ΝΕΑ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΠΟΙΚΙΛΑ
ΙΣΤΟΡΙΑ
2016

30.12.2015

Προς τη νέα χρονιά

Λίγες ώρες απέμειναν πριν την ολοκλήρωση των συμμετοχών στην "Τέταρτη κίνηση" και στο "3ο Κύπελλο Λύσης" καθώς και μία ημέρα πριν την είσοδο στο νέο έτος.

Το 2015 προσέφερε στην Ελλάδα, άλλη μια παγκόσμια πρωτιά με την Σταυρούλα Τσολακίδου στις 16χρονες κοπέλες, ενώ στην Δυτική Ελλάδα γνωρίσαμε την ενωτική κίνηση - εμπνεύσεως Αλέξανδρου Αλεξόπουλου, με τρεις σπουδαίες εκδηλώσεις ως "Πρώτη", "Δεύτερη" και "Τρίτη" κίνηση.

Το 2016, θα έχουμε τις εκλογές στα ΔΣ της Ομοσπονδίας, καθώς και σε όλες τις ενώσεις μη εξαιρουμένης και της ΕΣΣΠ.

Στα της σκακιέρας, στη Δ. Ελλάδα ξεκινάμε με το τουρνουά "Τέταρτη κίνηση" και το "3ο Κύπελλο Λύσης", ενώ θα ακολουθήσουν, ο Παγκόσμιος Παράλληλος Διαγωνισμός Λύσης στις 24 Ιανουαρίου, τα Ομαδικά Πρωταθλήματα τον Φεβρουάριο, τα Σχολικά Πρωταθλήματα τον Μάρτιο, το Chess960, τα Ατομικά Παίδων-Κορασίδων το Πάσχα και θα ολοκληρωθεί το πρώτο εξάμηνο με το Ομαδικό Κύπελλο και το Ατομικό Ανδρών-Γυναικών.

Όλοι ελπίζουμε να συνεχιστεί και να γιγαντωθεί στη νέα χρονιά η Ενωτική Κίνηση, διότι εκτός του πρωταθλητισμού, αξία έχει και η χαρά του παιχνιδιού.

Ο δε ΣΟ Πατρών, πιστός στις Αρχές του και στην Ιστορία του, θα συνεχίσει να προχωρά, μέσα στο Αθλητικό Ιδεώδες, όπως προτάσσει ο Δρόμος της Αρετής

 
ΔΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ