ΝΕΑ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΠΟΙΚΙΛΑ
ΙΣΤΟΡΙΑ
Σχολικό Πρωτάθλημα Αιγιαλείας - Αίγιον, 17 Νοεμβρίου 2013
Επίσημη ιστοσελίδα
Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Αιγιαλείας 2013 - ΝΗΠΙΑ
Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Αιγιαλείας 2013 - Α ΔΗΜ
Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Αιγιαλείας 2013 - Β ΔΗΜ
Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Αιγιαλείας 2013 - Γ ΔΗΜ
Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Αιγιαλείας 2013 - Δ-Ε-ΣΤ ΔΗΜ
Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Αιγιαλείας 2013 - ΚΟΡ-ΔΗΜ
Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Αιγιαλείας 2013 - ΓΥΜΝ
Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Αιγιαλείας 2013 - ΛΥΚΕΙΑ
φωτο
 

 

17.11.2013

Σχολικό Πρωτάθλημα Αιγιαλείας

Άριστα

Επειδή χρέος αυτού του ιστότοπου είναι να προβάλλει ο,τιδήποτε υψηλό στο χώρο του σκακιού, θα γίνουμε λίγο "ενοχλητικοί" σήμερα, με την επακόλουθη ... υμνολογία.

Η διοργάνωση γνώρισε αυτό που ονομάζεται κορυφαία επιτυχία!

Αγωνίστηκαν, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα - ασυνήθιστο για σχολικούς αγώνες, 127 μαθητές και μαθήτριες. Ο χώρος υπέροχος. Τα κύπελλα και τα όμορφα μετάλλια ήταν κυριολεκτικώς ... αμέτρητα. Τα γλυκίσματα, ατελείωτα. Τα 16 τάμπλετ και το ποδήλατο, το εντυπωσιακό επιδόρπιο. Η φιλοξενία όλων των συντελεστών της διοργάνωσης συγκλονιστική.

Η τελετή έναρξης ξεπέρασε και αυτές των πανελλήνιων πρωταθλημάτων. Η διαιτησία και η διεύθυνση των αγώνων τέλεια. Η αγάπη που εισέπραξαν τα παιδιά εκδηλώθηκε στην τελετή λήξης. Δεν αποχώρησε κανένα παιδί! Περισσότερα από 300 άτομα έμειναν έως το τέλος, πρωτοφανές για οποιαδήποτε σκακιστική διοργάνωση στον ελλαδικό χώρο.

Για λίγες ώρες, όσοι ζήσαμε αυτή την μοναδική γιορτή, ξεχάσαμε κυριολεκτικώς την Ελλάδα της κρίσης.

Η σφραγίδα της απόλυτης επιτυχίας, φάνηκε αμέσως μετά το κλείσιμο της βραδιάς, στο πρόσωπο της πρωτεργάτου, της προέδρου της ΕΣ Αιγιαλείας κ. Ελισσάβετ Μπομποτσιάρη. Εμφανίστηκε η κόπωση της 3μηνης προετοιμασίας, αναμεμιγμένη με την χαρά της προσφοράς ...

Παραβρέθηκαν και μίλησαν, ο βουλευτής Αχαϊας κ. Αθανάσιος Νταβλούρος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Μπερούκας, ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αχαϊας κ. Τριαντάφυλλος Κιντής, ο πρόεδρος συλλόγου εκπαιδευτικών Αιγιαλείας και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Ελευθεριώτης και ο αντιπρόεδρος σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Γιώργος Μούρτζης.

Από την ΕΣΟ παραβρέθηκε ο σύμβουλος κ. Αλέξης Σπηλιόπουλος και από την ΕΣΣΠ ο σύμβουλος κ. Στάθης Μακρίδης.

Προσκεκλημένοι από τον χώρο του σκακιού, μεταξύ άλλων, ήταν και ο προπονητής της Εθνικής ομάδας γκραν μαιτρ Γιάννης Νικολαϊδης, καθώς και οι νέοι αθλητές της ΕΣ Αιγιαλείας Ανέστης Μιχαηλίδης, Νίκος Τεπελένης, Ησιόνη Νικολαϊδου.

Ζητούμε συγγνώμη από όσους ξεχάσαμε

 
Χώρος αγώνων από παλαιότερο σχολικό

15.11.2013

Σχολικό Πρωτάθλημα Αιγιαλείας

Την Κυριακή στο Αίγιο

Δώρα 16 τάμπλετ και 1 ποδήλατο

Περισσότεροι από 100 μαθητές και μαθήτριες θα αγωνιστούν στο 4ο Σχολικό Πρωτάθλημα Αιγιαλείας την ερχόμενη Κυριακή 17 Νοεμβρίου.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο Ξενοδοχείο "Τέλης" του Αιγίου και θα συμμετάσχουν παιδιά των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Γυμνασίων και Λυκείων της περιοχής Αιγιαλείας.

Οι νικητές και νικήτριες ανά τάξη θα κερδίσουν εκτός των μεταλλίων και από ένα τάμπλετ ο κάθε ένας, ενώ θα κληρωθεί και ένα ποδήλατο για τους συμμετάσχοντες.

Η σπουδαία αυτή προσφορά δίνεται από την την διοργανώτρια ομάδα της ΕΣ Αιγιαλείας. Φυσικά δεν θα λείψουν και τα πλούσια γλυκίσματα για όλο τον κόσμο, που προσφέρει όπως πάντα ο ξυλόφουρνος Μπομποτσιάρης

 
ΔΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ