eastwest chess      
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ
Επί του πιεστηρίου

25.11.2020

Ρωσία: Εκτός Νόμου οι μάρτυρες του Ιεχωβά

Σε σαρωτικές συλλήψεις προβαίνουν οι διωκτικές αρχές σε όλη την Επικράτεια της Ρωσίας μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ρωσίας με την οποία η οργάνωση των μαρτύρων του Ιεχωβά κηρύχθηκε εξτρεμιστική και διατάχθηκε η διάλυσή της..

Φυσικά ο Πούτιν δεν εξοντώνει τους μάρτυρες του Ιεχωβά για προσηλυτισμό των ορθοδόξων Ρώσων αλλά ως μια 5η φάλαγγα των Αμερικανών μέσα στη Μόσχα. Έδρα της οργάνωσης είναι η Νέα Υόρκη (όλα τα μπουμπούκια στις ΗΠΑ φυτρώνουν).

Ταυτοχρόνως είναι ένα μήνυμα προς τους Αμερικανούς για τη στάση της Μόσχας απέναντί τους μετά την εκλογή Μπάιντεν και της Νέας Τάξης που εκπροσωπεί

 

18.11.2020

Η 17η Νοέμβρη της Γαλλίας

Χθες στη γαλλική Βουλή κατατέθηκε πρόταση Νόμου του επονομαζόμενου "Sécurité globale".

Δηλαδή "Ολοκληρωτική Αασφάλεια". Τι προβλέπει: Ενδυνάμωση των εξουσιών των Δυνάμεων της Τάξης και επίσης απαγόρευση διάδοσης εικόνας των αστυνομικών που σημαίνει ότι η αστυνομική βία δεν θα προβάλλεται.

Τα πρόστιμα στους "παραβάτες": Ένας χρόνος φυλάκιση και 45.000 ευρώ!

Οι Γάλλοι ξεσηκώθηκαν στο Παρίσι και σε 14 άλλες πόλεις κατά του ολοκληρωτισμού και της μετατροπής των πόλεών τους σε φυλακές υψίστης ασφαλείας!

Ο Μακρόν υπογράφει ως παιδί της Νέας Τάξης και αυτός.

Να περιμένουμε και στην Ελλάδα τα δυσάρεστα...

 

17.11.2020

Εδώ Πολυτεχνείο

I) Στεφάνι κατέθεσε ο πρωθυπουργός τιμώντας την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Στη Δοξολογία της 28ης Οκτωβρίου δεν παρέστη!

Στο Πολυτεχνείο εχθροί των Ελλήνων ήταν συμπατριώτες τους. Εκεί καταθέτουμε στεφάνι.

Το 1940 εχθροί των Ελλήνων ήταν ξένοι. Ιταλοί και Γερμανοί. Εκεί δεν συμμετέχουμε!

Δεν φέρονται προδοτικά οι πουλημένοι στη Νέα Τάξη πολιτικοί. Απλώς δηλώνουν ξεφτίλες.

II) Στον Κουτσούμπα οι αστυνομικοί δεν επέβαλαν πρόστιμο ούτε τον συνέλαβαν για παραβίαση των μέτρων προστασίας. Αντιθέτως τον παρακάλεσαν ευγενικά και τον ευχαρίστησαν για την κατανόησή του στο θέμα των περιορισμών.

Τι συμπεραίνουμε: Ότι η Νέα Τάξη φοβάται τον επαναστάτη λαό. Από κομμουνιστές έχει πικρή πείρα η Κυβέρνηση και πάει με τα νερά τους. Στη γιαγιά που δεν την φοβάται επέβαλε πρόστιμο που πήγε στο Νεκροταφείο!

III) Πάντως μέχρι τώρα (6:00 μμ) η αντιπαράθεση των πολιτών με τους κυβερνητικούς δεν έχει πάρει διαστάσεις

 

 

14.11.2020

Και η Λεμεσός εξεγείρεται

Όλοι οι Λεμεσιανοί στο πόδι εναντίον του Lockdown εδώ και λίγες ώρες.

Οι διαδηλωτές κατέκλυσαν την Πλατεία των Ηρώων και είναι τόσο πολλοί που η ολιγαρχία των καταπιεστών δεν μπορεί πια να ισχυρισθεί ότι πρόκειται για μια μικρή ομάδα γραφικών. Τώρα οι ίδιοι γίνανε ασήμαντη μειοψηφία που κατήντησαν γραφικοί.

Οι Κυπραίοι ήταν πάντα παληκάρια

 

 

14.11.2020

Πολιορκία της Ουάσινγκτον

Εδώ και λίγη ώρα εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανοί πολίτες οπαδοί του Τραμπ έχουν κατακλύσει την Πλατεία Ελευθερίας της Ουάσινγκτον, καταγγέλοντας την πρωτοφανή νοθεία στις εκλογές και απαιτώντας Δικαιοσύνη.

Οι διαδηλωτές οι περισσότεροι είναι χωρίς μάσκες και δεν υπακούουν στα περιοριστικά μέτρα.

Η Αμερική, όπως και η Γερμανία και η Αγγλία και πολλές δυτικές χώρες που επιβάλλεται η παγκοσμιοποιημένη Νέα Τάξη, ξεσηκώνεται.

Πάμε για ένα νέο Μάη του '68 αλλά όχι από φοιτητές. Από πολίτες κάθε ηλικιακού και μορφωτικού επιπέδου. Όταν οι λαοί εξεγείρονται η Ιστορία αλλάζει.

Είναι ο κατάλληλος καιρός να ξεσηκωθούμε και οι Έλληνες από όλη τη χώρα κατακλύζοντας το Σύνταγμα, εναντίον των ξενόδουλων πολιτικών και των αργυρώνητων δημοσιογράφων που μας έχουν υποδουλώσει με την Νέα Τάξη Πραγμάτων

 

14.11.2020

Στροφή 180° για Τραμπ & Πούτιν

Υπέρμαχος του εμβολίου εμφανίστηκε χθες ο Ντόναλντ Τραμπ!

"... είμαστε αληθινά υπερήφανοι γι αυτό που κάνουμε.

... γνωρίζουμε ότι αυτός ο ιός αγγίζει όλο τον πληθυσμό. Θα δώσουμε το εμβόλιο στα πρόσωπα υψηλού κινδύνου..."

Την ίδια ημέρα το Κρεμλίνο ανακοινώνει φόρουμ "Strong Ideas for a New Era". Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης στο φόρουμ της Ολομέλειας.

"Καλησπέρα φίλοι. Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να χαιρετήσω τους ηγέτες του έργου και όλους τους συμμετέχοντες στις Ισχυρές Ιδέες για ένα φόρουμ Νέας Εποχής..."

Ο Τραμπ και ο Πούτιν εμφανίζονταν πολέμιοι στην Παγκοσμιοποίηση και στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ο Τραμπ λοιδορούσε τους κινδυνολόγους του κορωνοϊού, ο δε Πούτιν δήλωνε αντινεοεποχίτης.

Αλλά ανατράπηκαν και αυτά. Το 2020 αποτελεί κομβικό έτος κατάρρευσης Ιδεών και προσώπων σε αλληλουχία με τον νέο τρόπο Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Δεν εκπλησσόμαστε για τα τελούμενα. Μέσα στο πρόγραμμα είναι. Ούτε στεναχωριόμαστε. Αλοίμονο εάν στηρίζαμε το μέλλον μας στους ατελείς και θνητούς ανθρώπους...

 

12.11.2020

Έτοιμα 3 εκατομμύρια κελλιά;

I) Από αύριο 21:00 έως 05:00 εγκλεισμός στα σπίτια.

Ακριβώς ό,τι μας έκανε η κατοχική Γερμανία το 1941!

Και ό,τι μας έκαναν το πρώτο τριήμερο του 1967 οι συνταγματάρχες με τον Στρατιωτικό Νόμο!

Θα ξεπεραστούν ο Χίτλερ και ο Παπαδόπουλος;

Αναμένεται στο επόμενο διάστημα επί 24ώρου βάσεως κατ' οίκον φυλάκιση όλων των Ελλήνων!

Θα ακολουθήσει άραγε αστυνομική εισβολή στα σπίτια με συλλήψεις; Και μετά ο Στρατός;

 

II) Η κυβέρνηση που δεν έστειλε εκπροσώπους στη Δοξολογία της 28ης Οκτωβρίου ενδέχεται να καταθέσει στεφάνια στις 17 Νοεμβρίου!

Το δηλώνουν ξεδιάντροπα: "Δεν θέλουμε Χριστό, δεν θέλουμε Ελλάδα. Γουστάρουμε Μπακούνιν και Μαρξ"

 

III) Συμφώνως με το Star οι αλλοδαποί κυκλοφορούν χωρίς μήνυμα στο 13033 και με ανοικτά τα μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας!

Δεν κρύβονται εδώ και καιρό πια! Τα μέτρα είναι μόνο για εμάς. Αλλά γιατί δεν φοβούνται εξέγερση των Ελλήνων; Μήπως επειδή έχουν έτοιμο σχέδιο καταστολής;

 

IV) Νέα μέτρα έρχονται και μέσα σε αυτά ετοιμάζεται η διαγραφή της επιλογής 4 για βοήθεια σε ανήμπορους και ηλικιωμένους ανθρώπους. Αλλά θα παραμείνει η βοήθεια στα αδέσποτα σκυλιά!

Ο Σιωνισμός θεωρούσε πάντοτε τους χριστιανούς γκόιμ και κατώτερους από τα σκυλιά. Ο Μητσοτάκης λοιπόν χωρίς αιδώ ταυτίζεται ή για να ακριβολογούμε εκπροσωπεί τους σιωνιστές.

 

V) Ο Μητσοτάκης θεωρεί υπεύθυνους για την εξάπλωση του κορωνοϊού τους νέους που διασκεδάζουν!

Το έχουμε ξαναγράψει: Για να εξεγερθούν εναντίον του κορωνοϊού είναι ανάξιοι οι νέοι! Για να εξεγερθούν εναντίον της χούντας είναι άξιοι οι νέοι.

Κυριάκο, χαρακτήρισες ψεκασμένους στο διάγγελμα σου ένα σημαντικό ποσοστό Ελλήνων πολιτών. Τώρα χαρακτηρίζεις ανόητους και τους νέους. Ή δεν θέλεις να επανεκλεγείς. Ή το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η εκτέλεση των εντολών της Σιωνιστικής Αδελφότητας.

 

Αγαπητοί αντίχριστοι και απάτριδες:

Ελάτε με την όπισθεν...

 
ΠΟΙΚΙΛΑ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ