ΝΕΑ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΠΟΙΚΙΛΑ
ΙΣΤΟΡΙΑ
 Βράβευση Σκακιστών ΣΟ Πατρών - 7 Απριλίου 2015

φωτο

Ο Δημαρχος Πατρέων κ. Κώστας Πελετίδης με τον Απόστολο Σταματόπουλο και την Κυριακή Καλύβα
Ο Δήμαρχος κ. Κὠστας Πελετίδης και η Κυριακή Καλύβα Ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Αθανασόπουλος & ο Απόστολος Σταματόπουλος
 
Η ιστορική βράβευση - Μ. Τρίτη 07.04.2015

07.04.2015

Από τον Δήμαρχο Πατρέων

Ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Κώστας Πελετίδης τίμησε με πλακέτες τους αθλητές του ΣΟ Πατρών, Απόστολο Σταματόπουλο και Κυριακή Καλύβα για την παγκόσμια επιτυχία τους, στον Διεθνή Παράλληλο Διαγωνισμό Λύσης Σκακιστικών Προβλημάτων 2015.

Ως γνωστόν στον διαγωνισμό που διεξήχθη στις 25 Ιανουαρίου, ταυτοχρόνως, σε 32 πόλεις του κόσμου, ο Απόστολος Σταματόπουλος αναδείχθηκε δεύτερος στην κατηγορία των εφήβων και η Κυριακή Καλύβα τρίτη στις νεανίδες κάτω των 13 ετών.

Το ιστορικό επίτευγμα των νεαρών Σταματόπουλου και Καλύβα, θεωρείται ένα από τα λαμπρότερα ολόκληρου του πατραϊκού αθλητισμού και όπως όλα τα μεγάλα επιτεύγματα, η αξία του θα φανεί στο βάθος του χρόνου.

Η τελετή της βράβευσης έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Μεγάρου, παρουσία του Δημάρχου κ. Κώστα Πελετίδη του Αντιδημάρχου Παιδείας και Αθλητισμού κ. Ανδρέα Αθανασόπουλου, του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Παναγιώτη Μελά, του Συμβούλου του Δημάρχου επί Αθλητικών Θεμάτων κ. Τάκη Πετρόπουλου, της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου, του Προέδρου του ΣΟΠ κ. Αναστασίου Αλεξάνδρου, καθώς και των γονέων, συγγενών και φίλων των αθλητών του Πνευματικού Παιχνιδιού.

Για άλλη μια φορά η Δημοτική Αρχή της πόλης τιμά το Σκάκι, τοποθετώντας το στην υψηλή βαθμίδα που του αρμόζει.

Η εκδήλωση καλύφθηκε τηλεοπτικώς

 
ΔΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ