eastwest chess      
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ
Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο για τον Covid
ΕΟΕ channel
 
Sucharit Bhakdi

21.09.2020

Bhakdi: Περιμένουμε εσάς τους Έλληνες να μας οδηγήσετε

Έληξε το πρώτο παγκοσμίως συνέδριο με θέμα τον Covid-19, το οποίο διήρκησε περισσότερο από 15 ώρες και το παρακολούθησαν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν εκατομμύρια αφού θα αναπαραχθεί με υπότιτλους από εκατοντάδες Μέσα.

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του επιφανούς Γερμανού επιστήμονα Sucharit Bhakdi που δήλωσε ότι η επιδημία έληξε! Σταχυολογούμε κάποια λεγόμενά του. 1.Ο άνθρωπος συνυπάρχει με τους κορωνοϊούς χιλιάδες χρόνια και ο οργανισμός έχει μάθει να τους αντιμετωπίζει! 2.Ένας άνθρωπος που φροντίζει την υγεία του, ποτέ δεν θα προσβληθεί από τον ιό! 3.Πολλά κράτη περιμένουν εσάς τους Έλληνες να ηγηθείτε της επανάστασης εναντίον αυτού του αντιδημοκρατικού φαινομένου και θα σας ακολουθήσουν!

Ο κ. Πρεζεράκος δεν συμμετείχε στη συζήτηση

Παραλειπόμενα: Οι διοργανωτές είχαν συμφωνήσει με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών να τους παραχωρήσει την αίθουσα του για τη διοργάνωση του Συνεδρίου. Αλλά την επόμενη μέρα ο ΙΣΑ υπαναχώρησε! Και κανένας άλλος  οργανισμός δεν θέλησε να τους παραχωρήσει αίθουσα! Η Πολιτεία στάθηκε απέναντι!

Ποιος φοβάται τον επιστημονικό διάλογο; Έχει επισημοποιηθεί η δικτατορία της σκέψης;

 
Stefano Montanari

19.09.2020

Ο Τσιόδρας θα εκπροσωπηθεί από τον Πρεζεράκο

Με επιστήμονες από πολλές χώρες ξεκίνησε σήμερα Σάββατο στις 10 το πρωί το διήμερο ιατρικό τηλεσυνέδριο. Συζητήθηκαν θέματα όπως η μεταδοτικότητα του Covid, τα ποσοστά θνησιμότητάς του, η εξέλιξή του καθώς και ζητήματα όπως οι μάσκες και το εμβόλιο. Ξεχώρισε μεταξύ πολλών διαπρεπών επιστημόνων η παρουσία του ερευνητή νανοπαθολογίας κ. Stefano Montanari.

Ο κ. Τσιόδρας που προσεκλήθη δήλωσε ότι δεν θα παραστεί στη συζήτηση διότι προτιμούσε το συνέδριο να γινόταν με φυσική παρουσία, κάτι που δεν κατέστη δυνατό. Όμως υποσχέθηκε αύριο δεύτερη μέρα της διημερίδας να εκπροσωπηθεί από τον κ. Πρεζεράκο

 

11.09.2020

Προσκεκλημένοι και οι Τσιόδρας, Μόσιαλος
Ένα βήμα από την κατάρρευση της απάτης του αιώνα

Η μέρα της Αλήθειας πλησιάζει. Στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται στην Αθήνα Παγκόσμιο Ιατρικό Συνέδριο με θέμα τον Covid.

Θα λάβουν μέρος οι καλύτεροι γιατροί του κόσμου, ανάμεσά τους και βραβευμένοι επιστήμονες όπως ο Ιταλός Jiullio Tarro βραβευθείς ως ο ιολόγος της χρονιάς για το 2018 και ο Γάλλος Luc Montagnier (βραβείο Νόμπελ 2008).

Έχουν προσκληθεί και οι Τσιόδρας, Μόσιαλος να καταθέσουν τις θέσεις τους.

Θα χρειαστεί να απαντηθούν και βασανιστικά ερωτήματα όπως γιατί έκλεισαν(!) τα Νοσοκομεία Λοιμωδών Νοσημάτων σε Αγία Βαρβάρα και Θεσσαλονίκη.

Τα σημάδια της επιστροφής στην κανονικότητα φάνηκαν και στην ελληνική τηλεόραση. Ο Νίκος Χατζηνικολάου, επιτέλους, έκανε ένα μικρό Debate στον Αντ1 μεταξύ του καρδιολόγου Φαίδωνα Βόβολη και της προέδρου της ΕΙΝΑΠ Ματίνας Παγώνη, όπου η απαστράπτουσα επιχειρηματολογία του κ. Βόβολη αντιμετωπίσθηκε με αοριστίες και χαρακτηρισμούς από την κ. Παγώνη.

Το εύθυμο της υπόθεσης παρουσιάστηκε στο τέλος της συζήτησης. Σε έντονο ύφος η κ. πρόεδρος άρχισε να διακόπτει τον ήρεμο καρδιολόγο, λέγοντάς του πως έχει χάσει την ψυχραιμία του!

Αλλά και ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι έβγαλε στον αέρα γιατρό που με απλά λόγια απομυθοποίησε την "πανδημία". Οι δημοσιογράφοι στα επιχειρήματά του, αντιπαρέβαλαν ερωτήματα όπως π.χ. τι έχει να πει για τους νεκρούς στο δρόμο(!), όπου έλαβαν αποστομωτικές απαντήσεις

 
ΠΟΙΚΙΛΑ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ