω του πιονιού του, Δημητρόπουλου, ότι την πρόκριση θα την πάρει με κάθε τρόπο, είτε θεμιτό είτε αθέμιτο.

Αρκετοί θεωρούν ως προνόμιο δύναμης την "ικανότητα" της κλεψιάς, της βίας και όλα τα συναφή διαμάντια. Και αναγνωρίζουν ως αδυναμία την έλλειψη αυτής της "μαγκιάς". Συνέπεια της θεωρίας αυτής είναι η υπόκλιση στη "Δύναμη" και ο συμβιβασμός στην μοίρα των "αδυνάτων".

Όμως η αστραφτερή αλήθεια μαρτυράει ότι οι αδύναμοι στρέφονται στις κλοπές. Όπως και η χρησιμοποίηση του χρήματος για αγορά παικτών είναι σαφέστατη ένδειξη αδυναμίας.

Η ιστορία "μικρέ" μας Ολυμπιακέ δεν γράφεται τώρα αλλά στο μέλλον.

Η ιστορία θα σου αφαιρέσει όλους σου τους τίτλους, γιατί κανένας τους δεν ήταν καθαρός. Ούτε χθες προκρίθηκες καθαρά. Το παιχνίδι πρέπει να κατακυρωθεί 3-0 υπέρ της Παναχαϊκής. Κάθε άλλη απόφαση κ.κ. αθλητικοί δικαστές θα σας στιγματίσει σαν προσωπικότητες. Και μη σταθείτε στο γράμμα του Νόμου υποκριτές. Ποιον Νόμο πρέπει να εφαρμόσετε; Τι είναι χειρότερο: Η εξέγερση του αδικημένου οπαδού ή η ανύπαρκτη κίτρινη κάρτα στον Βοσκόπουλο που εξήγειρε τον οπαδό;

 
ΔΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ