ΝΕΑ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΠΟΙΚΙΛΑ
ΙΣΤΟΡΙΑ
Ενοποίηση Πατρινών Σκακιστών
 
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΥΠΕΡ

ΚΑΤΑ
Σωτήρης Χριστοδούλου  
Κώστας Νικολακόπουλος  
Γιώργος Στεφάνου  
Αλέξανδρος Αλεξόπουλος  
Αναστάσιος Αλεξάνδρου  
 

01.04.2016

Η σκέψη παρέμεινε σκέψη

Η περιχαράκωση νίκησε, η αποτελμάτωση ηττήθηκε.

Αν και δεν υπήρξε ψήφος κατά, εν τούτοις, επικράτησε η χειρότερη κατάσταση της αποστασιοποίησης.

Ακολουθώντας τα χνάρια του Έλληνα, ο Πατρινός, δεν πήρε την κατάσταση στα χέρια του, αλλά οικειοποιήθηκε τον ραγιαδισμό.

Περιμένουμε τον από μηχανής θεό να μας εξυψώσει στα ουράνια.

Όταν κυριάρχησε για μια επταετία η Πάτρα στον ελληνικό χώρο ως Σκακιστικός Όμιλος Πατρών, δεν ήταν μια τυχαία συγκυρία μόνο, αλλά συνδυασμένη κίνηση πολλών δυνάμεων.

Κοντά στους πανίσχυρους παίκτες, δημιουργήθηκε μια εννεαμελής διοίκηση, όπου το κάθε μέλος της είχε και μια αποστολή. Απέκτησε πρόεδρο με προσωπικότητα και όλοι μαζί κινητοποίησαν τους Πατρινούς επιχειρηματίες, τον Τύπο και τους Δημόσιους παράγοντες της πόλης, έκαναν μελετημένες κινήσεις και με την οικονομική ευμάρεια πέτυχαν το θαύμα του νταμπλ, καθώς και τις ατομικές πανελλήνιες επιτυχίες των σκακιστών του.

Υστερεί η πόλη μας σε ταλαντούχα παιδιά; Λίγοι είναι η Κυριακή Καλύβα, ο Κωνσταντίνος Τριάντος, ο Γεράσιμος Μαλαταράς, ο Δημήτρης Ζαρονίκας;

Και τα νέα φυντάνια που έρχονται από κάτω: Δημήτρης και Κωνσταντίνος Στεφάνου, Πανορμίτης Χριστοδούλου, Παναγιώτης Μαγκλάρας, Γιώργος Αλεξόπουλος, Έλενα Νικολακοπούλου;

Γιατί να μαραθεί το ταλέντο τους; Πόσα πατρινόπουλα χάθηκαν στη μιζέρια;

Γιατί πρέπει ο κάθε γονέας να γίνει μάνατζερ αλλά και χορηγός του παιδιού του;

Μήπως έπαψε να ισχύει το: "Η ισχύς εν τη ενώσει";

Πατρινέ, τι περιμένεις για να πάρεις γενναίες αποφάσεις;

 
Σωτήρης Χριστοδούλου

24.02.2016

Μια σκέψη ενός σκακιστή

Ο σκακιστής Σωτήρης Χριστοδούλου προτείνει μια ριζοσπαστική ιδέα.

Ένωση όλων των σκακιστών της Πάτρας με σκοπό να δημιουργηθούν σε πρώτη φάση δύο ομάδες ικανές να διατηρούνται με άνεση στην Α' Εθνική.

Παράλληλος στόχος η ενοποίηση των δυνάμεων της ευρύτερης περιοχής, ώστε να "δουλευτούν" σωστά τα ταλέντα της και να φέρουν μετάλλια στην Πάτρα. Επειδή, όπως επισημαίνει: "Δεν υστερούν σε DNA έναντι των άλλων πόλεων τα Πατρινόπουλα"

Ο ΣΟ Πατρών δεν έχει καμμιά αντίρρηση να προβάλλει την πρόταση αυτή και να την θέσει σε ψηφοφορία. Άλλωστε, γιατί ο ανταγωνισμός, που θρέφει το ενδιαφέρον των παικτών, να μη γίνεται με τις άλλες δυνατές πόλεις, αλλά να γίνεται μεταξύ των πατρινών σωματείων;

Μπορούν να ψηφίζουν στο email: tournsop@otenet.gr θετικά ή αρνητικά, ονομαστικώς είτε οι σκακιστές είτε οι γονείς.

Λήξη ψηφοφορίας η 31η Μαρτίου 2016

 
ΔΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ