eastwest chess      
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ
Περιοριστικά μέτρα

13.12.2020

Θρίαμβος: Αντί για 1,2 στο 3,5% η λειτουργία των πιστών

Αντί των 9 ατόμων αυξάνονται στους 25 οι πιστοί ανά Ναό που θα λειτουργηθούν τα Χριστούγεννα. Δηλαδή ακόμη και με τέλεση διπλών ακολουθιών στους Ιερούς Ναούς περίπου 7.500.000 χριστιανοί θα μείνουν εκτός!

Ή μας δουλεύει η ΔΙΣ σε συνεγασία με την Πολιτεία ή όντως έχει χάσει τη μπάλα.

Μη ξεχνούμε ότι το 90% των Ελλήνων χριστιανών εκκλησιάζεται 2-3 φορές το χρόνο. Τώρα τους στερούν και αυτή τη δυνατότητα μετά την ολική απαγόρευση του Πάσχα.

Δηλαδή πώς έχουν το δικαίωμα 11.000.000 Έλληνες να ψωνίζουν στα σούπερ μάρκετ και στην Εκκλησία δεν το έχουν;

Και αν πει κάποιος καλοπροαίρετος ότι στα σούπερ μάρκετ δεν βρίσκονται ταυτοχρόνως όλα αυτά τα εκατομμύρια, τότε ας αναρωτηθούν πώς 3.000.000 πολίτες καθημερινώς συνωστίζονται στα ΜΜΜ, αφού σε βαγόνια των 30τμ συνεπιβαίνουν ταυτοχρόνως 50 επιβάτες πέρα από κάθε λογική και πάνω από κάθε παραλογισμό!

Θα μπορούσαν να εκκλησιαστούν αναλόγως της χωρητικότητας κάθε Ναού από 50-500 πιστοί, οπότε με 2 ακολουθίες ανά εκκλησία θα γιόρταζαν τα Χριστούγεννα όλοι οι Έλληνες Χριστιανοί και μάλιστα με την ασφάλεια που απαιτεί η Πολιτεία!

Αντ' αυτού τώρα η ΔΙΣ μένει και καταχρεωμένη από την υποχώρηση της Κυβέρνησης! Ας μη σχολιάσουμε και το γεγονός ότι στη σημερινή εγκύκλιό της ως επί το πλείστον επικεντρώνεται στην τήρηση των περιοριστικών μέτρων λες και ο ρόλος της είναι υγειονομικός.

Η Διοίκηση της Εκκλησίας μακράν απέχουσα από το ηρωικό πνεύμα που δίδαξε ο Ιησούς Χριστούς, άγεται και φέρεται από τους υπηρέτες του Διαβόλου, εμφανιζόμενη άτολμη, ολιγόπιστη, υποχωρητική.

Η ξενοκινούμενη Πολιτεία πέτυχε το στόχο της ξανά. Καταφέρνει το 90% των Χριστιανών να μη εκκλησιαστούν. Για δε το υπόλοιπο 10% θα φροντίσει στο εγγύς μέλλλον...

 

13.12.2020

Γιατί χτυπιέται ανελέητα η Εκκλησία;

Χριστούγεννα με 9 πιστούς σε κάθε εκκλησία ανακοίνωσε η Κυβέρνηση. Δηλαδή 100.000 χριστιανοί στους Ναούς και 8.000.000 στα κελλιά τους.

Πώς μια Κυβέρνηση που κάνει επικύψεις στην Τουρκία φέρεται άτεγκτα στην Εκκλησία;

Ο κυριότερος λόγος είναι ότι δεν φοβάται μη βγουν στους δρόμους οι πιστοί κρατώντας στυλιάρια και καίγοντας καταστήματα. Είναι εκ των πραγμάτων ταγμένοι να στρέφουν και το άλλο μάγουλο. Η πολιτεία κολώνει μόνο στη βία. Της Τουρκίας, των αντιεξουσιαστών κλπ.

Το δεύτερο είναι πως οι κληρικοί είναι δημόσιοι υπάλληλοι και τρέφονται από το Κράτος.

Το τρίτο ότι δεν υπάρχει σήμερα ένας Χριστόδουλος.

Και το άλλο ότι είναι ο μόνος φορέας που αντιτάσσεται ακόμη στην Παγκόσμια Μεγάλη Επαναφορά.

Τι παραβλέπουν; Ότι Κάποιος τους βλέπει!

Επίσης έχουν την ισχυρή εντύπωση ότι ο Χριστιανός είναι δειλός. Έτσι ερμηνεύουν την άρνησή του να μεταχειριστεί βία. Δεν έχουν ιδέα από άγιο Γεώργιο, αγία Αικατερίνα κλπ

Αλλά έχουν μεταβεί πολλές φορές έως τώρα με τη στάμνα στη βρύση. Παίζουν με τη φωτιά. Θα δουν σύντομα τι εστί θάρρος. Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος αλλά και κάποιοι Ελλαδίτες Επίσκοποι από χθες μας προϊδεάζουν για τη συνέχεια. Μια σπίθα είναι και η πυρκαγιά θα ξεσπάσει και θα τους πάρει παραμάζωμα τους φευτόμαγκες

 
ΠΟΙΚΙΛΑ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ